To je jedno, či vás daný muž pozná, či je to váš známy, neznámy, prečo sa to pýtajú? Čo im dá do života vedieť túto informáciu? Myslíte si, že je to úchylka, že ich to v určitom slova zmysle vzrušuje? Príde mi to dosť trápne a chcela by som ich nejako odbiť tak, aby sa za tú otázku cítili trápne.
@earlgrey ani mna.
Osobne som sa s tým nestretla, že by sa to muž pýtal. Ale nemyslím, že to myslí uchylne. Zrejme videl kojit svoju ženu, tak mu tá téma nie je tabu a považuje ju za normálnu. Nevravím, že je to správne, ale nenazyvala by som ich uchylmi
Ani mňa. Zato žien hromada. A značná časť neznáme dochodkyne.
V zivote sa mi to nestalo.
Ja som sa s tym stretla a uprimne mi to tiez prislo zvlastne taka otazka a nezvyknem im nato odpovedat. Zene by som odpovedala, ale neviem muzovi pokial to nieje nejaky mily dedusko z rodiny co fakt vidiet, ze sa to pyta kvoli dietatu proste neodpoviem.
Chlap sa ma to spýtali len kamaráti, aby vedeli pri návšteve, ci mi môžu pripraviť aperol 😂 ale inak len ženy a nechápem načo je niekomu takáto info. Mňa to napríklad vôbec nezaujíma či moja suseda alebo sesternica z druhého kolena koja.
No bud si v skupine senzibilizovanych mužov, alebo takých, ktorých to nejak vzrušuje. Podľa toho o akých mužov sa jedna(cudzích, vzdialených pribuznych), by som dala proti otázku, či chodia na vyšetrenie prostaty 😉.
Podľa mňa to berú ako zdvorilostnu otázku ;-D všimla som si to aj keď som ja mala malé deti, že keď sa s niekým len trochu poznáš a vidí, že máš dieťa, tak aby udržal rozhovor vedie rozhovor na tieto veci, lebo tým práve žiješ. Všetci občas vedieme takéto zdvorilostné konverzácie 😉 nie vždy to človeku dôjde, že niekto to môže považovať za intímnu otázku
Mojej sesterky sa to opýtal farár, keď sa stretli na ulici 😆 Ale on je taký sociálne dosť nezručný 🤷 ja som ten typ, čo sa len pozrie a druhá strana vie odpoveď. Asi by som danú otázku ignorovala.
Priprav si proti otázku - prečo ťa/ vás to zaujíma?
Asi stretavas samych eko-bio-natur chlapov, ktori maju starost o zdravy vyvoj tvojho dietata, lebo mna sa to pytali len zvedave zeny, ktore nevedeli ako zacat debatu o nicom
Muži sú zvedaví. Aj ja občas :D Ale pýtať sa cudzej ženy na to, či kojí, by ma nenapadlo. To sa jej radšej opýtam, či by prijala pozvanie na večeru.
a veruze mna sa to opytal byvaly kolega, s ktorym si vykam, a prichadzali sme malo do styku....😍 skoro som sa nezmohla na slovo...poucil ma, ake je to dolezite..😍a este sa pytal, ci sa moze pozriet do kocika- bola zima aj tak videl len cast tvaricky- potom uz nepovedal nic-asi ked videl, ze som nepriviedla na svet zraloka ale dieta...
To sa tu asi práve nejaký uchyl pýta 🤦♀️😅
a este som raz stretla v meste suseda-zaryteho stareho mladenca-dodnes, stale rozpraval predtym, ako ho vsetky zeny chcu, a ako on odolava,,,😍 , cca rovesnika, hned sa pytal, ci sa moze pozriet do kocika-pozrel, opytal sa , ci je dieta zdrave, a hned na mna zrukol s vycitkou, ci viem, co by za to druhi dali...tak toto som od neho nepochopila uz vobec....ze vlastne k comu to patrilo, akokeby cast rozhovoru chybala....ale ved tak nemusim vsetkemu rozumiet..
Áno spýtal a ešte aj povedal, že on nedovolí žene nekojit, že to je to najkrajšie, čo môže svojmu dieťaťu dať.. a pritom fajn chlapík, odpadla som, ked toto na mna vybafol 🥲
@mamickalisticka To by som chcel vidieť, ako by nedovolil nekojiť žene, ktorej sa v prsníkoch nevytvorilo mlieko.
Podľa mňa preto, lebo nevedeli, o čom sa baviť.
Mna uz ta otazka odkedy mam moju malu potvoru, vobec neprekvapi - a to od nikoho 😅
@mamickalisticka strašné. Veď nech ich žena koji ale nech sa to nepýta inej ženy, hoc ju pozná.
Nejak to vo mne ostalo ten nepríjemný pocit, je to proste neprijateľné počuť od chlapa
Nejak sa ma to muzi nepytali, skor zeny. Sak normalne sa im konecne mozeme nejak vystriekat do ksichtu, tak to treba hned vyuzit a mierit na oci 😂😂😂🙈🙈🙈
Zaujímavé, že mňa sa to ani ženy nepýtali 🤣 ale to asi preto, že som žila aj porodila v zahraničí a tam vážne nikoho nezaujímate 🤣
@hugoboss1923 asi tak.. kokos chlap ešte doma aj chúďa ženu viac vystresuje...
Môj svokor. Nielen, ze sa pýtal, ešte mi aj radil ako prikladať, co jest, piť, ako často. Bolo mi to trápne to počúvať.
Mam taky pocit, ze si nespravne pouzila plural a pytal sa ta jeden muz a citis sa pohorsena..
Ved nechcel aby si ukazala techniku, ci?
Mna sa to tiez uz zopar spytalo, tiez som nechapala,
asi je nedokojeny ked ho to tak zaujima.
Mňa sa to žiaden muž nespýtal ale žena asi každá druhá. Pri tomto pohlaví mi tiež nieje jasné čo im tá informácia dá do života. Ja som sa to nikdy žiadnej maminy nespýtala. Kojí kojí, nekojí nekojí. Je mi to totálne jedno
Ale tak ženy, no... Na jednej strane sa tu verejne aj na sociálnych sieťach propaguje kojenie aj vonku, ako je to prirodzené a normálne. A zrazu, keď sa to muž opýta, tak je to hrozne intímne a súkromné 😂
Mňa sa na to nikdy žiaden muž nepýtal 🤔