Prečo si chlapi vyberajú pekné harpye?

14. apr 2024

Dlhšie ma zaujíma táto otázka, poznám v okolí viac chlapov kamarátov známych čo majú ženy priateľky ktoré majú pekný výzor. Konkrétne všetko umelé na sebe čo sa len dá - pery, prsia, mihalnice, nechty všetko umelé, kilo mejkapu na sebe proste vždy sú tip top upravené. Chlapi majú normálnu postavu, sem tam trochu vyšportovane. No držia sa takých žien ako kliešť. Neviem čím to robia či tou "krásou" ich majú omotane alebo čo. Lenže doma taká žena nerobí nič, nevie variť, nevie upratovať, často ani postarať sa o dieťa. Jediné čo vedia byť upravené a pekné. Chlap robí všetko, doma sú úplne pod papučou. Starajú sa o deti aj o celú domácnosť a sú radi že majú doma pekné ženy. Vôbec nechápem prečo si vyberajú taketo harpye čo len chlapov využívajú a keď sa stretneme na ulici hore nos a ani pozdraviť nevedia.
Čo si o tomto myslíte?

pribinak
14. apr 2024

Že taký chlap pekný hlupák. Čo di vybral to má.

vyrovnanaosoba
14. apr 2024

Že preháňaš.

lakebabe
14. apr 2024

A ty s nimi všetkými v tých domoch bývaš? Keď vieš ze nikto nemá navarene oprate o deti nepostarane. Možno preto ta nezdravia, že oni považujú za harpiu co sa do vsetkych stara teba😄
Zi a nechaj žiť pokiaľ majú tí chlapi občiansky preukaz môžu žiť aj s harpiou 😃

stanulienkat
14. apr 2024

Dobry vymysel. To, ze niekto dobre vyzera, neznamena, ze nevie varit atd. Akokeby vsetky skarede, tucne boli vyborne gazdinky.😂😂 Skor tie tucne su lenive a maju doma neporiadok.

autor
14. apr 2024

@vyrovnanaosoba Bohužiaľ nepreháňam.
@lakebabe Nie nebývam s nimi, no som spoločenský typ človeka a mám aj veľa kamarátov chlapov poznáme sa už roky a viem ako žijú navštevujeme sa, poznám aj ich ženy priateľky tak viem ako to majú

deti95060810
14. apr 2024

teraz nechápem ... sa cítiš menej pekná ako tie pekné harpye, alebo závidíš že ty musíš doma drieť tak ako aj my ostatné....

autor
14. apr 2024

@stanulienkat Samozrejme neplatí to na každú čo som písala, no poznám veľa takých žien

petronellla87
14. apr 2024

Nikoho takého nepoznám 🤷‍♀️

deti95060810
14. apr 2024

vieš ako sa hovorí... keď so pekla tak aspoň na peknom koňovi...😉

vyrovnanaosoba
14. apr 2024

A chudáci muži sa ti radi zveruju, aké doma majú krasotinky a oni pod papucou musia variť, prať, žehliť a ani sex s nimi ich už nebaví... 😁

stanulienkat
14. apr 2024

Ty keby si bola chlap-ktora by ta viac pritahovala? Stihla, upravena, vycesana baba, alebo rozkysnuta 90 kilova s mastnymi vlasmi?

milanemila
14. apr 2024

Mali by sa preorientovat na zatrpknute skraty? 🙈
Akoze ja nie som fanusik super umelej vizaze, ale ze by ma ine zeny iritovali, tak aby som napisala takyto prehroteny prispevok, tak to mi pride sialene trosku 🤷🏼‍♀️
Nie kazda pekna a upravena zena je uplna tupka neschopna a to ze sa ti nejaky kamos postazuje, neznamena ze vsade to tak funguje. Teba si ziaden “nevybral”, ze si taka podrazdena alebo co 🙈

autor
14. apr 2024

@deti95060810 Tak ja nemám žiadne také zákroky na sebe ale cítim sa dobre vo svojej koži. Nie nezávidím nikomu, ja mám dobrého muža s ktorým máme spoločnú domácnosť aj deti. Len mi je to ľúto čo mám kamarátov sú to dobrý ľudia a majú také ženy čo ich vlastné len využívajú.
@vyrovnanaosoba Mám kamarátov mužov a áno zveria sa mi. Čo je na tom zvláštne?
@stanulienkat Nie sú len tieto dva tábory, je aj veľa typov medzi tým.
@milanemila Nehovorím že každá je taká ale minimum 3 také poznám. Áno posťažovali sa mi chlapi kamaráti. Ja som šťastne vydatá, no záleží mi na kamarátov a je mi to ľúto že majú také harpye doma. Každý si zaslúži mať normálnu ženu nie

kukuk29
14. apr 2024

Ved ked mas takych kamosov a navstevujete sa tak sa ich spytaj 🤔

fido69
14. apr 2024

Zaslúžila by si si... kusok rozumu v tej tvojej hlavičke makovičke. 😉

dskjhfdlkdjhl
14. apr 2024

A Ty ako vies, ze tie zeny doma nic robit nevedia? Nezavidis nahodou?

stanulienkat
14. apr 2024

Preco ta trapia taketo hluposti? Lutujes aj kamaratov, ktori maju skarede a tucne zeny? To nech si poriesia kamarati. Su to zrejme chlapici, co cakali full service, donaska az pod nos a zistili, ze aj oni musia nieco robit v domacnosti. Nielen lezkat na gauci. Tak sa ti postazovali.😂

lakebabe
14. apr 2024

V mojom okolí sú väčšinou ženy pekne upravené, majú aj zákroky urobene a predstav si majú doma navarene aj o deti postarane a ze chlap pomôže? Chvalabohu je to aj jeho domácnosť. A keď niekomu chodí upratovačka co je na tom?
Chlap sa bude radšej doma dívať na štíhlu upravenú peknú ženu ako stokilovu rozkysnutu mrochtu co si umyje vlasy raz za mesiac a chodí doma poobliekana ako bezdomovec. Moja skúsenosť že takéto mrochty majú doma najväčší bordel a len ležia na gauči celý deň s mobilom v ruke
Možno si im ty nesympaticka preto ta nezdravia😄

babkaland
14. apr 2024

Je to prastarý pud. Vyhladávať si dokonalého partnera (teda pekní ludia, symetrická tvár, postava atď.) aby aj potomkovia boli dokonalí. To je zákon prírody aby prežili iba dokonalejší. Tak isto aj ženy hladajú pekných chlapov. To platí pre obe strany. A to že tie pekné sú harpie je už výdobytok doby lebo vedia že si to môžu dovoliť. Vedia že muži z nich šalejú a tak si snimi robia čo chcú. Milionárov ošklbú atď.

petronelag
14. apr 2024

Aj ja , čo poznám upravené ženy, tak oni si zvládajú urobiť aj veci v domácnosti, to sa nedá takto hovoriť, že oni okrem toho, že si dávajú záležať na vzhľade už nič iné nerobia, oni tak isto robia ako tie menej upravené.

viestta
14. apr 2024

To nicnerobenie tych zien mas zistene na istotu? Ci len zavidis takym, ktore stihaju byt aj upravene, aj domacnost si vedia rozdelit s chlapom, pripadne si vedia so spolocnych penazi zabezpecit pomoc v domacnosti aby im zvysil cas aj na seba?
Kazda zije ako si zariadi a ako vie.

svetlonos
14. apr 2024

A ty aj rozmyslas?
Ti chlapi su nesvojpravni? A teraz to otoc na standard. Zena vedie deti do skolky skoly, potom do roboty a doma potom deti domacnost - vsetko musi robiť. Ale ma pekneho chlapa - hnusak to bude, ze?
A hocikto, vacsinou, kto sa sťažuje, nevidi chyby na srbe. Oni su totiz ti dokonali! A pokial je na ich vyplakavani stipka pravdy tak za 1, vytaj chlape o tomto je rodina a za 2, nevie tu hubu otvorit aj pred zenou ?
Ty myslis, ze ten super kamos ti hovori o svojich nevhodnych strankach?
A po dalsie - ak sa stazuju opravnene - i ked deti a domacnost su spolocne - tak maju debilne nastavene priority!
Aby som bola s niekym len preto, ze je pekny a inak ma sere vo vsetkom inom, ze sa budem kamoske stazovat = cista sprostosť, toho ktory s takym hroznym partnerom ostava. Ci chces hrat samaritanku chudakom prenestastnym? Nech najdu gule, preberu zodpovednost za svoj zivot a prehodnotia priority. Ze ich vsetkych utlacenych chudacikov zdravím 😏

0silvia0
14. apr 2024

Vobec tych chudacikov muzov nemusis lutovat. Maju co si vybrali. Skus svoj sucit a empatiu orientovat napriklad na opustene zvieratka.

diewcatqoo
14. apr 2024

A ja som aj pekna, aj dobre varim! 🙂

vyrovnanaosoba
14. apr 2024

Zvláštne je to, že sa ti zverujú, namiesto toho, aby sa zverili doma 😀

lakebabe
14. apr 2024

@vyrovnanaosoba to sú takéto typy žien utesiteliek 😂 závisť je sviňa , dana osoba zjavne závidí , že sa ma niekto aj dobre aj dobre vyzerá.

vyrovnanaosoba
14. apr 2024

@lakebabe alebo jej ešte aj robí dobre, že môže tých mužov poľutovať.

lakebabe
14. apr 2024

@vyrovnanaosoba aj to je možnosť 😄 možno by niektorú z tých žien rada aj vymenila 😄 ma na ne ťažké srdce

mamamasama
14. apr 2024

Môj berie hašterenie ako predohru. Ak by som bola pipka, tak by sme sa nudili 😅

lindous
14. apr 2024

Autorka, prečo sa ich nespýtaš, keď sa ti sťažujú? A teda hlavne ber tie sťažnosti s nadsádzkou 😅