Prečo sa necháme zhadzovať?

16. apr 2024

Prečo robíme tak veľa veci pre mužov, sme pri nich aj v tých najťažších situáciách, staráme sa o nich a oni nás dokážu pre iné šťastie zhadzovať, vychvalovať druhú ako je výborna a my sa cítime pod psa? Pritom ju ani tak dokonale nepoznajú a z takou istotou to tvrdia. Dokážu si uvedomiť čo v nás mali, keď sa odhodláme navždy odísť?

hipuska
16. apr 2024

Prečo píšeš v množnom čísle? 🤣

viestta
16. apr 2024

A nie je jedno ci si to uvedomil ci nie? Dolezite je v tomto pripade to, co citis ty.

sissy27
16. apr 2024

Jednoducho preto, lebo ako hovorí stará ľudová múdrosť "keď sa kkt postaví tak sa rozum zastaví". Ale každý si k tebe dovolí len toľko, koľko mu dovolíš ty.
Načo potrebuješ nejakého jeho uvedomenie čo v tebe mal a čo stratil tvojim odchodom? Máš mať na prvom mieste seba a pozerať na to, čo odchodom od neho získaš, nie čo on stratí, to ti má byť jedno.

amonet
16. apr 2024

nuz je to sposobom vychovy, ako sme sa naucili nastavovat si hranice a drzat ich.

zuzubb007
16. apr 2024

Kto a necháva? Prečo mnozne číslo? Ja som absolútne v pohode s chlapmi a nedám si skákať po hlave ale nerobím teror ani ja, za mňa absolútna spokojnosť čo sa mňa týka 😁

bluka2
16. apr 2024

Potrebuješ toto v živote? ja ti poviem za seba, že sa do tejto skupiny o ktorej píšeš dobrovoľne neradim, už rovno ten začiatok je nanič. “Robíme tak veľa pre mužov….” Však rob ca. toľko, čo robí muž pre teba, rovno odfiltrujes veľa debilov a budeš mať menej problémov a trápenia

januska12323
16. apr 2024

Nepíš v množnom čísle keď zjavne opisuješ seba. Ja taká nie som, pre chlapa spravím len toľko koľko by som neľutovala.

autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
3009
16. apr 2024

No určite by som žiadnemu chlapovi nedovolila aby si" so mnou utrel riť". Na to sa mám príliš rada. Ak to máš ty tak nastavené, tak sa nečuduj.

veklipo
16. apr 2024

Vzhľadom na to, koho mame vo vláde, je to “my” celkom oprávnene. Ženy likuju Fica, Danka, Tarabu, Kuffu a čudujú sa, ze ich vlastný muz ponižuje. Veď títo politici maju všetky ženy len za handry. A mne je ľúto, ze matky pripustili, ze ich dcéry budú vyrastať v takom prostredí. A ze im nik nepovie, ze je to nesprávne. A je jedno, ci to robi premiér, otec alebo SBSkar v Tescu!

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vilma7
18. apr 2024

Manžel má nezhadzuje. A ak by k tomu došlo, určite by som sa nenechala. Ty sa teda asi necháš....A prečo hádžeš všetky do jedného vreca?