Prečo to robí?

3. apr 2024

Ahojte, stalo sa vám niečo podobné, alebo vedeli by ste mi vysvetliť, prečo sa mi toto deje. Bola som vo vzťahu, kde som postupom času cítila, že nedostávame pozornosť od partnera, ktorú by som mala dostať, necítila som sa vo vzťahu, venoval svoj čas jednej známej, s ktorou sa zblížil do akej miery neviem. Či bolo niečo viac neviem, nemám to potvrdené.
Posledný čas som preto na neho chrlila výčitky, že takto teda nebudem fungovať. Bola som rozhodnutá odísť, a v tom chcel pauzu, aby sme prišli na to, čo pre seba znamenáme, pretože si myslí, že ho beriem ako samozrejmosť a povyčítam mu všetko, vsetky veci, ktoré sa dejú. Napokon povedal, že je nedokáže takto ďalej, necíti to.
No ale po čase, každý mesiac sa mi ozve, ako asi aby sa vedelo, že ešte existuje. Telefonát, sms, len tak z ničoho nič..aby sa nepovedalo. S tou osobou neviem či chodí alebo je to len kamarátka.
Nechápem, prečo to robí, keďže chcel zostať kamarátom. Ja som nemala najmenší záujem. Napriek tomu, nerozumiem, prečo ho to tak ťahá ku mne, keď sa cíti v pohode. V čom to ma zmysel? Hra sa?
mne už je viac menej ľahostajný.

stanulienkat
3. apr 2024

V com ho to taha k tebe? Jednou sms za mesiac???🙄🤔 Myslim, ze ta ma v pazi.

januska12323
3. apr 2024

No prečo asi, chce vedieť či si stále "dostupná" keby to s novou kamoškou nevyšlo.

vivuska666
3. apr 2024

Zablokuj ho a mas klud.

ibatanecnica
3. apr 2024

možno len z o zvyku. Raz do mesiaca to by som zase nepovažovala za záujem,

gertrudka222
3. apr 2024

Ak ti je teda uz ozaj lahostajny, tak to neries a kasli nanho. Myslim, ze len prisiel na to, co mal a az teraz, ked o teba prisiel. Ale tak hold, bohuzial, tento vlak uz davno odisiel podla toho, co pises. 😉

moonlight1210
3. apr 2024

V skratke - preco sa ti byvaly zrazu z nicoho nic ozve? Lebo ta zivot testuje, ci uz si sa poucila a zmudrela, alebo si este stale tak sprosta, ze sa nad tym chlapom zamyslas.
Nic viac, nic menej.

Lebo co ti to dava? Nic.
Kolko to zerie energie a casu turbovat si nad nim hlavu? Vela.
Kde si to mohla radsej venovat? Do niecoho pre teba prijemnejsieho.

Tak chod a venuj sa tomu prijemnejsiemu/uzitocnejsiemu.

A nie, nelutuje to a nechce sa k tebe vratit.

sidicek
3. apr 2024

@gertrudka222 ale prosím ta blbosť, na nič neprišiel len si drží v zálohe potenciálnu pixhacku, sorry za vyraz

domkakvet
3. apr 2024

Potrebuje si zdvyhnut sebavedomie, ze este stale mas zaujem.

mqkm
3. apr 2024

Podľa mňa.. on chce tamtú lenže ona ho asi nechce lebo inak by už boli spolu. A keďže nechce ísť na ocot tak dobrá si mu aj ty, preto s tebou udržuje kontakt v prípade že sa nudí s nevie si nájsť lepšiu.
Takého chlapa by som poslala vieš kde!
a hneď po tom by som ho zablokovala všade - tel číslo, sociálna sieť.. atď.

Uzavretá kapitola! A nech vie čo si o ňom myslíš. Len to najhoršie.

Som rada že ho máš na háku tak mu to aj povedz, nech sa chlapec zobudí, asi si mysli že si stále do neho.

natiblaskova
4. apr 2024

Podľa mňa tá má rád ale nemiluje ta. chce udržať kontakt. Pochop niektorí ľudia aj keď sa rozídu tak chcú ostať ako kamaráti a nechcú prerušiť kontakt lebo tích doficnich aj keď ne milujú majú radi.

dadka1997
4. apr 2024

Zablokuj ho alebo si zmeň cislo, alebo aj aj .. ani by som nereagovala.. skúša, či uz niekoho mas alebo nie, aby mohol pokazit ti novy vztah ?napr

margotka17
5. apr 2024

Napíš mu, že si užívaš radosti života, práca, krásne víkendy, konečne to, čo si chcela vždy. Určite sa ti už neozve 👍

david1202
5. apr 2024

@gertrudka222 väčšiu somarinu som nečítal , prepáč,keby si uvedomil o čo prišiel tak by sa snažil ,nie že sa raz za mesiac ozve ,on len skúša či je dostupná alebo nie ,celé 😀