Ahojte, trápi ma takáto mensia banalitka. Mám 30 rokov a už odjakživa som bola vždy vychudnutá a vždy ma to trapilo a čím som staršia tym ma to trápi viac keďže v mojom veku netúžim postavou vyzerať na 13. Čo ma ale trápi je to, že sa myslí len na pribratejsich ľudí. Tí majú samé typy ako schudnúť, čo jesť, co nejesť, dokonca majú na predaj rôzne kasicky a neviem čo, primarne určené na chudnutie. Všade samé videa ako sa obliecť tak, aby si vyzeral chudsie. Na IG same profily ktoré sa zameriavaju len na chudnutie,...
Ale reálne, my vychudnuti ľudia nič takéto nemáme alebo som aspoň nepostrehla. Neviem ako sa obliekať, veľmi málo toho nájdem na nete, nejaké typy, nie sú pre nás ani prípravky na priberanie, ak áno, tak isto minimum. A pritom si myslím že nás je veľa, ktoré urputne bojujeme s našou postavou a vraždili by sme za každý gram. Prečo je to tak?
no možno je to tým, že čo si chudý oblečie, to mu v podstate sedí a nedeformuje mu tak postavu. Aspoň ja si môžem obliec hocičo a sedí mi to. Narozdiel od obdobia, keď som mala +20 kg navyše. A čo sa týka priberania, tak myslím, že tiež je dosť info na nete. Treba googliť.
Nutridrinky sú na priberanie alebo daj do Google najkalorickejsie potraviny. Nemyslím, že je iný spôsob ako pridávať kalórie koľko sa dá…
Akoze nie su pripravky na pribratie? Mas za sebou vsetky vysetrenia preco nemozes pribrat? Skryte intolerancie? Celiakia? Ked mas vsetko v poriadku,mozes poziadat o predpis nutridrinkov + uzivat B vitaminy. Ak budes mat vacsi prijem kalorii ako vydaj,nemozes nepribrat. A ako chuda predsa nemozes mat problem s oblecenim,ved existuju velkosti od xxs.
No neviem, prípravkov na stravu a priberanie je veľmi veľa /a to nevyhľadávam/. Takisto na oblečenie, už som taká nešťastná, idem do Takko, Gate, čojaviem kde ešte a všade S, XS.
Skusala si jest viac, nez za den spotrebujes?
raz sa mi tak postazovala kamaratka, ze ona nevie pribrat a aj bola u lekara a nic jej nie je...presvedcila som ju nech sa stravuje ako ja do bodky rovnako sme jedli pol roka(ja som mala vyssi kaloricky prijem ako ona) ...a sup plus 5kg mala 😀
Stiahni si nejakú Appku a znač si, čo ješ. Možno uvidíš, že zješ dosť malo. Človek to ťažko odhadne, keď je zvyknutý
Aj ja bojujem s priberaním, a áno, viem že mám viac prijať ako vydať, no ono to vôbec nie je také jednoduché ako to znie - som intuitívny jedák, moje telo si vypýta presne toľko koľko potrebuje a proste neviem zjesť už ani sústo naviac, napína ma, je mi ťažko, neviem sa prepchať, musím rozmýšľať ako dostať čo najviac kalórií do čo najmenšieho objemu, ale tak aby to bolo stále zdravé...😅 ale teda tipov na kaloricky bohaté jedlá, ktoré obsahujú dostatok bielkovín a zdravé tuky či ako silovo cvičiť a poskladať k tomu jedálniček a naberať je na nete možno menej, ale väčšinou sú to spoľahlivejšie zdroje ako kadejaké prapodivné stránky s diétami a dá sa to nájsť 🙂 a dobrý výživový poradca ti s tým pomôže, aj propaguje viac chudnúce premeny, keďže tam je klientela väčšia, vie pomôcť aj v opačnom prípade 🙂 držím prsty
Asi málo hľadáš. Na nete nájdeš čo treba jesť aby si pribrala - väčší príjem ako výdaj, aj obliecť sa dokážeš jednoduchšie, oblečieš a nič netečie mimo a si vybavená. Úplne chudučké ešte aj ušetria môžu nakupovať v detskom. A keď nepriberáš oblečenie máš na roky dobré. Skôr sa zameraj na lekárske vyšetrenie či ti niečo objektívne nebráni pribrať.
Hlavne si daj skontrolovať štítnu žľazu, krvný obraz, alergie, može tam byť všeličo.
Prepáč, ale máš kopec rád na nete, strava, silové cviky
Vidiš to? niečo vytvor, a ešte zarobíš
rifle predavaju väčšinou xs
pretoze ludi s tvojim problemom je ooooovela menej, ako tych obeznych🙂
Samozrejme ze je kopec contentu na internete o tom ako pribrať. A existujú aj prípravky, rôzne nutri drinky a pod. Stačí len pohľadať.
Lebo táto spoločnosť je nastavená tak, že viac obdivuje chudé ženy. Chudá postava je viac prijateľná a menej kritizovaná ako tučná. V súťažiach krásy sa najďalej dostávajú dievčatá, ktoré majú očividnú podváhu.
Ja ta chápem, nie si jediná baba ktorá sa snaží pribrať a nie je spokojná s tým, že je chudá. Ale predpokladám, že tvoje okolie na teba reaguje pozitívne, chváli ti postavu a pýta si rady, ako byť taká chudá.
Držím ti palce a keby sa dalo, hneď by som ti poslala aj 10 kíl 😊❤️
Mne tiez bolo poradene, ze mam si dat vysetrit stitnu zlazu. Dala som si, aj sa na nu liecim a pribrat nemozem nadalej. 🤷♀️
Ja som bola tiež vždy útlej postavy, akurát pred nedávnom som našla u mamy este fotky z mojej puberty, kde som bola skade ruka skade noha, až mi to prišlo nereálne, aká som bola utlunka, až si niektorí mysleli že mám anorexiu a nejem, este aj moja detská lekárka si to myslela, tá mala stále reči na mamu ked som s ňou prišla na preventivku že či nemám problémy s jedlom že mala by som ísť ku psychologovi, normálne jej to vtlkala do hlavy 😀 mama dobre vedela koľko ja zjem, som vždy aj po druhých este dojedala. 😀 skratka metabolizmus a genetika, moja mama, babka, dedo, rodičia mojich starých rodičov všetci chudý, nemala som mat odkial nadváhu..Doteraz od cca 18tky som mala váhu 47kg, ani gram viac ani gram menej, skratka mi ostala na tomto čísle. Ja som bola s tou váhou spokojná, nevyzerala som nejak moc vychudnutá, aj ked blbe poznámky som počúvala ked som niekde prišla prvý krát a ti ľudia má este nevideli jesť 😀😀 aj bývalý má tým deptal ze by som mohla pribrať a podobne keci. Ja som si z toho nič nerobila, mne to vyhovovalo, nemala som problém si kúpiť oblecenie a bola som zdravá. No len teraz som veru pribrala ani neviem ako sa to stalo ale cítila som na sebe ze je niečo inak a zistila som to tak ze som sa nenatrepala do mojich obľúbených rifiel. Tak som si stúpla na váhu a videla som číslo 56, aj mi bolo zvláštne ze kamošky mi hovorili ze co je na mne iné ze niečo určite. Sama neviem ako som to nabrala minule som srandovala ze už mi skončilo rýchle spaľovanie 😀😀 ale odporucim ti naberať skôr zdravým spôsobom. Určite strava, plus si daj silové tréningy, nech naberies svalstvo. Väčší príjem ako vydaj, počítaj si prijaté kalórie
pockaj, dojde 40 a budes este plakat za chudou postavou. nechápem naco chceš vyzerat ako matka pluku...
Možno preto,že obezita je regulerna choroba,chudá postava je tiež problém metabolizmu len opačný,poprípade skrytý zdravotný problém.Ale aj takýmto ľuďom sa dá pomôcť😉.Len treba hladat
99% žien z koňa by ťa za to zabilo, ver mi😝
Nic ti nebrani taky content na socialnych sietach tvorit, zdielat, vytvorit skupiny a pod. Content pre tucnych tvoria ludia, ktori sa tym zivia a zarabaju na tomto probleme.