Nemyslim teraz nasich ex-partnerov. S tymto konkretnym chalanom som mala jedno rande, intenzivne pisanie 6 mesiacov no nakoniec dialka nas rozdelila, potom si niekoho nasiel, ja tiez, uz je to 6 rokov, stale sme si obcas napisali, tak raz za dva roky, teraz sa ozval po 2 rokoch, bolo to intenzivnejsie, zistoval, ci som zadana opät, ci mam niekoho atd. Vzdy boli tie konverzacie o tom, kde idem robit, kam sa chcem prestahovat (bo rada cestujem), osobne veci ohladom vztahov, posielal mi fotky seba, ked som sa ho pytala, ci nieco odomna potrebuje, napisal, ze nic. Ze iba chcel vediet ako sa mi dari. Samozrejme zase je medzi nami dialka, no to ze sme tomu nikdy nedali poriadne sancu ma teraz dobieha. Ma kvality muza, ktore si vazim, plus obaja sme si fyzicki sympaticki. Posledne som mu napisala, ze nech sa uz neozve a neozyva, ako sa mam. Neviem na co by mu to bolo, (ked sa aj tak nedokope k nicomu a mna to len rozrusuje - to som si samozrejme nechala pre seba).
Možno fakt chce vedieť ako sa darí? Koľko máte rokov?
Pisal ti ked mal hluche obdobia, nudil sa, pohadal sa s priatelkou, prip.ked ziadnu nemal. Akonahle mal lepsi program tak ta neriesil. Toto su take o nicom"vztahy-kamaratstva". V skutocnosti sa nepoznate, videli ste sa az raz, nic podstatne ste spolu nikdy neriesili....fakt o nicom, ani len kamarati nie ste, to by ste sa aspon obcas stretli.
Ja si myslím, že písané má čaro najmä v tom, že čokoľvek mi kto napíše môžem to jednoducho odignorovať ak mi jeho písaný prejav vadi..
ak ti vadí, že sa ťa niečo pyta, tak neodpovedz, jeden dva krát a potom sa ťa už určite pýtať nebude.. a prečo to robí je vlastne jedno..
@zooeynka alebo má cestu do jej končín a uvažuje nad tým spojiť príjemné s užitočným 😀
Ak si napíšete raz za 2 roky tak to nie ste kamaráti, ani nič....v podstate by som na taku 1 správu za 2 roky asi nereagovala, načo??? Presne ako píšeš, zbytočne ťa to rozrusuje (čo by mne teda nič nerobilo), nezdielate spolu nič, mozno by chcel aj nieco a je hanblivý
@lily14 on 35 ja 38
Tak možno ťa stále chce a má niekoho? Aj flirtuje či len normál?
@lily14 pisal ze hej, ved prave preto neviem na co pise mne, vyzveda a ano je tam aj flirtovanie, neviem nakolko vazne to je s nou. Uz som mu napisala, ze nech nepise, ale necitim to tak 😞
Čo necítis?? Zažila som podobne potom len dumem
@lily14 samozrejme, nemozem mu napisat, ze chcem, aby pisal 😔
Zlate ja ze mas 19 a on 23😀
@miadi urcite za tym nic ine netreba hladat. To len baby si tak idealizuju nejakeho s kt.sa stretli raz, ale teda naramne si vyhovuju. Keby mal chalan vazny zaujem tak urobi prve posledne aby boli spolu. Tento si len nechava zadne vratka lebo citi moznost zasunu,vidi ze kocka by aj mala zrejme zaujem, ale on vztah s nou nechce. A zienka to rozpitvava, analyzuje, trapi sa....a zbytocne.
@zooeynka chlapi su cele storocia uceni ze maju lovit ze maju zeny oslovit. Tak to Proste skusa. A cez net to moze skusat na dalsich 5-8 ked momentalne nic nema. A Aj ked medzi nimi nic Nebolo a Mozno ani nic nebude.. prenho to pisanie jej je fajn zabitie casu ked momentalne nic lepsie nema / alebo mà rozpracovanych viac naraz. Zeny sa namotaju na taketo vztahy - nevztahy.. strata casu a emocii.
Mozno len jednoducho rad udrziava kontakty s ludmi zo svojho zivota. A ked su “roztruseni”, tak casu na cas sa kazdemu aspon trochu nachvilu ozve.
Mozno na teba mysli a zistuje ci by bola sanca. Alebo chce byt iba kamos. Mozno sa citi sam... Ja sa tesim ked sa takto niekto ozve.