Ahojte, mám 27 rokov, hovoria o mne že som priateľská aj empatická a pohoďáčka, ale stále nevirm byť nikoho prioritou. Napr už v škole kamošky keď sa mohli rozhodnút s kým budú v dvojici tak radšej boli s niekým iným a tiež je to teraz u mužov. Mám pocit že nikomu nesedím, každý si radšej vyberie na trávenie času niekoho “viac cool”, ku mne sa časom správajú zle a stále si vyberú krajšiu babu, ktorá je napr divná povahovo. Ja som skôr taka dobrá duša, verím na to že môj pravý len príde ale neviem… príde to raz???
musis byt prioritou sama pre seba najprv. potom sa udeje zvysok
co prinasas do vztahu ( kamaratskeho , milostneho ) ? Ak nemas nieco co si ludia nedokazu ziskat sami tak to fungovat nebude. Vztaht su obchod a ked nieje jasne co dobre predavas tak to nikto nekupi. Nikto nechce dobrovolne na krku niekoho kto bude nekonecny problem.
Takze si najprv odpoved cim dokazes ty zivoty druhych ludi obohatit a pidla thoh sa zariad.
Možno sa pohybujes v nesprávnom prostredí. Skús sa zamyslieť .
Ludia preferuju kontakt s atraktivnymi a zaujimavymi personami s charizmou a socialnym statusom. Mas aspon nieco z toho? 🙂 Ak nie, da sa na tom pracovat.
Verím, že raz budeš pre niekoho prioritou. Pre niekoho kto dokáže oceniť všetko to dobré čo máš. Nikdy neprestaň veriť.
Občas je ten osud už raz taký, že jednému dopraje a druhému to pekne sťaží 😭
Ak by na teba padol pocit beznádeje, kľudne mi napíš súkromnú správu. Nič nepomôže žene lepšie než mužská útecha 😊
Tvoj čas ešte len príde. Sympatickí a empaticki ľudia a navyše pohodaci sú s pribúdajúcim vekom žiadaní.
Nie, sam od seba určite nepríde a nebude pri.tebe na základe jeho vôle. Treba pre to niečo aj urobiť.
Ahoj mám to tak isto. Bola som vždy len druhá možnosť tiež nikdy nie priorita. Ani v rodine ani v kamarátstvach ci vzťahu. Snažila som sa ľuďom vyhovieť a nezmenilo sa nič, keď som sa konečne začala snažiť vyhovieť sebe tiež žiadna zmena. Dala som seba na prvé miesto stanovila hranice a zmenilo sa niečo? Nič. Porozprávam sa v robote dosýta s cudzími ľuďmi ale chyba mi blízkost ci už kamošky alebo muža
Neboj nic,ten pravy urcite pride😉.Normalnych ludi,je stale menej....Drzim palce😘