pozerala som jedno video, kde bola zena pekne oblecena. Mala saty, lodicky a ako sla po ulici, tak za nou to vsetko natacal niekto a tie pohlady zien a muzov boli teda mega odlisne :D zeny otrasne pozerali, ako keby mala lepru a muzi sa hned usmiali, niektori ju aj oslovili. Je to na zamyslenie. Velakrat to vidim aj po socialnych sietach, ked dokaze zena zene napisat uplne hnusne veci a dourazat sa navzajom. Je to smutne pre mna.
Stačí si prečítať niektoré komentáre tu, čo dokážu ženy vypustiť na druhú ženu 🤡
Za mňa je to nespokojnosť. Zdravo sebavedomá žena nemá potrebu urážať ci zazerat.
Daj link na to video.
Boooze, však závidia. Co je na tom nepochopitelné?
Ja zazeram po zene, ktora ide s kocikom a v ruke ma cigaretu. Zazeram po zene, ktora sedi v podniku a lupe do seba decaky a v kociku ma dieta. Zazriem po takej, co pocut ako nadava. Ale aby som zazerala po peknej upravenej zene? Nie. Na tu obdivne pozriem 😊
Radšej nepozeraj hlúpe videá ale život sám. Chod von na ulicu. Ľudia nie sú dokonali. Veľa z nich ani nemá za cieľ sa zdokonaľovať …
@ivangeline presne tak, prirodzene videa uz ani niesu na nete.
Žiarlivosť žien ? A možno je to v zenskej hlave inak, bežné nechodis po ulici sam v lodickach a v satoch, t.j.vystredne sa neobliekas
Zaujimalo by ma to video. Lebo "pekne oblecena zena v satach a lodickach" nic nehovori. Mohla mat vystrih az po pupok a saty ledva zakryvajuce zadok... ale aj robu az po zem. A od toho sa mozu odvijat reakcie mozov aj zien.
Tak to video točili niekoľko krát a určite aj zostrihali aby to cele vyznelo presne tak ako si to pochopila ty.
Tomu aj naozaj niekto verí? Veď video pravdepodobne niekto nastrihal. Nevieš, koľko ľudí mali reálne natočených. Možno aj dosť mužov zazeralo a naopak ženy sa usmievali. To sa ale do videa nehodilo 🤔🤷
Veľmi by ma zaujímalo, ako bola ta žena oblečená. Lebo keď na ňu zazerali, tak určite nebola "normálne" oblečená. Ináč by nemali dôvod zazerat.
Tendenčne zostrihané video..mohlo sa ňu mračiť 100 chlapov a 100 žien usmievať, ale zostrihali to schválne hentak....
A druhá vec - tú dotyčnú vidieť na videu len zozadu. Kľudne sa mohla na tie ženy hnusne mračit, zazerať ona sama a na mužov sa usmievala.
Zas nerobme zo žien závistivé žiarlivé hysterky 😃 nepoznám ženu, ktorá by mala negatívne pocity voči cudzej, dobre oblečenej žene
Ja som podobných videí videla kopec.
Napríklad sa dáma oblečie ako na módnu prehliadku a ide do mesta medzi bežných ľudí, za ňou niekto s kamerou, ľudia reagujú. Neviem ty by si sa nepozrela? Na dámu úplne mimo kontextu na ulici? Nemusia vôbec zazerať len nechápu.
Kopec zien sa otoci za peknou zenou. Aj ja. Ale nezazeram, skor si poviem, ze vau, ta je krasna. Obzriem sa, aj ked vidim zenu, ktora je umela. Vtedy to je take, ze no do riti, preco si toto so sebou porobila. V oboch pripadoch to moze vyzniet pre niekoho mozno ako zazeranie. Ale snazim sa to nerobit prilis okato.
A ano, toto video som videla. A tiez by som sa obzrela, ze co sa to deje, ze tam je medzi beznymi ludmi (rozumej bezne oblecenymi) zrazu zena, ktora vyzera ako z modnej prehliadky a za nou pobehuje kameraman. Vobec by neslo o zavist, ale o cistu zvedavost. Ty by si sa neotocila?
Ak mam pravdu povedat tiez sa niekedy otocim skor za mladymi babami ktore maju ratke tricka leginy a su rozkysnute. Poviem si ci nemaju doma zrkadlo. A ze ako este super vyzeram v svojich 47 rokoch😜
@diewcatqoo to na take prerobene sa zvyknem aj ja otocit. Teraz sme mali na dovolenke pekne ziena (pred upravou) a napichane pery ako kacka . To som si pomyslela hned co to so sebou narobila prsia tiez umele chuducks vobec to k nej nepasovalo. Moj 10 rocny ked ju uvidel hned mama pozri Dolly(ruza pre nevestu) musela som ho hned upratat aby to nezacula. Inak vyzerala ze fain ziena muz tak isto ale pozerat sa na nu nedalo. Toto nepochopim dieta zlaty muz fesak mily dobry a ona take so sebou narobi
Tiež sa obdivne pozriem na ženu, keď je pekne a elegantne oblečená, nevidím to často, dokonca dám niekedy kompliment a opýtam sa odkiaľ má kabát alebo kostým. Tých vyzývavo dogabaných je viac a vôbec nestoja za otočenie.
https://www.youtube.com/shorts/gUXPSKpXS4I
Mna tieto umele nastrojene videa nebavia... Oblecieme babu ako z Burdy a chlapov, ako sa za nou otacaju... Svet uz inde, ako v casoch elegantnej lady Di. 🌺
mne sa velmi pacia pekne oblecene zeny. Take kocky. Valim velke oci a nadsena sa usmievam 😅 je to velmi motivacne. Paci sa mi ako sa obliekaju a ako sa nosia. Oooooo parada. Ale mam rada pekne upravene zeny a nie napichane kacky s drahou kabelkou. To vzdy prevraciam oci :D
Tak sa musím pridať na stranu k tým zazerajucim. Nie ze som zazerala, doslova som čumela raz!
Zijeme v pomerne menšom menšie, pešia zóna veľmi prehľadná, mala. Idem zo škôlky ráno 9 hodin a predomnou zena, postava ako lusk, krasne dlhe cierne vlnite vlasy, lodičky a chôdza kráľovnej!
Oblečený mala lakovaný kožený korzet, na nim rovnako ruzovy kožušiny kabátik do pása a čierne sieťované silonky - bez nohavic a sukne samozrejme. Korzet bol riešený ako tango nohavičky 😉
Za zebou viezla kufor, samozrejme ružový! Vonku volo 8 stupňov 😁
Takže som sa samozrejme len obávala o jej zdravie!
Po nákupe som zasla do cukrárne na kavu a kto tam sedí? No presne- ta zena! Teda pardon, on to bol vlastne muz...
Ano priznám sa - cumela som 🫣😁
Videla som také videá, pani je väčšinou krásne upravená a má šaty čo upútajú, je takých videí viac aj v opačnom garde. Je pravda že ženy sa tvária inak ako chlapi, veď to je aj opačne, že keď išiel takto chlap tak ženy sa usmievali a muži zazerali.. je to asi prirodzené že na opačné pohlavie sa pozeráme inak ako na rovnaké..
@dadka1997 ja bežne chodím po ulici (sama aj v spločnosti) v šatách a lodičkách a nemám pocit, že som výstredne oblečená. Ty chodíš bežne po ulici len v teplákoch a šaty len na veľké sviatky?
@danica2711 veru ano, chodim tak, ako mi je pohodlné
Uz si videla chlapa,co by zazeral na peknu zenu? 😅 To,ze sa niekto na niekoho pozera,lebo ho niecim uputa,neznamena,ze na neho zazera,lebo zavidi,lebo sa neusmieva.
Video,sociálne siete,žiadny reálny život....
zazerajuce zeny neznamenaju vzdy negativne .. niekto ma jednoduchu resting bit@h face. Alebo len sa tvari ako grumpy cat moze ju nieco boliet mat svoje problemy no ked sa prihovori je mila. Nesud knihu Podla obalu 😉
Ja som také video videla s chlapom, vysoký, urastený, v bielej košeli rozopatej a chlapi tiež neskutočne zazerali a ženy sa išli zblázniť, búrali do ľudí ako sa otáčali a blažený úsmev od ucha k uchu😄
Reakcia vzdy vypoveda o cloveku ,ktory reaguje,nie o tom na koho je reakcia namierena.