Prečo sa chlapi vracajú k ex? Môže to znova fungovať?
Nie vsetci sa chcu vratit, nie vsetci su naspat prijati a dost je takych, co sa ani vratit nechcu aj ked by ich navrat bol ocakavany.
@elizabet173 dvakrát do tej istej rieky nevstúpiš
ja teda veľa takých nepoznám...
ja sa s tým vôbec nestretávam.. skôr opačne, nájdu si iné partnerky a s nimi chcú ísť ďálej životom..
Ježiš, teraz som sa zľakla 🤣🤣🤣
Sú to väčšinou muži, ktorí nevedia byt sami, rýchlo vhupnu do nového vzťahu s cieľom zabudnúť. Ale to nie je také jednoduché. Tak namiesto toho, aby zili istú dobu sami, sa vracajú k ex. Či to funguje? Záleží na príčine rozchodu a od druhej strany.
@elizabet173 nooo, normálne mi zabehlo🤣🤣
moj ex sa chcel ku mne vratit, ale ja by som ho neprijala spät ani keby mi za to niekto zaplatil.
@autor "Dvakrát nevstúpiš do tej istej rieky!" má ten význam, že tá rieka, to miesto môže byť to isté, ale voda je dávno iná... My sme iní, zmenení. Prúdi, tečie, leje sa. Možno to isté miesto, no iný čas, iné okolnosti, iné naše vnútro (skopírované z netu).
To môže platiť aj o vzťahoch. Vzťah môže byť po rozchode, odlúčení, iný, obe strany mohli prehodnotiť isté veci, uvedomiť si, že si chýbajú a chcú to skúsiť opäť a lepšie.
Nemyslim, ze je to nejake pravidlo, aj ked z casu na cas sa to stava, niekedy je to preto, ze pridu na to, ze to co ich rozdelilo bol len nejaky skrat, ze si inak rozumeju, mam jedneho znameho, ktory sa s manzelkou rozviedol, zostal zit s milenkou, ale povedal, ze to nedomyslel. Ze proste to uz olutoval.
Bože môj... LEBO! A prečo sa nevracajú?
Nepoznam nikoho takého...raz som čitala na inej diskusii, ze namotaval jednu, nechal si spravit oral, bol velmi spokojný ako sa vyjadrila a potom za vrátil k ex. 🤣
už to nie je tá istá rieka....rieka tečie
my sme sa dali tiež opäť dokopy a funguje to.
@mirco50 tie gramaticke chyby - nemyslis vazne
Myslim, ze sa vracaju z pohodlnosti. Novy vztah je tazky. Vsetko riesit-komu sa chce
Prečo ich byvslky berú spat?