Prečo ženy posielajú žiadosti zadaným chlapom?

6. aug 2024

Ženy pomôžte mi to pochopiť. S manželom sme prave vyberali darček pre svokrovcov na jeho mobile a vtedy mu pipla nova žiadosť o priateľstvo na FB.
Normalne to otvoril, nejaka žena s ktorou nemal ziadneho spoločného priateľa, ani nebýva s našom meste.
Iba sa tak nad tym pozastavil ze netuší kto to moze byt a zmazal ju, pohoda nič sa nedeje.
On ani nie je extra aktivny na mobile, nie je z tých co chodí s mobilom na wc, nepridáva nič ale ma na nastenke zopár nasich spoločných fotiek a aj nás na profilovke.
Ale ja toto ženy nepochopim, prečo ma ina žena potrebu posielat žiadosť ked je zjavné ze je ten clovek zadaný?
Moj chlap je celkovo taký uzavrety skôr hanblivý, takže nemám teraz stavy ze co ak je to nejaka jeho bokovka. Aspoň dúfam zas netreba byť nekonecne naivný že? 🙏
Ale hovorím si keby bol iný? Tak takto to začína? Ze nejaká ženská pošle žiadosť a začne sa montovat do vzťahu? Resp opacne ze to moze spravit aj chlap a vidí že je žena s iným.

vanilkovazmrzka
6. aug 2024

Lebo je to spam. Nie su to realne zeny. Uplne zbytocne sa tym zaoberas.

ivanakal
6. aug 2024

A nenapadlo ti, ze to je ofajč, ako z chlapa vytiahnut peniaze? Tak isto posielaju ziadosti chlapi, vymyslene konta, falosne fotky... Takto to funguje roky, zbytocne riesis. Vymazem, idem dalej.

muchotrafka298
6. aug 2024

To su rozne scamy, nie su to realne zeny, proste je to obdoba "americkeho" vojaka pre muzov.

autor
6. aug 2024

@vanilkovazmrzka
@ivanakal
Hej zbytočne ale pozrite koľko diskusii tu pripuda ako si začal chlap s kolegynou vypisovat, alebo baba s kamosom frajera.
Kamarátke sa nedavno stala podobne zákerná vec cez sociálne siete a to sme si fakt mysleli ze akého ma dobrého chlapa a zrazu svoje fotky rozosielal a podobné chuťovky.

janka_23
6. aug 2024

Nie je to vždy scam ani to nie sú nereálne zeny. Bohužiaľ to robia aj skutocne zeny, vlastná skúsenosť.

januska12323
6. aug 2024

Nech si zablokuje posielanie žiadostí od cudzích ľudí

jana_eyre_2
6. aug 2024

Chlap nech si nastaví FB tak aby mu nemohol posielať žiadosť niekto s kým nemá spoločného priateľa.. odkedy to takto mám, tak ma žiaden Juan Pablo Espienoza s troma miliónmi nekontaktoval.. totiž take žiadosti sú úplne bežný spam..

earlgrey
6. aug 2024

Ak to nie je spam, ale reálna osoba, stačí, že niekde niečo komentoval, alebo niekde dal like na niečo a nájdu sa aj takí ľudia, ktorí posielajú žiadosti. Mne tiež chodia od reálnych mužov ale zamietam a pritom nie som vydatá a ani zadaná, ale jednoducho nemám záujem komunikovať s cudzím človekom.

zojazoja
6. aug 2024

Lebo vitaj vo virtuálnom svete. Kto chce s vlkmi žiť musi s nimi vyť. Kedysi sme ako mladé žaby vyvolavali na pevné linky neznamym ľuďom. Akože strasna zábava.

lindous
6. aug 2024

S kolegyňou, známou, známym, to už je zase iný problém ako to o čom hovoríš v prvom príspevku, tam je logické prečo človek pošle žiadosť o priateľstvo, keď sa poznajú a nevidím na tom nutne nič zlé, či z toho bude vypisovanie a na akej úrovni to už je zase ďalšia vec… takéto úplné náhodné ženy sú naozaj často iba scam, ale aj ak nie, nezmôžu nič, pokiaľ sa ten druhý nechytí 😅 a že príležitosť robí zlodeja? To za mňa neospravedlňuje… inak, mne už sa stalo, že som poslala žiadosť o priateľstvo aj omylom, všimla som si to a hneď stiahla, ale stane sa aj také 😅

kikahub
6. aug 2024

Žijeme v dobe kedy tie žiadosti nie sú reálne a nie sú to ani tie ženy čo sú uvedené.

betulinka1
6. aug 2024

ja som na fb roky a neprišlo mi nikdy nic. Mám nastavené maximálne sukromie a nemôžu mi písať cudzí ludia. Ale napríklad na whatsape (mám verejné firemné číslo) sa mi stalo, že mi napísala, žena s fotkou ako sa jej páčim a či nejdem na kávu. Ja nemám fotku na whatsape, čiže nevedela, či som muž alebo žena, máme zverejnené všetky firemné čísla všeobecne, nie k menu vo firme. Mužovi som to ukazovala a on mi hovoril, že si to rovno zablokuj, že teraz chodia také podvodné správy hore dole, že už to riešili aj s kolegami, tiež na firemných telefónoch. Takže sa s tým vôbec netráp.

ukgirls
6. aug 2024

kolko x som ja poslala ziadost a ani neviem .. a nielen chlapom ale aj zenam .. ked mazem koho mozno poznam a sa to preklikne..ale scrolujem a ani si nevsimnem .. kludne to mohol byt omyl,alebo scam alebo ju mohol poznat .. moznosti je vela-zmazal ju a ide dalje tak neries

di1234
6. aug 2024

Ja by som neriešila to, že nejaká baba pošle žiadosť tvojmu mužovi, ale riešila by som či ten muž na to reaguje 🙂

hiro
6. aug 2024

Pekne zeny ma ziadaju vkuse, to je jasny podvod. Vsetko odmietam. Ale teraz som v pomykove co spravit? 🙂
Vávrová Karine Vám zaslal žiadosť o priateľstvo

muchotrafka298
6. aug 2024

@hiro zalezi od toho, kolko mas na ucte a kolko si ochotny do pani investovat 😂

30katrusa40
6. aug 2024

Buď ofajc , ale sú poniektoré ktoré radi balia aj ženatých. Prednedávnom ti jedna taká stetka písala

autor
6. aug 2024

@hiro len ci sa to pani ešte stihne dozvedieť ze si žiadosť prijal 🙄😅

di1234
6. aug 2024

@30katrusa40 tie štetky nič nezmôžu, ak na nich tí ženatí muži nereagujú. Či?

30katrusa40
6. aug 2024

@di1234 však ak ženatý reaguje tak je kurevnik. Krajšie sa dvom takým povedať nedá

lucia13022023
6. aug 2024

Niektorým ženám nebráni ani priateľka na profilovke😁 môže to byť spam, ale kľudne aj žena co sa nudí, a skúša, ktorý sa chytí.

liz_lemon
7. aug 2024

a urcite to bola ziadost o priatelstvo? lebo FB posiela sam os seba navrhy na priatelstva, a vyzera to, ako ziadost od tej osoby

hiro
7. aug 2024

@liz_lemon Ja to jasne vidím, vkuse to chodí...

earlgrey
7. aug 2024

@hiro Ale ty aj dosť často komentuješ na FB, čo som si všimla 😀 takže možno nejakú slečnu osloví tvoj komentár a pošle žiadosť 😀