Vysvetlite mi prečo si niektorý muži hľadajú milenky keď doma majú krásne manželky, deti, peniaze, kariéru. Prečo potrebujú k životu milenky?
Seriózne nad tým rozmýšľam, spoznala som jedného muža a rozmýšľam prečo ma potrebu mat milenku. Neberie mi to rozum. Prečo to robia?
Lebo majú komplexy zo svojej krásnej manželky 🤣
A prečo si ženy , ktoré majú bohatých a úspešných mužov , je o nich postarané ako v bavlnke hľadajú milencov ?
Lebo sa nudia. Potrebuju stale nove vzrusenie. Nebavi ich stale jedna zena.
@lenka.25 to tiež nepochopím.
A preco sa niektore zeny daju oblbnut a stanu sa milenkami zenateho chlapa?
Takže si milenka ženatého chlapa?
Prečo má žena nutkanie podľahnúť takému?
S krasou to nema nic. Ide o to vzrusenie zo zakazaneho ovocia.
mozno s jedlom rastie chut ..
Lebo každý vidí len tu krásu, peniaze, výlety, dovolenky, deti... Ale nikto s nimi nežije, tak nevedia, čo za tým je. Aj my sme boli navonok rodinka, úsmevy, nikto by nepovedal, že si nerozumieme a nikto nechápal, ako sme sa mohli odcudziť jeden druhému. Lebo každý si nás idealizoval podľa toho, čo videl, ale nežil naše životy. 🙂 A prečo som mala potrebu? Keď som mala" všetko"? Lebo som všetko nemala.
to ze je niekto krasny neznamena ze je aj dobry... nikdy nevies co sa u koho deje za zavterymi dverami ... ako sa jeden k druhemu chova,ako vyzera.. nielen muzi si hladaju milenky .. kolko zien ma bokovku ..
@kavasmliekom krásne si to zhrnula 😊
Nielen muži majú milenky ale aj ženy milencov.
A hlavne, to co ľudia vidia navonok, či už susedia, rodina, kamaráti, nie je vždy realita. Mnoho ľudí v manželstve "hra formu", aby to dobre vypadalo pred okolím, pred deťmi, aby necítili ze sa niečo medzi rodičmi deje, ale v skutočnosti sa vnútorne zozieraju, lebo nie sú skutočne šťastní z rôznych dôvodov a to vedia len oni sami.
Potom sa môže stať, že to skončí milenkou/milencom.
Neschvaľujem toto, som za to, že najprv treba ukončiť jeden vzťah a až potom začať ďalší, ale ani neodcudzujem, stávajú sa aj horšie veci
Krásne manželky, peniaze kariéra... Pozlatko za ktoré naozaj ďalej nevidí nikto. Nikto nevie ako tí ľudia žijú doma za zavretými dverami a ci sú skutočne šťastní...
Podla mna sa nudia po nejakom case, ako to tu niekto uz napisal v inej diskusii “ bolo koze dobre, isla na lad tancovat “ a dosla domov s chlamydiami a inymi smakocinami 😂 tak to vymente za kozla a mate odpoved
Pekní, či škaredí , niektori jedinci ženy,či muži proste nevydržia pri jednom,jednej .... Pííp
A môžu mať doma sex aj 3x denne.
Hehe. Definuj slovo "krásna" 😁. Resp. krásna = milovaná?
Vieš prečo lebo sa mu asi nevenuje a kašle na neho možno mysli tá žena len na seba
Mna pri tom vždy napadne len príslovie "Keď je koze dobre ide na ľad tancovať "
To, či bude chlap neverný, závisí predovšetkým od neho, a čiastočne od frustrácie, ktorú manželka môže svojim správaním vyvolať. Krása s tým nemá do činenia vôbec nič.
Lebo sa to rýmuje 😜
Práve preto. Preto, že majú krásnu, dokonalú, úžasnú ženu, ktorá im znesie modré z neba... Chlapi potrebujú mrchy! 😜
Lebo sú ženy, ktoré idú vyslovene po bohatých, úspešných a je im jedno, že majú ženy, deti. Ponúkajú sa tým chlapom a bombardujú ich dovtedy, kým chlap nepodlahne. Keby som to nevidela v blízkej rodine , čo jedna žena dokáže a ešte je spokojna a štastná lebo má sex a chlap ju neptravuje lebo má rodinu, tak by som neverila. A mimo tejto poznám ešte jednu, ktorej stačí, že jej chlap kúpi veci, ona mu spraví víkendový madrac a žije si spokojná a šťastná.
Pretože niektoré krásne navonok dokonalé manželky sú doma fúrie, ktoré stále frflú, sú špindíry, o muža sa zaujímajú len na úrovni toho, koľko donesie domov peňazí, žiarlia aj keď nemajú dôvod, a tak dále. Všetky tu pindáte na chlapov. Ale povedzme si, väčšina z nás pozná aspoň jednu ženu, ktorú ak by sme boli chlapi, tak by sme doma fakt nechceli mať. A mnohé takých žien poznáme viac.
Nerobia to len muži a ženy...navonok sa hrajú na pekných a dokonalých, pritom to tak nie je. A potom sa čudujú že sa ľudia čudujú. Koľko rodín sa hrá navonok na bezchybných s dokonalých a len sa za nimi zavrú dvere je to úplne iné...len aby ľudia nepovedali
Na to neexistuje jednoznačná odpoveď. Ale jedným z hlavných dôvodov je, že od milenky dostane to, čo mu manželka nemôže alebo nechce poskytnúť.
@dskjhfdlkdjhl takým ženám hovorila babka ku… y
Lebo nie vsetko je o krase :D
Lebo ho chcu ine zeny, preto. Keby nemal peniaze a charizmu, tak by ho nikto nechcel, ledva jeho manzelka. Chlap komunikuje cez sex. Cize preto sa vela manzelskych problemov riesi v posteli. Funguje to aj v nabozenstvach a duchovnych skupinach. Duchovny veduci ma okolo seba xy zamilovanych do neho zenskych. A bud jeho pipik podlahne, co sa stava u mladsich duchovnych extremne casto, alebo to preluskne inym sposobom. Sex s jeho zenou ho uz mozno nebavi, alebo ho ma malo a pritahuje jednoducho ine telo. Inac bacha na to, ak ste zalubena do uzasneho charizmatickeho zenateho chlapa, jedna moznost, ako to prekonat je, ze si ho predstavujete pri sexe. Prekonate to tak len vo vasej vlastnej mysli, cely ten pribeh, ktory by sa odohral realne. Cize aj to, co si myslime, vytvara negativnu karmu ale urcite mensiu ako robit nespravne veci realne.
Možno iná odpoved, ako tie všetky hore... Nikdy nevieš, čo majú dvaja ľudia doma, to že sa žena stará o chod domácnosti, si myslí, že je všetko čo muž potrebuje. O vzťah - manželstvo sa treba starať a hlavne komunikovať.
Ego.