Prečo niektorí muži náročky zdeptávajú a ponižujú svoju ženu?

23. sep 2024

Čo tým podľa vás sledujú? Veď spokojná žena=spokojný muž. Sebavedomá žena je väčším prínosom pre rodinu ako udupaná puťka. Vysvetlite mi to prosím vás niekto? Sama si tým prechádzam.

papaya1234
23. sep 2024

Z tých informácií, čo si napísala, mi vyplýva to, že on nemá veľké sebavedomie a kompenzuje si to inak. Chce sa cítiť ako pán sveta a keďže by mu u kamarátov/kolegov/rodiny takéto správanie neprešlo, robí to tebe. Čiže tu záleží na tom, ako na to reaguješ. Ja by som mu robila to isté, lebo by mi to nedalo, ale to nie je dobré riešenie.

autor
23. sep 2024

@papaya1234 to nie… to on by sa rád škriepil a už sa s ním nepúšťam do žiadnej zbytočnej debaty, max ho rýchlo upracem, otáčam sa na päte a idem rýchlo preč.

bublinka1426
23. sep 2024

lebo taki muzi sa zjavne citia ako 0

papaya1234
23. sep 2024

hmm to neznie, ako zlý prístup. Úplne ignorovať takéto jeho výstupy ako keď sa dieťa hodí o zem, že mu nekúpite hračku v obchode. Keď nedostane žiadnu odozvu, možno ho to omrzí, alebo skôr tento prístup prenesie na niekoho iného

viestta
23. sep 2024

Lebo su uboziaci v celej svojej podstate, plne si uvedomuju aki su ubohi, maju XY komplexov a aby si pomastili svoje zranene ego musia si najst obet, na ktorej si hoja svoje komplexy. Ked nebudu mat koho zranovat, lebo ten druhy sa zranovat nenecha a ukaze im kde je sever tak zvycajne sklapnu alebo si vybiju svoje mindraky inde. Pozor aby si ich ten tvoj nezacal vybijat na detoch, ktore sa nevedia jeho ubohosti branit.

veltraud
23. sep 2024

Po prve, muzi to nerobia, robia to chudaci. Po druhe - tito chudaci su tak ubohi a zakomplexovani, ze za svoje zivotne zlyhania - ktore si, mimochodom, zvacsa nepriznaju ani sami pred sebou, obvinuju vsetkych naokolo. Zena je najblizsie :/. Trosku si pohonkat ego. Aspon na tej zene. Ked uz pred "silnejsimi" tolko odvahy nemaju. Pripadne na vybitie si pocitu menejcennosti dobre posluzia aj rozne mensiny, a uplne idealne su online diskusie 🙂

anna777115
23. sep 2024

Žiadny nirmálny človek nemá potrebu, nikoho úmyselne zdeptávať, ani ponižovať. Ak, to niekto robí, je jedno či muž, alebo žena, tak má zrejme problém sám so sebou, vačšinou sú to ĺudia s nejakou poruchou osobnosti, alebo psychickou, či psychiatrickou diagnozou. Ntreba, to nikomu dovoliť a vo vzťahu si treba nastaviť hranice. Ak, to nepomože, treba od takeho človeka odísť a pretrhnuť s nim kontakt.

autor
23. sep 2024

@viestta myslis že aj tam sú schopni zájsť, že si dvihnú seba Radomír na dieťati?

autor
23. sep 2024

@veltraud s tým nepriznaním si zlyhaní a hádzaním za všetky zlyhania vinu na okolie máš veľkú pravdu. Nie je vec, ktorú na niekoho nehodil.

butterflyeffect
23. sep 2024

Dvihaju su tak svoje ego, kedze su zakomplexovany a bez sebavedomia aj ked sa tvaria ako najvacsi machivia na svete-jedneho takeho som zazila a poslala k vode uz pred rokmi, treba si uvedomit ze nie vsetci su taki a su aj normalny muzi, pri ktorych sa zena bude citit ako kralovna.

viestta
23. sep 2024

Ano, takym uboziakom je to uplne jedno, ci je to spoluziak, manzelka, kolega alebo neznama teta, ktora sa v obchode naskytne... Uplne kludnu budu deptat aj svoje deti. Blbymi poznamkami typu Si hlupy ako tvoja mater a podobne, Si sprosty, Si drevo... Nedokazu pochvalit, dokazu len kritizovat, ponizovat... Nemusis o tom ani vediet a deptat ich bude.

svetlonos
23. sep 2024

Otázka by pre teba mala byť iná. Ono totiž odpoveďou na tvoju otázku nič nevyriešia.
Mala by si sa opýtať, ako si schopna a ochotná ďalej žiť? Si financne nezávislá alebo na materskej a s detmi neschopna samostatne existovať?
Pokial prežijem aj bez neho, môžeš sa osamostatniť a pekný život mas pred sebou. Ak nie, podnikni kroky aby si čoskoro mohla zit bez neho.

autor
23. sep 2024

@svetlonos slobodné matky a ich deti nikdy nemajú pekný život, ver mi. Je krajší ako s tyranom.

saraxyz
23. sep 2024

Moja skúsenosť - on mi ukazoval, na čom ja mám popracovať.

svetlonos
23. sep 2024

No ved práve- slobodne matky maju krajší život same s detmi ako s debilom. Náročný ale omnoho pokojnejší.
Len tu sa vie casto radiť, odid rozved sa. No super pre matku 2-3 malých detí na SK, s ridicakom. Treba to najskôr pripraviť a potom odist. Pokial je tam bitka, drogy, alkohol tak riešiť okamzite. Ja som ta tým príspevkom nechcela pripútať k blbemu manželovi. To len aby si si nachystala budúcnosť 🙂.

1ryba
23. sep 2024

Lebo sa tie ženy nechajú.

autor
23. sep 2024

@svetlonos všetko je pripravené.

dadka1997
23. sep 2024

Potrebuje si honit "ego" na niekom slabšom

bloger
23. sep 2024

To sa skutočne nedá pochopiť. Nemalo by sa to diať.

svetlonos
23. sep 2024

Tak držím palce a prajem krásny pokojný a harmonický život ❤️ plný radosti a lásky 🙂

marianarem
23. sep 2024

Jednoznacne je to nizkym sebavedomim muza. Ako on zdeptava teba, tak bol niecim/niekym zdeptavany aj on sam. Cim ho nechcem ospravedlnovat, je dospely a teda aj zodpovedny za svoje konanie. No je zial velmi tazke to aj nejako riesit, lebo pre takeho cloveka je nepripustna myslienka, ze by robil nieco zle a mal by vyhladat pomoc. Vo svojej hlave si prekruca realitu, aby z toho vzdy vysiel ako ten dobry.