Ja by som sa nemal takýmito hlúposťami zaoberať v mojej životnej situácii. Ale len chcem leb tak podebatovať troška. Neplatí to na každú ženu, sú aj výnimky ale všimol som si to tak u známych a v okolí že keď sa dá dokopy párik, majú vážny vzťah tak… Vždy je to obvykle žena ktorá začne vymýšlať že spoločné bývanie, keď to majú tak všelijaké prerábky rekonštrukcie, mužom je obvykle tak dobré ako to je. Neskôr ide že chcela by zásnuby, svatbu… Zase chlap sa do toho nehrnie moc alebo mu stačí nejaká rýchla malá svadba, žena to chce nať také väčšie peknejšie. Potom zase žena začne s tým že deti by sa zišli, majme rodinu. Že vždy proste tá žena tlačí veci. Mužovi stačí že príde z práce, žena ho čaká s teplou večerou, potom si sadne k telke vyloží nohy, otvorí pivko, prečíta noviny a to stačí. A žena skôr tak organizuje že podme na zájazd niekam, premalujme miestnosť. Že ona je tá čo tak stále niečo vymýšla.
pretože žena sa chce niekam posúvať a nie iba presedieť celý život s vyloženými nohami. Čo sa týka prerábok, tak ja som asi muž 😉, lebo to jediné nevymýšlam ale ako žena, chcela som rodinu, deti. Takže som si hľadala muža, ktorý chce to isté. Tak u nás nešlo o žiadne tlačenie. Treba si po nejakom čase chodenia vydiskutovať, kto má aké predstavy o živote, aby tá žena, ktoré chce deti, rodinu, nebola zbytočne s niekým, kto o to nestojí. A žena nemá čas do 40tky. Aj keď je teraz moderné v tom veku rodiť.
A čo sa má pozerať na muža ako na Svätý obrázok? Zarába, chce bývať v lepšom, chce dovolenku.
Stačí si kúpiť bábiku. Ta bude ticho sedieť a usmievať sa.
Nezmysel. Ja poznám kopec ľudí, u ktorých je to práve naopak.
Ale tam, kde ,,na to tlačí" žena, neviem keby sme mali so všetkým čakať na chlapov asi žijeme ešte v jaskyni.
Ak to nemyslis len ako provokaciu s tym pivom a vylozenymi nohami 😁 Tak ja ti poviem, presne preto, ze zena nechce byt len ta, co ho doma caka s teplou vecerou a nema nic riesit… muz, ktoremu od zeny “staci” len ten servis, ze ju ma len na to a s ostatnym nech ho neotravuje, aby si mohol po praci vylozit nohy a dat pivo, tak taky nie je na dlhodoby vztah, lebo sa nikdy neposunie nikam dopredu
“Pride z prace, zena ho caka s vecerou” 😂 A ked zena pride z prace, kto caka s vecerou ju?
Vela chlapov je pohodlnych, az prilis, preto sa im zda, ze zena stale daco chce.
Ja co poznam chlapov, ktory dlhodobo ziju sami, tak su takyto neni. Maju doma upratane, navarene, napecene a sami od seba prerabaju, maluju a chodia aj na vylety. Mozno je to tym, ze chlap spohodlnie ked ma urcity servis doma a nemusi ani rozmyslat co robit, lebo zena vsetko vybavi 🤷🏻♀️.
tiež sa čudujem, prečo ženy tlačia na také veci - s takými naprd chlapmi, akých opisuješ. Treba si nájsť normálneho chlapa, ktorý tiež chce mať rodinu, pekný domov a zaujímavý život a aha - netreba na nič tlačiť
@gta5man tam ti jednu dobru radu: S tymto nastavenim nehladaj partnerku a uz vobec nie manzelku a nezakladaj rodinu. Ty si stvoreny pre dozivotnu rolu stareho mladenca, ktory bude zit vo svojom zatuchnutom kutlochu, stravi vacsinu zivota na starom vysedenom zamastenom gauci a bude nesmierne spokojny. Kazda zena by z teba bola nestastna a ty by si sa nedokazal prekonat, aby ste sa kdekolvek posunuli.
to môže ostať u mamky, na čo mu je žena
@gta5man pretože mužom stačí presne to čo si napísal, prísť z práce, vyložiť si nohy a dať si pivo. Žena je tá čo vytvára z toho priestoru kde sa ty cítiš dobre, domov. Tá čo ti tu večeru navarí a pouptatuje aby sa cítil príjemne keď prídeš z práce. A nemôžeme byť predsa rovnakí, vám mužom stačí menej, to je pravda. Keby bolo na mojom mužovi tak dodnes bývame v 1izbaku kde máme len posteľ a sušiak na prádlo 🙈 lebo veď viac nepotrebujeme. Ani mastnú, dochytanu stenu netreba maľovať, ani police na stenu vŕtať, ani obrazy ani kvety do domu...
No ale zase čo sa týka konkrétne nás, že zásnuby a svadba, to nebola moja iniciatíva ale že vôbec.
Jednoducho povedané, väčšina chlapov sú také prosté tvory, stačí im plný žalúdok a prázdne vajcia 🤷 Ženy sú trošku sofistikovanejsie a náročnejšie ale preto príroda určila, že muž+žena je ta vyrovnaná kombinácia. Ale tebe nikto nekaze viazať sa a sťahovať si ženu do domu, kľude si tam ži pohodlne sám podľa seba, je to tvoje vec. Na sex sa vždy niekto nájde a taká ti nebude kecat do života a ,,vymýšľať,, 😀
@gta5man su aj muzi, co maju kopec energie a potrebu sa niekam v zivote posuvat. Nieco zazit. Takze su to oni, co stale nieco chcu prerabat, menit, dokupit, zlepsit, zveladit, niekam ist, ...
Posledne, co ich v zivote bavi, je odrobit si osem hodin a po praci sediet pri pivku, s vylozenymi nohami a nadavat pri fotbalovom prenose, ci nad novinami sarkasticky rozpravat, co vsetko by oni boli vedeli lepsie nez politici.
Pricom na vsetko maju carovne hesielko "keby sa mi chcelo" (ale sa im nechce nic).
A v styridsiatke-patdesiatke bilancovaju, ze im zivot akosi usiel pred nosom, ozyvaju sa prve neduhy, slabnu, vyzorovo uz realne starnu a zrazu sa chovaju od nervozity podrazdenejsie ako zena v prechode (a vymyslaju kraviny).
Mame v rodine takych i takych muzov, takze vidim a mozem porovnat, aki su ti "neposedni", co vzdy mali svoje ciele a sli za nimi, a ti, co doteraz len sedia v papuciach, u pivka, s novinami.
Môj muž má mozog, nestačí mu vyložiť si nohy a otvoriť si pivko.
@gta5man .... podla popisu som prave zistila, ze moj manzel je vlastne zena .....😂😀😂 fu... musim tuto informaciu spracovat 😅
@gta5man Hm, prísť z práce, vziať teplú večeru od slúžky, vyložiť nohy a dať si pivko je podľa teba bežné mužské správanie?:D:D:D Kde sa podela dobrodružná mužská povaha, čo objavuje svet, zdoláva najvyššie končiare planéty a vymýšľa ako sa dostať na Mars? Alebo tá, kde muž s nadšením učí dieťa ako plávať a po víkendoch spoločne majstrujú domček na strome?
@ibatanecnica a co je na tom, ked zena porodi aj neskor? Vies, mnoho zie porodi do 25tky a po 30tke porodi dalsie dieta, ale inemu muzovi. Niekto si najskor chce zabezpecit zivot, chce mozno pocestovat, spoznat sve a nie v 20tke potodit 2-3 deti a cakat do 40-59tky kym deti odrastu. Niekto si chce uzit mladost a az neskor ked uz ma jasne stanovene priority a ma vedla seba zodpovedneho cloveka, tak vtedy porodit. Kludne je to az k 40tke.
Nie všetky ženy sú také, a nie všetci muži chcú full service à "zadarmo"
@gta5man lebo ženy nechcú len muľa, ktorý si sadne k telke s pivom v ruke. Nechcú byť len slúžky. Každý normálne rozmýšľajúci muž nepotrebuje ženu aby takto naňho tlačila. Lenže dnes normálnych chlapov ubúda,lebo nie je vojna a hlad. Kedysi bol chlap v dvadsiatke chlapom, ktorý bol zodpovedný a schopný sa postarať o rodinu. Teraz sú dvadsiatnici ako 5 ročne deti. Mužmi sa stávajú tak okolo 40tky ak vôbec. Tak asi preto potrebujú ženu ako hnací motor.
@gta5man nastastie, na svete su aj normalni chlapi a zeny teda na nich nemusia „tlacit“. Existuju totiz chlapi, ktori CHCU spolocne byvanie, CHCU svadbu, CHCU ju pekne oslavit s rodinou a priatelmi, CHCU mat dieta a CHCU potom so svojou rodinou travit vacsinu volneho casu. Tych druhych, tych asi treba tlacit, netusim, doma mam rodinne zalozeneho…
@romi0310 ja som sa vyjadrovala k tomu príspevku, kde sa muž sťažoval že ženy tlačia na mužov a nie k tomu, kedy je vhodné mať dieťa.
@gta5man Pretoze nezijeme vecne, mame na tehotenstvo len nejake casovo obmedzene obdobie, a nie kazda z nas sa uspokoji so vztahom "nadivoko", kde nemame ziadnu pravnu ochranu spolocneho majetku, nehnutelnosti, socialneho zazemia, zdravotnej starostlivosti, atd. Skor by som sa muzov opytala, ako si to konkretne predstavuju, najskor suhlasit so svadbou a zalozenim rodiny, a potom to odkladat idealne az do dochodku, pripadne uzivat vsetky benefity manzelstva (ako napriklad pravidelna tepla vecera a ine typy obsluhy), ale odmietat zavazky spojene s manzelstvom. Tak bud chcem alebo nechcem, nie?
@gta5man pretože takým "chlapčekom" akých ty opisuješ, stačí len tak prežívať a vegetit.A áno, takého bude žena vždy tlačiť posúvať, naliehat on chudáčik, sa bude cítiť obmedzovany, lebo ta žena "tak hrozne na všetko tlačí" 🙈🙈
No chlapom v pravom zmysle toho slova, teda takým, ktorí sú naozaj CHLAPI, určite nestačí len pivo, pohovka a žena, ktora ho obskakuje a čaká ho v posteli s rozkrocenou náručou. Takého k ničomu netreba tlačiť,lebo chce to všetko aj sám.
Fuha. Moj muz je asi zena teda 😁😁 Zasnuby, svadba, syn, byt, potom dom… vsetko jeho iniciativa, proste hlava rodiny, a to mi prislo aj pride na nom sexi. Vie co chce, vie za cim ide a je skutocne takou tou hlavou nasej rodiny.
Ty si s tymto nastavenim nikoho nehladaj. Strasne daco.
Zbytočne mu tu niečo vysvetľujete..už len ten jeho nick GTA 5 man, svedčí o tom ako on trávi čas😄 hraním počítačových hier
@bbshop myslim, ze sa skor dobre bavi, lebo neverim, ze to mohol mysliet vazne…najma s tym pivom a vylozenymi nohami, cista provokacia 😂 a my sme mu samozrejme na to skocili 😂
No a? Ved by ludstvo vymrelo, keby sme so vsetkym cakali na panov tvorstva (ci tvorcov ludstva?)😆