Pred rokom sme sa rozisli, rozisla som s a s nim ja pretoze ja som ho velmi lubila a velmi ma pritahoval ale z jeho strany som sa necitila byt dostatocne lubena. Bol taky chladny tak som to skoncila, on sa mi potom este dlhu dobu doprosoval ze to nie je pravda a ze ma lubi, ze je schopny urobit cokolvek pre mna. Ale ja som uz nechcela, prilis vela krat sa stavalo ze som s nim chcela travit cas, chcela som ho objat, dat mu pusu a on nechcel. Odovodnil to tym ze on nema potrebu sa tolko mojkat lebo bol tak vychovany, ze u nich proste v rodine bol kazdy tak sam na seba a nie je zvyknuty sa tolko objimat a bozkavat. Doprosoval sa mi ale ja som nereagovala, po par mesiacoch prestal, teraz mi napise asi raz za mesiac ci sa este stale hnevam a ci este stale nemam zaujem sa porozpravat ale nereagujem. Nedavno som zacala chodit cvicit a videla som ho tam. O tyzden som sla zas, ten isty den v tom istom case a zas tam bol. A aj je, vzdy v utorok vecer o piatej. Povedala som o tom kamaratke a ona hned ze ona by zmenila fitko lebo by nechcela vidat byvaleho, alebo by aspon sla v inom case. To fitko je delene muzi a zeny zvlast na poschodi takze na seba nevidime cely cas ale vzdy sa stretneme na schodisku, na chodbe. Mne to ale robi dobre. Robi mi dobre, ked ho vidim. A neviem preco. Ale nic by som s nim uz nechcela, ani by som mu neodpisala. Vsimne si aj on mna, pozera sa na mna velmi okato. Neviem si to vysvetlit, preco mam taky pocit. Proste vidiet ano, komunikovat nie. Ale chcem ho vidiet, aj ked mi ublizil. Preco to tak je?
Podvedome cho stále chceš, aj keď to nepriznáš ani sama pred sebou...
ja by som tomu dala sancu, kazdy ma iny "jazyk lasky"..
aj moj je taky, chvilu mi trvalo, kym som si zvykla, ale nevzdala by som sa ho napriek tomu za nic.
radšej ozaj zmeň to fitko... 😉
Lebo ty chces, aby o teba bojoval. Lebo si sa nechcela rozist. Lebo este to nemas vysporiadane sama so sebou. Lebo ti to dava falosny pocit, ze ste stale este spolu. Ze ti patri. Lebo si takto overujes, ze stale zaujem o teba ma. Lebo ...
Proste mas taky pocit princeznej, co sa rozhoduje.
Ak naozaj myslis vazne vas rozchod, ten cas a den zmenis. Pre vlastne dobro.
Aktualne totiz, ak navrat neplanujes a mienis ostat nedotknutelna, tak mu vytvaras komfortnu moznost, ako sa s tebou emocne vysporiadat. Ze ta bude vidat, vnimat tvoje odmietanie a bude mu na tom zalezat stale menej a menej. Tak sa postupne z teba uplne oklepe.
Potom si najde inu. A az ho po case uvidis s inou, budes citit sklamanie, zradu a ziarlivost.
Pretoze ty sama si v sebe tym "nahodnym" stretavanim zivila podvedome nadej, ze je stale tvoj a prijemny pocit, ze rozhodnutie je stale na tebe, ako to s vami bude. To ti vsak zrazu vezmu a nechaju ta vysporiadat sa s tym, co ti zvysilo (uz realny naozajstny koniec vas dvoch). Takze ty zazijes ten vas koniec vlastne dvakrat.
Budes ho prezivat nanovo. Tentoraz ale pocitom, ze on nechal teba.
(A ano je to "nahodne" stretavanie, lebo to ty mu ides vedome v ustrety a vytvaras vedome prilezitosti.)
@moonlight1210 takto mi to povedala aj kamaratka. Ze ked tak velmi tvrdim ze ho uz nechcem tak nech si predstavim s inou zenou, ci by ma to rozhodilo. Popravde, neviem. Neodpisujem mu lebo som to vzdala. Urcite sa nebudem vracat k niekomu kto ma nechcel. A ked ho vidim, ani neviem co citim, ale je to dobre. Mozno kvoli tomu ze chcem aby videl ze ja nemam problem sa mu ukazovat na oci a pozriet sa mu do tvare, ze mi natolko az neublizil. Alebo neviem. Neviem si s nim vztah uz predstavit, bolo to velmi blbe obdobie s nim, bola som stale smutna, ja som sa priblizovala a on ma odbijal, ked som sa nastvala tak mi v zapati zacal rozpravat o tom ze ale ved ma miluje len nie je tak na tie dotyky. Je manipulator.
Až moc si ho romantizuješ, nedaval ti to čo ty potrebuješ, najdi si takeho ktorému bude robiť radosť ti to objatie dať
aj keď sa k nemu vrátiš a on sa bude nejaký čas snažiť sa "mojkať", asi to dlho nevydrží, pretože to bude robiť len kvôli tebe, nevychádza mu to zvnútra, proste taký nie je. A po čase si tam, kde si bola...
Do neho? Nemyslim si. Skor si chces pohladjat ego, ze aha tu som, vidim, ze sa ti stale pacim a reagujes, tesi ma to, citim sa pre to dobre a chcena...
Lebo si stále do neho a dufas že bude o teba ešte bojovať