Prečo niektoré ženy nemajú email a používajú manželov?

7. okt 2024

Pracujem v e-shope a normalne ma zaraza, ze dospele zeny nemaju email, pouzivaju manzelov. Toto mi pride v dnesnej dobe uplna nutnost, mat vytvorenu emailovu adresu. Alebo to je tak, ze manzel chce mat prehlad o jej nakupoch?.-D

vierka82
7. okt 2024

Môj muž má len pracovný mail ktorý používa len na prácu. Takže používa môj 😂

really8
7. okt 2024

Aj moja mama to tak ma. Nepouziva svoju ale stale partnerovu. Nechapem. Pritom ma mail na tej istej platforme zalozeny. Sama nema na to vysvetlenie. Proste ho vsade uvadza a uz sa jej to nechce menit.

simsalabim
7. okt 2024

Tak konkretne v eshope by som sa nad tym nepozastavila. Mnoho veci pre manzela takto objednavam ja - zo stranok, kde som registrovana a mam z toho vyhody. A mail teda pride mne. A aj naopak to robime.

koniarova
7. okt 2024

A ako vieš,že je manželov? Môjmu som založila email pred 15 rokmi. Nikdy ho nepoužíval. Mne sa nechcelo registrovať nanovo svoj,tak používam celé tie roky jeho. On nemá už ani páru,že nejaký účet vôbec mal. A?

maranco
7. okt 2024

No a predstav si, že niektoré dokonca zaplatia z manželovho účtu 🙂

Veď nech každý robí tak ako mu to vyhovuje, možno je v PC uložené prihlásenie do manželovho mailu a nechce sa im prepínať/prihlasovať znovu.

Kamarátka v kuse píše s manželovho mailu (veľa pracovných vecí vybavuje zaňho) a už aj svoje veci píše z toho mailu a svoj takmer nepoužíva, potom mi je blbé pri odpovedi na mail či ponechať "meno muža" napísal... alebo zmeniť na napísala

iv007
7. okt 2024

Ja zas nepochopim ako moze mat niekto spolocny ucet na FB a podobnych sietach, typu Janko a Marienka Mrkvicka.. Mail je tiez divne, kazdy dospely svojpravny clovek by mal pouzivat svoj vlastny.

iqoska
7. okt 2024

Aj ja to robím aj keď mám svoj email. Aj jeho tč tak používam aj ked mám svoje. V praxi to vyzerá tak, že kurier zavolá mužovi a ten potom z roboty volá mne že prišiel kurier. 😀 Neviem čo je toto za diagnózu.

rachel36a
7. okt 2024

Nie každý potrebuje mať mail...moj muz roky používa môj...

tiana080
7. okt 2024

Stále lepšie ako keď vidím sexyca467@... alebo malickamodroocka73@... 🤣🤦🏻‍♀️

lelelienka
7. okt 2024

Dost ludi zvykne mat email, ktory pouziva presne na taketo blbosti eshopy, registracie…aby potom neotravovali na sukromny email, cize kludne to moze byt ze maju svoj email, ale pouziju iny.

vanilkovazmrzka
7. okt 2024

Mat vase problemy.. ja mam email na azete spred 20 rokov kvoli eshopom, s debilnym uzivatelskym menom. Dufam ze sa v kazdom eshope pozastavuju ze preco nemam meno.priezvisko

No nemam presne preto aby ma na mojom serioznom mejli z eshopov neotravovali

zitaje
7. okt 2024

@rachel36a keď používa tvoj, zjavne mail potrebuje... či? Keby nepotreboval, tak nepoužíva ani tvoj 😀
Ja tiež nechápem, prečo je taký problém založiť si vlastný mail. Je to vec max pár minút.

maranco
7. okt 2024

@tiana080 a keď toto uvidíš na žiadosti o prijatie do zamestnania, tak hneď vieš že jednoduchý človek čo nepremýšľa v súvislostiach

jana_eyre_2
7. okt 2024

Prečo to je tak neviem, ja mám vlastný, muž má vlastný.. avšak si myslím že je to úplne jedno, email si môže každý založiť aj 100x a každý nazve od anonym1539, cez nikolnaruziva@ po velkyhagrid@ a nikdy nezistíš kto reálne sedi na druhej strane 😉 takže takéto veci by ma trápili najmenej..

abbey1
7. okt 2024

Keby len mail. I manželov mobil je na mňa 🙂
V práci ma firemný, na súkromné účely je telefón na moje meno

deti95060810
7. okt 2024

he he... práve som písala lekárke z manž. mailu... lebo on jej už písal o lieky na predpis a má ju v adresári...
mám svoje 2 maily, tak ale takto je to jednoduchšie.
áno, manž. o tom vie.

zojazoja
7. okt 2024

Kriste na nebi, to sú starosti. Ja mam dnes ponozky muzove obuté.

rachel36a
7. okt 2024

@zitaje ano, raz mu tam prišiel mail, zd ma vybavenú reklamáciu a raz kód na prihlasrnie do Sygic navigácie...za 15 rokov co sme spolu...

tenerifka
7. okt 2024

A predstav si, ze existuju muzi, ktori vobec nemaju email, a vsetky administrativne veci riesi zañho manzelka zo svojho emailu😁, no kto to kedy videl, ze?

annm81
7. okt 2024

Ja nepochopím, na čom všetkom sú niektoré premúdrelé ženy schopné postaviť diskusiu, kde si môžu dokázať, ako sú lepšie než iné (a pritom dokážu len, že nebudú najostrejšie ceruzky...). Ako si na základe svojej práce v eshope prišla na to, že tie osoby nemajú email?

cacianka
7. okt 2024

@tenerifka ja, chlapovi som pred sto rokmi email založila, ale aj riešila iba ja, on na to vobec nieje. nejako som pozabudla a už mu aj zanikol. tak ked už treba, úvadza môj, že som jeho sekretárka 🙂

tiezjedna
7. okt 2024

no aká nehoráznosť 😲😂😂😂

januska12323
7. okt 2024

Na základe mailu iného ako mena usudzuješ, že vôbec nemajú mail? Také niečo ako darček pre druhú osobu, vybavenie za rodičov, všetky objednávky z rodiny na jednom mieste, zadanie prvého čo ti napadne nie je logickejšie?

nikelca
7. okt 2024

Prečo ved nie každý používa mail každý deň. Prídu ti tam info o vyzdvihnutí čiže ak to vyberá muž nemusí mu nič preposielať... Mamina tak všade dáva napr ocinov mobil lebo ona ho bežne nechá potichu alebo bez batérie a kurier sa nedovola

autor
7. okt 2024

Niektore ste tu dobre agresivne :D viem to preto, lebo kazdu objednavku komunikujem s druhou stranou a 95% odpovedi je, ze no ja nemam email, tak som napisala muzov 🙂 navyse sedim v tej istej kancelarii, ako aj nasa personalistka a ekonomka a predstavte ti, ze aj do zivotopisov si zeny pisu manzelov email 😀 alebo email zurivy.trabant123@azet. sk takze @annm81 ma nemusi presviedcat o mojej praci a co vidim deno denne v nej 🙂 premudrela si jedine ty, nakolko si neprimerane zareagovala na diskusiu.

tiana080
7. okt 2024

@maranco tak nejak. Akože je otázkou dvoch minút spraviť si nový email, kdekoľvek. Čiže za mňa známka toho, že danému človeku na Tom, ako pôsobí, vôbec nezáleží.🤷🏻‍♀️

h2
7. okt 2024

95%? No tak to si trochu prehnala, nie?

zojazoja
7. okt 2024

😅😅my sme firma kde robíme hlavne eshop vo velkom, ale stretnem sa tak s 5 percent " divnymi" emailami😁

annm81
7. okt 2024

95% áno? Týmto si potvrdila svoju dôveryhodnosť akože vieš o čom hovoríš...

viestta
7. okt 2024

A toto ta naozaj trapi? Teba to ako ovplyvni?