Ahojte. Pisala som tu uz raz temu, tak ma neodsudte. Je podla vas v pohode, ked sa muz stretne s byvalou priatelkou ked uz ma dalsiu priateľku?
Moj sa mi priznal, že bol s byvalkou vonku, pozval ju, chcel vedieť, ako žije, posunula sa, normalne kamaratske stretko. Lenže, chcel sa bavit aj o minulosti. Kedze som dost chápavá sa mi to nebál povedať celé. Ona ho niekoľko mesiacov otravuje, už ju aj aj blokoval, ale dostala sa k nemu znova. Ževraj k nemu bola odmeraná, ale vedela, že má mňa. Ich vžtah sav podstate skončil už dávnejšie, pretože som jej vadila. Už ako kamarát sa mi sťažoval, že jej vadia baby, alebo tie, ktoré nepozná moc. Povedal, že po čase si zaspominal a bolo to s nou vpohode, až mu potom nezačala vypisovať a nadávať na mňa, či si z nej robí srandu, alebo potrebuje náhradu za mňa. Ignoroval ju mi hovoril a priznal sa, ze si od nej este vypytal peniaze za drink. Toto mi uz prislo divne, teda ked ju pozyval. Na jednej strane som rada, že sa mi stym priznal, ale na druhej prečo s ňou chcel isť von, keď nám nič nechýba? Ona ho asi chce, alebo sa mu aspoň pomstiť za to, že ju nechal. Ale ževraj ho už nechce po hentakom výstupe vidieť a ze nadávala na mňa. Som rada, že si ma obránil. Je to fakt chorá hysterka. Povedal mi, že ju nikdy nechcel a že ju nikdy nemal rád, len si to chcel urovnať keď sa ozývala.
Ty musis mas uz aj kalerabovu hlavu, ked ti tolko kalerabov tlaci do nej a ty mu to zeries 🫣
Mile bravicko….
Naivka roka
Prečo to stále pokračuje?
Preto lebo skúša či by im to zase spolu nefungovalo, ale nie je si istý, tak pre istotu si drží aj teba a keď sa k sebe vrátia tak pôjdeš rýchlosťou blesku. Aké jednoduché.
Tak najskôr ju blokoval lebo ho otravovala a potom zrazu kamarátske stretko o tom ako žije a kam sa posunula? A tebe ešte kontrolky nesvietia? Už len z týchto protichodných zavádzajúcich výhovoriek.
Asi ich niekto videl, tak ti to povedal skôr ako by si sa to dozvedela od niekoho iného 🤣
Vzhladom na to, ze ho opustit nechces, ani robit ine trvdsie rozhodnutia a tradicne “odhliadnuc od jeho kontaktu s byvalou je u nas vsetko super a moc sa lubime”, ti mozem dat iba jednu radu:
Bud zrusis to vase doverne oversharovanie informacii a poziadas ho, aby pre klud tvojej duse ti uz nic nehovoril. Alebo, ak bez tych info nemozes zit a dusu by ti krutilo strachom, aky detail ti mohol uniknut, tak sa ich nauc spracovat. Chcela si ich pocut, tak s nimi musis teraz zit.
Nic ine s tym nenarobis a tieto stazovacky tu su len zasterka pre teba, aby si si toto uvedomit nemusela.
Klasicke zastupne riesenie - riesis podruznu blbost, aby si mala pocit, ze cosi “dolezite” s tym robis, zatial co nerobis nic.
prihlasujem ťa ako horúcu kandidátku do sútaže o naivku roka
na konci stretka zhodnotil, ze mu neda tak si vypytal grose za drinky lool
Nic ti nezatajil, obranil si ta.. kde je problem? Mam pocit ze ho hladas tam kde nie je
Akože, to sem budeš každý druhý týždeň písať tému o jednej a tej istej udalosti??
10.12.: https://www.modrykonik.sk/forum/vztahy-manzelske-partnerske-priatelske/priatelova-ex-6/
27.12.: https://www.modrykonik.sk/forum/vztahy-manzelske-partnerske-priatelske/byvala-stale-otravuje-2/
Nemala si sa im starať do života, len sa ti to teraz vracia...
Fakt už prosím, vymysli si novú tému. Táto už je obohraná 😏
Trepe piate cez deviate a hovorí ti to čo chceš počuť, kto vie čo zas on narozprával jej o tebe … až tak ju nikdy nechcel a nemal rád, že spolu chodili a musela sa ona rozísť s ním? 😅