Prečo sa ľudia sami sebe nepáčia, keď sa smejú?

19. okt 2024

Len taka mala uvaha. Vsimla som si, ze vela ludi oznaci svoju fotku za hroznu akonahle sa na nej smeju. Tak uprimne. (Nie tak ze je vidiet az do zaludka alebo vsetky plomby). Proste boli stastni v tom okamihu. Napr sa zabavaju na svadbe a fotograf ich odfoti ked sa prirodzene bavia. Za to su spokojni so strojenou fotkou a strnulym usmevom. Preco?

benimnadir
19. okt 2024

Nie všetky také vysmiate momentky sú aj pekné, rozumej síce sa usmievaš ale máš jedno oko do boha druhé do krista, vidno ti druhú bradu a podobne. 🤣

majamat
19. okt 2024

lebo posudzuju to co vidia. nie co zazili.

diewcatqoo
19. okt 2024

Ja vacsinou nie som spokojna ani so strojenou fotkou, preto sa ani nefotim 🙂

autor
19. okt 2024

@benimnadir jasne ze nie. Ale ja hovorim o takych ktore su pekne. Okolie ich vnima ako pekne. Stalo sa to uz aj mne. Boli sme na vianocnom foteni, fotograf nam poslal uz vybrane dobre fotky a ja som sa na jednej smiala a muz hovori ze tato je krasna a ja kukam ze vobec a on ze ano, krasne sa tam smejes.

benimnadir
19. okt 2024

To je asi len o ľuďoch a o tom, že každý tie veci vidí inak. Ja si tiež s kučerami pripadám nepekne a kolegyňa kričí "takto to nos, to ti pristane" 😂 ale zaujímavá myšlienka

marianarem
19. okt 2024

Ja to mam naopak, mne sa vacsinou nepacia moje fotky ked sa na nich nesmejem 🙂

wolf_
19. okt 2024

Sama to tak nemám. Ale len taká moja teoretická úvaha, že možno je to spôsobené tým, že samého seba človek nezvykne vidieť pri úprimnom smiechu? Nezvykneme sa predsa úprimne smiať do zrkadla, a teda je to možno len také prekvapenie a nezvyk, že to takto vyzerám keď sa smejem?? Možno tá teoretická predstava "ako si myslím, že vyzerám keď sa smejem" sa nestotožňuje s realitou, a vtedy to človek označí ako na tejto fotke vyzerám hrozne... 🤔 Vychádzam z toho, že ono aj preto sa veľa ľuďom nepáči ako vyzerajú na fotkách lebo vlastne v zrkadle sa nikdy nevidíme skutočne, ale len zrkadlovo... 🤔 Plus ešte v tomto prípadne aj v nezvyčajnom výraze (smiech)

daniela823
19. okt 2024

Asi lebo maju vypité 😅😆

minenkak
20. okt 2024

Čo,to som ešte od nikoho nepočula

rorino
20. okt 2024

Čo?

autor
20. okt 2024

@minenkak
@rorino
Co nechapete?

rorino
20. okt 2024

Ešte som sa s tým nestretla,tak sa čudujem Že sa sami sebe ľudia na fotkách nepáčia,je dosť bežný jav,ale žeby za to mohol smiech som ešte nepočula.😂

autor
20. okt 2024

@rorino ja som sa s tym stretla uz viackrat. Aj vcera sme. Bola u nas svokra, hrala sa s vnucatom a smiala sa pri tom. Videla ze fotim tak sa nastelovala do podla nej spravnej pozicie. Mne prisla krajsia ta autenticka fotka. Jej samej prisla lepsia na strnula nachystana.

minenkak
20. okt 2024

Nechápem ,lebo som sa s tým ešte nestretla