Prečo sa bývalí partneri po dlhšom čase ozývajú?

30. júl 2024

Prečo sa bývali partneri po dlhšom čase ozývajú, stále hádždu do bloku, potom znova píšu? Je to forma nejakej zahrávacej hry s nami?
Mám jedného bývalého, ktorí toto presne robí...

diewcatqoo
30. júl 2024

Ved hod si ho do bloku ty a uz ti pisat nebude. Mne sa taketo veci nestavaju. Asi ten tvoj je vadny kus 🤷‍♀️

h2
30. júl 2024

Je to bývalý, ktorého si nechala ty, alebo on teba?

sense
30. júl 2024

Tak ho blokmi ty a máš pokoj

autor
30. júl 2024

@h2 ja

harrisson
30. júl 2024

Lebo mu chýbaš...

ukgirls
30. júl 2024

tak moznosti je vela... mysli si,ze budete super kamosi,je len zvedavy ako sa mas, naplnili sa mu vajcia a che si ich vyprazdnit, nema co robit, alebo kopa inych dovodov..napise precitam odignorujem ...

tinqua
30. júl 2024

Mne je tak smutno za casmi ked sa ludia stretavali, miesto vypisovania, ked neboli nekonecne moznosti stalkovania po socialnych sietach a "bloky"...vtedy ked si sa rozisiel tak bolo hotovo, mohol si ist snorit po jeho oblubenych miestach, ale to uz nebolo anonymne, takze tu hanbu malokto riskoval...hmm...ja teraz neviem ci toto pisem decku alebo dospelej osobe, ale asi je to aj jedno...ved preco by to robil, pozri sa kriticky aj na seba aj na vas vztah. A potom sa samej seba spytaj preco ta ten clovek tymto hneva. Nemas kontrolu nad nim, ale nad sebou ano...preco ho nebloknes ty? Nebude to tym ze je to mutual a uz nebudes ani ty jeho moct preklepnut? Alebo ti vyhovuje ze vidi tvoje prispevky, lebo nieco ho tym "ucis/odkazujes"? Jedno ti poviem v duchu podla seba sudim druhych...nebudem hladat odpovede na socialnych sietach ako je mk ak ma clovek obtazuje a nezaujima ma✌️

ariannazara
30. júl 2024

Moji NESU NASTASTIE taky dlbli ale normálny a bezne si aj píšeme 😂

januska12323
30. júl 2024

Nie je to hra s nami, ale hra s tebou pretože to dovolíš. Ak by ti to nevyhovovalo neodpisovala by si alebo rovno zablokovala.

elin2525
30. júl 2024

My sme teraz s manzelom v obdobi, kedy sa niektori ludia z nasich minulosti prave rozchadzaju. A aj jemu aj mne sa uz ozvali, ja si myslim, ze je to trosku taka spomienkova nostalgia, ludia zacinaju odznova, maju deti, mozno mali uz len spolocnych priatelov s partnerom a teraz su sami, tak sa vracaju do tej minulosti pred. Alebo aj skusaju, ci ten druhy nahodou tiez nie je sam. Ja samozrejme chvilku pokecam, o praci, detoch, nieco z minulosti (ale ziadne narazky na byvaly vztah alebo sex) a postupne konverzaciu ukoncujem a tak nejako nenechavam prilezitost ma kontaktovat znova. Nikoho neblolujem,ak by sa znova ozval, po par dnoch by som odpisala, ale velmi stroho.

dadka1997
30. júl 2024

Treba zablokovat, alebo nereagovať... načo vobec na to reaguješ? Skúšajú

evcagabi
30. júl 2024

Nemal vypite?