Prečo si zadaní muži vypisujú s cudzími ženami na úkor času s partnerkou?

1. sep 2024

ahojte,
dlhsie uz rozmyslam nad tym, ze aky je dovod, na to, ze si zadany muz v serioznm vztahu vypisuje na socialnych sietach a dating aplikaciach s inymi sexi zenami, ked doma je partnerka a miluje ho. Vidi ten muz nejaky problem vo vztahu s nou? Je nieco zle,ˇ? sex je zly alebo nieco ? alebo ju proste uz nemiluje? Alebo ju nikdy nemiloval skutočne ? prečo hlada unik s vypisovanim si so sexi zenami, je zvedavy na ine preco? preco si krati cas s inymi , ked parnterka je ochotna s nim travit cas, rozpravat sa. a on tuka do mobilu. ked sa ho cloek spyta co robi, zatlka a zatauje, ze nic predsa, pricom ked mu clovek pozrie telefon pise si so zenami, flirtovacie spravy, aj pikantne niekedy, mne to pride ako uchylka. Nebavi ho vztah s partnerkou? Je to nuda zart vtip alebo co je to? Tvrdi, ze nikdy nemal chut ich spoznat osobne, ze z nudy dlhej chvile, ze nieco ine, vzrusujuce je to. Pricom uz ma 30 takze pubertak nie je. Vsade vesa na socialne siete svoje sexi fotky, pise zenam ze ahoj kraska, a podobne. pricom sa tvari ako zamilovany partner vzdy. sex pravidelny a pod. Ma problem so sexom? je prilis nadrzany ci lovec? alebo o co ide? Citala som jednu studiu, ze moze za tym byt aj nuda, zart, vzrusenie, nova iskra vo vztahu. On si ale skryva telefon, nedovoli mi pozriet sa don, hadame sa preto, v noci nim svieti, rusi ma to, co si pise. O pocasi a praci asi nepisu. Nechapem to. Stracam sa uz v tom.

enmery
1. sep 2024

Je to debil. Určite to nerobia všetci zadaní muži. A nezmení sa to nikdy. Ja zas nechápem ženy, ktoré s takýmto čudom ostávajú vo vzťahu.

marca12
1. sep 2024

To su typy chlapov,ktori potrebuju neustale lovit,maju to v sebe. Nevedia byt verni. Poznam jedneho takeho. Ma nadhernu zenu. On sa o nej vyjadruje,ze je dokonala zena,milenka,vsetko super. A predsa nevie byt verny,potrebuje stale nove vzrusenie.

kandelabra
1. sep 2024

Ma nejaky problem - niekedy staci len to, ze si uplne neveri - a dokazuje sam sebe svoju muznost a ziadanost tym, ze namotava babenky. Cim viac, tym lepsie, dviha si tak ego. Zdravy sebavedomy muz to robit nepotrebuje.

lusiafofo
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lizatko1009
1. sep 2024

Pre mna je to debil a po mojom boku by nebol. Nehladaj vysvetlenie, zlepsenie ani nič, kopni ho do prdele a uzivaj si zivot.

lusiafofo
1. sep 2024

v skratke honia si svoje ego,hladaju hyčkanie ,vzrušenie,su paralizovaný ani si neuvedomujú ako ubližujú atd napišm mi súkromnú správu

maranco
1. sep 2024

Je slobodný, nesľúbil ti vernosť a neváži si ťa, tvoje pocity sú mu ukradnuté, asi do budúcnosti ani s tebou nepočíta a momentálne mu to vyhovuje, má o seba postarané za nízke náklady.

ina2405
1. sep 2024

Unudení, leniví sú a so slabou chrbtovou kosťou poväčšine. Normálny chlap si vyplní čas- ak mu nejaký popri zamestnaní zostane zveľaďovaním domu, na výletoch s deťmi a ženou. Ani náhodou to nerobia všetci.

dharmasanata
1. sep 2024

Väčšinou sú zoznamky plne chlapov tohto typu.. ja osobne som takých poslala do riti.
A čo píšeš že seriózny vzťah, tak to berieš seriózne asi len ty, ale ten tvoj si robí zadné vrátka a vôbec ťa podľa mňa vážne neberie.

aliaray1
1. sep 2024

Dovody aj priciny byvaju rozne. Vela krat vnimam, ze potrebuju vzruso, nieco nove, nie to okukane co povazuju za 100% istotu a samozrejmost.
No ako pisem, nie je to tak vzdy a dovody su rozne.

h2
1. sep 2024

Lebo tú, čo má doma, už má istú.

pininka1
1. sep 2024

Ženy veľmi často píšu, že veď doma mal vsetko, ved vsetko bolo ok, ale často to môže byť len ich pohľad. Sú samozrejme aj typy, ktoré sú doma spokojne, ale majú pocit ze potrebujú stále niečo nové, nove vzruso. Ale často to doma nieje také úžasné, ako to niektoré ženy prezentujú. Co samozrejme neberiem ako dôvod aby si hneď začal písať s inými. Lenže máloktorý naozaj rieši, väčšinou až keď už to zájde ďaleko.

autor
1. sep 2024

@marca12 ano, aj u nas doma vsetko v poriadku. praveze. nechapem to vobec. ja velmi ziarlim na to, sprava sa ako slobodny clovek. ja si nepisem. nechapem pointe toho, si dam krasne sexi fotky na instagram a budem si vypisovat s inymi chlapmi pikantne spravy. Nechapem to, rozum mi to neberie, co je to za zmysel, evd predsa musim si pisat iba s mojim jedinym milencom a partnerom, lebo som iba jeho. A reci o tom, ze su muzi lovci a dneska su moznosti velke, tak to neviem. nestotoznujem sa s tym.

autor
1. sep 2024

@h2 a to akoze mam brat ako OK? a nech si vsak vypisuje na ukor mna ?

autor
1. sep 2024

@pininka1
@pininka1 ja neviem normalny vztah mame ako po rokoch, ja planujem dovolenky, vylety, ja sa snazim aj v sexe nieco nove a tak, ja nechapem co mu "chyba "na mne, alebo chyba je v nom. , nejaka uchylka, mozno, porucha neviem.

autor
1. sep 2024

@dharmasanata on tvrdi, ze svadbu chce so m nou a dieta, teraz v tomto roku, a toto nevyzera tak. mne sa to javi akoby sa len bavil na ukor vsetkych. ja to beriem seriozne, lebo ho milujem, obaja mame 30 tak nechapem tym trapnym sexi vypisovackam s nejakymi sexi neznamymi kraskami co ani len nie su od nas, nepozna ich nic. nechape to, v zivote ich nevidel. ved to mozno ani neni zena,ale chlap, ktovie kto su ti ludia.

autor
1. sep 2024

@ina2405 presne normalny chlap, ide von so zenou, ide na vylet, ma sex, alebo nieco, asi ma prilis vela volna. neviem. Ale vobec nechce pomahat doma s domacimi pracami, vsetko je na mne, jasne ze ma potom cas si vypisovat ale ja musim kmitat doma.

autor
1. sep 2024

@maranco akoze je slobodny? je to moj snubenec dokonca, planujeme svadbu, a to mam sa vydat takto? ked viem ze on si vypisuje s nejakymi pochybnymi individuami na zoznamkach?🙂 tvrdi, ze ma berie vazne, ved sme spolu uz roky. A zatajuje to, je mu absolutne jedno, ze mne to vadi, a vadime sa preto. On tvrdi, ze nic zle nerobi! a ze vobec nic nerobi, ze si len pozera soci. siete ze ci je to zakazane, ale on si nepozera, on je v interakcii pise si a zamerne s cudzim izenami!

rozculena
1. sep 2024

vyzerá to tak,že ťa to síce serie,ale kľudne sa za neho vydáš a necháš si urobiť dieťa........
OK,ale nelez sem za rok a nesťažuj sa potom.

enmery
1. sep 2024

Čo na tom nechápeš?Je to emocionálne plochý chlap. Bude to robiť vždy, aj keby mal doma topmodelku kríženú s talianskou babičkou, čo sa starostlivosti týka. Takže buď to budeš akceptovať alebo dovi. Tento vadný kus Ty nijako neprerobíš. Ale ty s ním chceš ešte aj dieťa a svadbu. Nechce Ti v domácnosti pomáhať. Po dieťati si bude vypisovať ďalej/a ver tomu, že taký si nedá ruku odtrhnúť, keby mu nejaká dala nádej na zásun/, bude domácnosť len na Tebe a budeš tu zakladať témy nielen o jeho vypisovaní ženám, ale aj ako Ti s ničím nepomáha. Totálne nezrelý vadný kus. Takže si to extra dobre rozmysli.

lizatko1009
1. sep 2024

Dnesna doba je pokazena, zial... socialne siete...niekedy postavali pri cestách, teraz to robia online. Moju kamaratku jej podvadzal a ked mi ukazala konverzaciu jej muza s jej najlepsou kamaratkou, tak som sa citila trapne, ako online sa "robili" a posielala foto mokrej plachty... Nechutne, primitivne, zvratene.

marca12
1. sep 2024

Ani ja sa s tym nestotoznujem,ale to neznamena,ze to neexistuje. Dufam,ze mu zeries este aj kecy,ze s nimi nic nemal. Lebo taketo typy neostavaju len pri pisani,ten nema problem vyspat sa s hocikym.

petracandle
1. sep 2024

Gratulujem ti, že si s takýmto vadným kusom ideš urobiť decko a vydať sa zaňho 👍🏻👍🏻 nerobia to všetci chlapi, iba vadné kusy ako ten tvoj. Ty nie si na chybe, on by to robil aj keby ma doma najkrajšiu zenu na svete, nymfomanku a gazdinku v jednom.
Buď sa s tým zmier (ale počítaj s tým, že je len otázka času kedy slová premení na skutky - ak to už nerobí) alebo ho pošli do riti.

autor
1. sep 2024

@lizatko1009 fuuujsss tajbl to ako vazne fotky mokrej plachty 😲 neviem ci sa smiat grcat ci plakat. bozeeeeeeee, pomoc !!!!! hej tie online robenie sa, je uplne chore, bleh, poznam, prostituky to robia aj za peniaze aj bez penazi. za free s chlapmi kt. sa im lubia
@petracandle je vadny, jasne ze by to robil aj pri nymfomanke a gazdinej :( on to potrebuje prosze.
@marca12 tieto typy chodia a aj zasuvaju kade tade myslis? ja si myslim, ze len pise a robi sa macher a v reali by sa pos**l, ze na to pridem.

pininka1
1. sep 2024

Ťažko povedať, možno on by tu napísal niečo iné. Je to len o komunikácii, či on vôbec chce pokračovať vo vašom vzťahu, resp.co vlastne hľadá inde. Určite to nie je úchylka, ved to by potom x mužom aj žien museli byť uchylnych.

autor
1. sep 2024

@enmery emocionalne plochy chlap sa mi ani nezda byt, lebo je celkom taky praveze hlbsi clovek, aj rozmyslam a tak celkovo. hlbsie sa zamysla nad zivotom a tak, tvrdi, ze by nedokazal ma podviest. ze mi to slubil, ze ma velmi miluje na to a tak, ze podvadzaju iba ti co nelubia skutocne.

autor
1. sep 2024

@pininka1
on nevidi ziadny problem, chce pokracovat.

marca12
1. sep 2024

Prepac,ale ty dobre naivna

autor
1. sep 2024

mne to ale moc k nemu nejde, vyzera byt velmi zalubeny, mojko mojko toto hento a potom najdem konverzaciu takmer " o mokrej plachte", nasla soma j nejake nahe fotky v jeho mobile a pod. asi sa robia online s nejakymi. ktore mu daju

pininka1
1. sep 2024

No tak to potom ťažko, ten sa nezmeni. Určite by som do manželstva s nim nešla.