Prečo to to dievča robí?

14. aug 2023

Ahojte, zaujímajú ma vaše názory a to, či ste sa s niečím podobným stretli osobne:
Adam a Eva sú kamaráti. Adam bol dlhé roky zaľúbený do Evy, ale ona ho nikdy nechcela, úspešne ho držala vo friendzone. Adam si konečne našiel priateľku a Eva (ktorá má v súčasnosti priateľa) zrazu začala intenzívne písať Adamovi a zaujímať sa o to, ako sa má, dokonca od nej padlo aj pozvanie na zmrzlinu.
Prečo to podľa vás Eva robí?

jan510
14. aug 2023

lebo je manipulatorka

didush27
14. aug 2023

Lebo nevie čo chce

aeruginosa
14. aug 2023

Pretoze to nema v hlave v poriadku.🙈
Tam uprimny zaujem z jej strany nebude. Asi jej lichotilo, ked videla, ze je o nu zaujem a jej egu robilo dobre, ze je ziadana. No a zrazu zistila, ze vie dotycny zit aj bez nej, tak sa znovu snazi si ho omotat okolo prsta. Ale kvoli sebe, nie kvoli nemu a citom k nemu.
Najvhodnejsie riesenie by bolo nepristupit na jej hru a neohrozit tak svoj aktualny vztah.

lindous
14. aug 2023

Užíva si pozornosť a keď ju stratila, jej ego dostalo ranu...

anjelicek26
14. aug 2023

Dalsia moznost je - konecne sa Adam odmiloval a mozeme zasa robit veci ako kamosi a travit spolu cas...

solange7
14. aug 2023

Mozno je rada ze ma konecne frajerku a uprimne sa zaujima.

deti95060810
14. aug 2023

@solange7 to vážne myslíš?

domak2
14. aug 2023

Možnosti je viac, ale ženy často nechcú toho kto ich chce až kým ich nechce 😅 Adam nech sa teraz venuje priateľke a na Evu sa vykašle.

deti95060810
14. aug 2023

lebo je žiarlivá a nechce prísť o priazeň somára čo ju stále obskakoval a zbožňoval...

mimi2018
14. aug 2023

Žeby Eva zistila ze Adama miluje? Myslím si ze nie. Predtym ju to nenapadlo, že Adam nebude donekonečna sám? Nech Eva netrápi Adama a nechá ho žiť.

solange7
14. aug 2023

@deti95060810 ano, ved nemusi to byt hned mrcha. A pozvanie na zmrzku od kamosky je ok, pokial to nieje nejaka metafora.

andreatytler
14. aug 2023

@anjelicek26
@solange7
Neverim ze to teraz mysli v dobrom.
Uz len to ze si ho drzala roky ako priatela napriek tomu ze vedela ze je do nej zamilovany, je velmi sebecke a krute.

autor
14. aug 2023

@aeruginosa
@anjelicek26
@solange7
Chodia mi po rozume presne tieto dva protichodné dôvody, ale neviem, ktorý z nich je bližšie pravde.

miadi
14. aug 2023

Lebo jej lichoti a dviha ego zaujem od chlapa ktoreho nechce a Nechce o to prist. Neznamena ze teraz chce Adama.

ruxandra
14. aug 2023

Ach zeny, ved prave, ze si Adam konecne nasiel frajerku, tak sa s nim chce Eva kamaratit, lebo vie, ze z jeho strany uz ziadny záujem nehrozí 🙂 presne toto iste som pred rokom povedala mojmu kamarátovi, dlho som sa s nim nechcela bavit prave pre to, ze som z neho stale mala pocit, ze ma chce, odkedy som ale zistila, ze ma babu a ze sa o mna ako o frajerku nezaujíma, nase kamarátstvo naozaj pekne funguje
Nemusíte hned za vsetkym hladat manipuláciu, ono je niekedy fakt neprijemne, ked je do vas niekto zamilovaný a vy mu nie ste schopný dat to, co chce, hoci ho mate velmi radi.

karolinakr
14. aug 2023

Dnes 4. diskusia na tému - Kamarát, taky rád

reanda
14. aug 2023

a nie je jedno, preco to eva robi? ak si adam naozaj nasiel priatelku, ktoru ma rad a nie je to iba chaba nahrada za evu, ktoru nemoze mat, tak mu to moze byt uplne fuk, co a preco ona robi.. ak ale stale dufa v nieco s evou a priatelku by bez problemov pustil k vode, keby sa eva 'rozmyslela', tak ich lutujem vsetkych troch.. odkaz im, ze v zivote sa da aj lepsie zabavat, ako takymito nezmyselnymi vztahmi

solange7
14. aug 2023

@karolinakr presne. Same fantazmagorie dnes.

aeruginosa
14. aug 2023

Ano, pise sa tu o viacerych (aj protichodnych) moznostiach. Lenze ani jedna z nas tu Evu nepozna osobne, nevie, aka je to osobnost, povaha a co je pre nu typicke. Ty si, predpokladam, Adam, poznas ju a vies teda lepsie posudit, co by k nej pasovalo.

melanta
14. aug 2023

@karolinakr @solange7 dnes aj 3 či 4 diskusie na tému, prečo chlapom treba všetko hovoriť, aby niečo doma urobili. Asi začali tématické dni. 😂

miadi
14. aug 2023

@anjelicek26 Jasne Lebo ked sa chlap zamiluje tak konecne moze travit viac cas s kamosmi a kamoškamy ( do ktorych bol zalubeny) 😂zalubenci chcu travit spolu cas cely svet zmizne .

doriiis
14. aug 2023

Jednoduché vysvetlenie: každá žena,ktorá drží chlapa vo ,,friendzone" ho tam drží s vedomím,že on ju chce a ona to vie.Nic nedvíha ego jednej žene tak,ako vedomie,že môže narábať s niekým,kto ju chce.
Je to toxické,manipulatorske,ale je to tak.Preto nikdy milý autor never zene,ktorá ťa zaradí do friendzone.Odstrihni sa od nej veľmi rýchlo.

solange7
14. aug 2023

@melanta 😂

doriiis
14. aug 2023

Kedy konečne toto muži pochopia.... Kamarátstva medzi muzom a ženou sú vždy o tom,že jeden drží druhého za gule,má ho ako zálohu,keby daco

miadi
14. aug 2023

Adam malo by to byt uz uplne jedno preco to robi. Sanci mala milion keby ta chcela davno by ta mala. Teraz by to uz malo byt jedno sustred sa na vztah ktory mas s Lilith.

zmrzlinka2021
14. aug 2023

Eve ide o seba a nezalezi jej na Adamovi.

mikadooo
14. aug 2023

Lebo jej to lichotilo. Ak Adam nie je úplne na hlavu, tak sa nenechá opiť rožkom. Ak sa nechá, tak tak mu treba tú Evu.

soldi
14. aug 2023

@doriiis ja mam dvoch velmi blizkych kamaratov a s cistym svedomim mozem prehlasit, ze ani jedneho za gule nedrzim a ani s jednym nikdy nic nemala, ani jeden do mna nie je zalubeny, s oboma som uz stravila aj noc v jednej posteli a nikdy k nicomu nedoslo, ani len naznakom. obaja su bez zavazkov a ani jeden nie je gay 😀
ked to ma clovek v hlave upratane, teda, obe strany, tak kludne moze byt uprimne priatelstvo aj medzi opacnym pohlavim.

a suhlasim s @anjelicek26 ze Eva sa uz len moze citit volnejsie, ked si Adam nasiel priatelku. mala som aj dobreho kamarata, z ktoreho som citila, ze by chcel nieco viac a tam som presne z toho dovodu kontakt utala, lebo som sa v tom necitila komfortne, aj ked som ho mala velmi rada.

andreatytler
14. aug 2023

Adam, neverim ze ste si sudeni. Nie je to tvoja Eva. Je to skor ten had co bol v raji s nimi.
Ale skusit to mozes. Rozid sa s priatelkou a chod na rande s Evou.

andreatytler
14. aug 2023

@soldi Ale v tom je ten obrovsky rozdiel, ze ty si kontakt so svojim priatelom ktory bol do teba zamilovany utala. Ty zijes fer zivot a mas ciste svedomie. Tato Eva drzala Adama v hrsti cele roky. Takze v tomto pripade, vobec nemozes davat seba ako priklad.