Prečo niekto tvrdí, že ľúbi, keď to tak nie je?

5. jan 2024

Ahojte,
Skratke pribeh o vztahu. Chlap zene povie ze ju lubi chce s nou byt, su spolu robia veci ktore sa robia vo vztahu
Zena pochopi ze muz sa nechce zmenit k lepsiemu ale stale ma svoju tvrdohlavu povahu. Kvoli trapeniu a nepochopeniu ho zena necha. Po mesiaci zena len tak najde v mobile obrazok screenu ze chlap ktory lubi zenu, zmeni sa pre nu, a ked to preposle svojmu ex on jej na to napise:
ze chlap sa zmení pre ženu ktorú miluje a dá všetko svojej najkrajšej žene ktorú ma pod slnkom a dieťaťu diamanty len to chce ten správny čas a správnu voľbu.

Jasne je v sprave napisane ze ked stretne spravnu volbu, tak jej da vsetko.
tak sa vas opytam preco chlapi/ zeny chodia s niekym hovoria im ze ich lubia ale v skutocnosti to tak nie je.
Uvedomuju si ze zlomia niekoho kto mohol byt milovany niekym inym? A kto by si ho vazil po svojom boku.

Preco sa to deje?

lindous
5. jan 2024

Prečo niekto vôbec ide do vzťahu s očakávaním, že ten druhý sa má zmeniť? Toto je podľa mňa primárny problém...

autor
5. jan 2024

@lindous ale keď pred začatim vztahu, vidis ze je normalny az potom sa ukaze ze aky je pocas vztahu, a ty chces len aby vedel rozpravat o svojich citoch vyjadrit ich a aby smeroval k lepsiemu a nie horsiemu. Nechcela som ho vycvicit ako poslusneho psika. Len aby vedel tolerovat a bol enoaticky a nenamyslal si ze mam druheho ked nemam

lamonita
5. jan 2024

Ty si si asi myslela, že ako super mu to natreš ked mu pošleš ten screen. Ale on ti dal smeč. Každopádne ti to tak napísal, len aby ti ublížil... a ešte 2 dní sa hrdo niesol. Podstatné je, ze dobre si urobila, že si sa s ním rozišla 👍

ivangeline
5. jan 2024

....ludia lubia viac seba a je treba mnoho odriekania skutocne milovat toho druheho,preto je skvele poriadne vyberat... nech sa lahsie lubi..

minenkak
5. jan 2024

Prečo sa vlastne má ten chlap meniť,by som ťa poslala do r..i a poriadne hlboko keby si mi to povedala.Jediny človek,ktorého môžeš meniť si ty sama.Ako si niekto vôbec aj môže vobec pomyslieť na to ,že by sa kôli nemu niekto mal meniť

minenkak
5. jan 2024

Ďalšia čo ,ja, ale len ja chcem a ty sa zmeň

janickacrazy
5. jan 2024

Na začiatku vzťahu je vždy všetko ružové, on sa nezmenil, len ti spadli ružové okuliare. To sa deje v každom vzťahu. Potom už zistíš, či ste ozaj kompatibilní alebo nie. Neboj sa, raz stretneš takého, s ktorým to bude fungovať. Drž sa..

minenkak
5. jan 2024

Ty si musela byť strašne otravná

stanulienkat
5. jan 2024

Chlap sa nikdy nezmeni. Mozno k horsiemu.

vanilkovazmrzka
5. jan 2024

Pretoze nechcu byt sami, myslia si, ze casom sa zamiluju, a hovoria to preto, lebo druha strana to chce pocut?

viestta
5. jan 2024

Ked na teba ziarlil, tak sa ukazal taky aky je, uz ta mal, nepotreboval hrad divadlo. Neisty, majetnicky, mozn aj manipulativny. Myslis si, ze by vedel zmenit tuto svoju podstatu? Ja myslim, ze nie. Bud rada, ze je uz ex. (a mozno ta ani nelubil, miloval len svoju predstavu, ze ta moze ovladat)