Prečo sa mi opäť ozval bývalý?

7. aug 2024

Ahojte. Neviem či robiť, neviem ako reagovať ďalej. Po troch mesiacoch sa mi znova ozval bývalí, s otázkami, čo mám nové vo svojom živote, teda či niekoho mám. Či sa niečo zmenilo, či už mi nechýba. Moja odpovede boli strohé, nechcela som sa k tomu moc vyjadrovať, pretože to, ako sa ku mne choval keď sme boli spolu, na to som nezabudla. Začal ospevovať inú, na mne postupne nič pozitívne nevidel a na nej bolo všetko bezproblémové, nevidel moje kvality, nezažil si veci, maličkosti, ktore som pre neho robila. Blokoval ma, keď som sa ja snažila s nim prehovoriť.
Prečo sa znova ozýva, keď videl vo mne len zlé veci?

Na otázky prečo to riešim, odpoveď mala som ho rada, nie som taká, ktorá zostane ľahostajna za každú cenu.

pribinak
7. aug 2024

Však ho zablokuj a nemusíš rozmýšľať nad jeho rozmýšľaním

viestta
7. aug 2024

Po otazke ci mi chab by dostal odpoved nie, oslavujem, ze som sa ta zbavila. Aj keby to nebla pravda. Je to minulost a nech si robi co chce. Este by som ho ja zablokovala. Vo vlastnom zaujme

katkaseiner
7. aug 2024

Dobre si urobila ze si len stroho odpovedala....
Kedze si dobre pamatas preco uz nie ste spolu, jednoducho sa ho treba spytat naco ti vobec vola... nech ide za svojou perfektnou... naco ti ma potrebu to cele rozpravat? Ak by on mna blokoval ked ja s nim chcem hovorit, tak si pis, ze uz by bol blokovany aj z mojej strany

jaass
7. aug 2024

V sekunde kedy by pri mne muž ospevoval inú by u mňa skončil. 😊 každá to ale mame inak. Len rada pre teba, začni si vážiť samu seba 🥲

deti95060810
7. aug 2024

nerieš ho...on len chce vedieť ako veľmi ti chýba a či mu skočíš na jeho rečičky.

ivanakal
7. aug 2024

V prvom rade by som mu to nezdvihala... 🙂.. A ked bol taky debil, ani by mi nestal za to, mu este aj odpovedat, ani stroho. Caka ci mu skocis na med.

januska12323
7. aug 2024

Neodpisuj, načo.

crazy_cat_lady
7. aug 2024

naco mu odpisujes? ignoruj, pripadne zablokuj a hotovo 🙂

zmrzlinka2021
7. aug 2024

Uvedomit si svoju hodnotu a jeho primitivnost nie je predsa lahostajnost. On ta nemal rad, nelubil ta a ani ta nelubi a ty riesis jeho myslienkove pochody preco sa ozval?

Skus mat rada v prvom rade seba

juliacenc
7. aug 2024

Ruky prec od neho. Nezmeni sa a nic dobre z neho nebude. Vymenovala si aky bol vo vztahu tak si to stale uvedom a ruky prec. Mas na viac zasluzis si viac

tinqua
7. aug 2024

Ďalší diel do série "môj život s narcisom". Čo by robil, skúša či jeho hovná stále pretečú, lebo aktuálne nemá koho otravovať...a ozve sa ti aj o rok, aj opäť až kým sa s ním neprestaneš baviť.

konariqpo
7. aug 2024

Je mierne podozrivé,že sa daná osoba ozýva po mesiacoch. Ak neospravedlil,či nemá ako ospravedlniť svoje predošlé chovanie, jeho motivácia môže byť čiste sebecká,že si nikoho nenašiel tak to skúša "ľahšou" cestou ozvať sa bývalej partnerke. Najlepšie je asi si takúto osobu znovu do života nepúšťať a z miliárd ľudí na planéte si nájsť voľakoho iného.

cimage
7. aug 2024

Neodpisovala by som, uz je to minulost a po otazke ci ti chyba uz duplom. Napisala by som, ze nechyba a nech si ide za pani dokonalou. Tam by som to uzavrela a uz nenapisala ani slovo.

tmonika
7. aug 2024

Napis mi ak chceš mam podobný scenar 😁 v rovnakom čase…

alickapusinka
7. aug 2024

ON sa rozišiel s tebou mal vo vyhľade lepšiu.Znova to bude len dokiaľ nenajde nejaku druhu.Načo to je dobre neodpisuj zablokuj si ho a máš pokoj.A nie napíš mu že ti nechyba lebo že vtedy mal pani dokonalu a TY dokonala nie si.Lebo nikto nie je dokonalý.

moonlight1210
7. aug 2024

Ty nemas byt lahostajna za kazdu cenu. Ty mas na neho kaslat pre svoj pokoj.

Co ti pomoze, ked ho neodpalkujes? Ved sama vidis, ze potom len riesis, chodis dokolecka od nicoho k nicomu, nic normlane na tom aj tak nevyskumas.

Jediny problem je u teba. Ze bud sa chces k nemu vratit a chces tu nadej. Alebo chces satisfakciu, aby sa vyjadril, ze ho to mrzi a prehlupil, ked o teba prisiel.
Uplne jedno ti este nie je.

A to si musi poriesit bez neho.

janickacrazy
7. aug 2024

Táto téma sa tu pravidelne opakuje. Je to veľmi jednoduché. On sa s tebou rozišiel, lebo si našiel inú, ktorú ti dokonca aj ospevoval. Zjavne tá nová prišla nato, že je debil a poslala ho kade ľahšie. A on chudáčik osamelý píše všetkým byvalkam a čaká, ktorá mu sadne na lep. Nebuď naivná a zablokuj ho.

zooeynka
7. aug 2024

Uplne easy. Ma plne vajca a chce si vrznut. Nudi sa. Je sam. A to je cele.

rozculena
7. aug 2024

nemá do čoho pichnúť😀

gabika0825
7. aug 2024

Ja nechápem naco si mu vôbec odpisovala, veď taký človek by už dávno ostal v minulosti, naco si ho púšťať do prítomnosti. Pekne si ho mala zablokovať tak ako on teba

misicka31
7. aug 2024

Potrebuje len vytriast gule🤷najbližšie ak by vám zase písal,či vám nechyba,napíšte mu,že nie a poďakujte sa mu,že to bolo správne rozhodnutie ukončiť vzťah...a poprajte mu veľa šťastia,potom bloknite 😃

oli18
7. aug 2024

No ved jeho si sa mala opytat, preco sa ti ozyva. Dostala by si pravdivu odpoved, tu baby sa mozu len domnievat .

apolka77
7. aug 2024

Prečo?
Skúša ci si stále ešte taká hlúpa a skočis mu na tie jeho rečičky.
Vôbec mu na tebe nezáleží , chce sa zahrať ako kocúr s myšou a pravdaže využiť tvoju naivitu =hlúposť.
Ak nechceš skončiť ešte horšie ako naposledy tak ho zablokuj ale ešte tesne predtým mu napíš
" Neotravuj ma už , som rada že nie si už súčasťou môjho života ".
A otvor si šampanské oslavuje zelsi sa Vola zbavila.

domkakvet
8. aug 2024

Ani neodpisuj.