Som podľa vás zatrpknutá, keď ma stále bolí, že ma podviedol partner? Niekoľko krát napisal, apr min som s ním vedela normálne komunikovať potom sa to spustilo vo mne, že mi ublizil a nema to zmysel a on na to, ze žijem v nenávisti, či má to baví a že sme sa rozišli pre moje chovanie. Ozval sa už takto niekoľkokrát a jediné ten posledný som ako tak vedela s chladnou hlavou reagovať. Neospravedlnil sa, nič, ghostol cez správy. Som ja tá zlá? Asi bude najlepšie ho vymazať zo všadial aj z môjho srdca
@andrea_82 ani ja neviem, ešte aj keď sa potvrdilo, že s ňou začal vzťah teraz
Vsade ho zablokovat a nemysliet na neho. Nie si zatrpknuta, len ti velmi ublizil.
kašli na neho...zbytočne sa zožieraš.
on ta oklame , podvedie a potom to zhodí na tvoje správanie...
Je to slaboch. Este to chce hodit na teba, ze ty za to mozes. Na podvadzanie odvahu mal, ale prijat zodpovednost uz nie.
Vlastne vsetko je tvoja chyba
Uplne typicke
Prosim Ta, skus to hodit za hlavu, nestoji za to
On ti ublížil, a tetaz chce zo seba urobiť "obeť". Kašli na neho, keď spolu nemáte deti, alebo nejaké záväzky (spoločná hypotéka) tak treba rázne ukončiť tú kapitolu, zablokuj ho aby ti nevypisoval a zbytočne si sa netrápila. A žiť ďalej, toto už je minulosť.
ON TI ubližil ťa podviedol a TY si na vine že sa to stalo tvojím chovanim.Chudáka prizemneho vymaž zo svojho života. Vždy by to bolo tak že niečo by urobil a hodil by vinu na teba.Treba TI počuvať jeho klamstva.Všade ho zablokuj a nekontaktuj sa s nim.Nemáš prečo čistý manupulátor. ON urobil chybu a hodil na teba že si ho vlastne chudáčika k tomu k nevere donutila svojim správanim. Neblázni to čo urobil tebe urobi aj tej dalšej a dalšej.Najdeš si časom ineho ktorý bude ťa ľúbiť a založite si rodinu.Nie každý chlap je neverník sú aj chlapi u ktorých sú deti a žena na prvom mieste.Držim TI palce.
Naco toto vobec riesis? Podviedol ta a chce to hodit na teba. Normalne narovinu ho posli do <>. Povedz mu nech ta neotravuje, ze ta podviedol a skoncila si s nim.
ked ma dalsi vztah a provokacne ti vypisuje, zvysuje si ego, lebo si neveri. Druha moznost je, ze sa tu msti, lebo vie, ze ta to trapi... a tretia moznost je, ze je na hlavicku a to bud rada, ze s nim niesi a dopraj ho inej, kyora sa nan ulakomila 😉
Ak ti vypisuje kamaratsky, tak asi nevie, ze ta to trapi, dokial mu to nepovies (lebo moze mat nizsi level vhapania napriklad...).
Boli to lebo to v sebe stale zivis. Zablokuj ho vsade a ani v myslienkach sa k tomu nevracaj- zamestnaj hlavu. Rana sa nikdy nezahoji ked sa v nej sparas. Hotovo- koniec. Nebola si pre neho dost dobra( podla neho) nech ide a hlada. Ty si pockaj na niekoho pre koho budes dokonala taka aka si.
To nie je nenávisť ani zatrpknutost- veď ta reálne podviedol, tak jasne že to bolí ak si človek čo ma city a myslel to s expartnerom vážne, tak jasne že len tak nemavnes rukou že pohoda. Ja by som sa akurát vyhýbala kontaktu s ex, naco si rýpať do rany zbytočne…
Prečo je stále potreba živiť niečo, čo už nie je. Natvrdo spáliť most. Zablokovať a dovi, žiješ si ďalej. Pre seba, nie pre chuja
Napísal to, lebo o neho stojíš, je si tebou istý, no a keďže vie na akú strunu brnknúť, je to pre neho jednoduché, zablokuj ho, zabudni, no a hlavne nerieš a neozývaj sa mu
V takomto pripade najlepsie prerusil kontakt, on to ublizuje, Ty to V sebe zivis a zbytocne sa trapis. Zablokovat, ignorovat, nepripustat si. Bude ti lepsie. Drzim palce.
To je celkom “vtipný” chlap, podvedie ťa, teraz s ňou aj je a ešte má tú drzosť povedať, že to ste sa rozišli kvôli tebe.. no ty máš byť asi matka tereza a nevšímať si tú tretiu osobu 😁🙈 neskutočné.. typický gaslighting, ešte z teba bude robiť blbú.
No,ked ta podviedol raz ,uz bude pravdepodobne podvadzat,ked bude mat prilezitost, uz nikdy v zivote mu nebudes verit, Viem o com hovorim,Vo vztahu,ked nebude doma,ci iuz bude po praci meskat,, sluzobne cesty a ine, vzdy az do konca zivota sa t ibude oyzvat jeho nevera, aj ked si mu odpustila. ,Jednoducho este aj na teba utoci,mal by sa ti ospravedlnit,A ty.s velkym vykricnikom mu povedz KONIEC VZTAHU!!!Skonci pokym nie su deti. Bude ta to stale zozierat,A co ak sa stretnes s tou co ta podviedol,ani nemusis vediet ,ze je to ona,Nechcela by som ho.Neboj chlapov je dost.Vymaz si ho zo srdca ,ale aj vsetko virtualne,..aspon sa presvedcis,predpokldam ze si velice lahko najde nahradu.Zablokuj si ho vsade, a hladaj ineho.Keby som toto neprezila,neverim.
Vobec netusim, preco ma potrebu ti vypisovat, naviac ked ta on podviedol. Podla mna ma vycitky a chce sa uistit, ze to ty si ta zla, nie on. Nekomunikovala by som s nim, ak nemate deti a spolocne majetky, tak by som ho odstrihla (aspon na cas).