Prečo na mňa pozerá?

si_mi_1
21. júl 2024

Dobrý deň,mam taky problem,jeden chalan na mna už asi pol roka stale pozerá a ja nechápem prečo,no a postupom času sa mi podarilo do ňho zamilovať a rozhodla som sa mu to povedať.Bohužial sa k tomu nevijadril lebo tam vtrhla jeho sesternica a povedala že má frajerku,ale o tom sa mi podarilo zistiť že to neni pravda.A od tej doby sa na mňa vôbec nepozrel.Prvý krát až po týžni.Vždy je to tak že proste pozerá na mňa a keď si to všimnem tak naňho tiež ostanem pozerať a tak niak si ba 5 sekund pozreme do očí on sa usmeje a odvráti zrak. Neviete prosím niekto čo by to mohlo znamenať?

egonsk
21. júl 2024

@si_mi_1 pokial pri tom nepohybuje rukou pod skolskou lavicou a nie je kratkozraky, tak v nom evokujes buducu matku vasich deti.

chrobak7
21. júl 2024

@si_mi_1 Koľko máš rokov? Myslím, že podľa toho by mala byť koncipovaná aj odpoveď.

A tiež - kde ste, keď sa na teba pozerá? V škole? Na pracovisku? Na ihrisku? Ty poznáš jeho sesternicu? Koľko má on rokov?

cacianka
21. júl 2024

Máš 13 alebo až 15 rokov ?

sevrin
21. júl 2024

@si_mi_1 to mi je nejaké divné, tá jeho sesternica vás celý čas sledovala jak nejaký voyeur a čakala kedy mu povieš, že si do neho zamilovaná, aby tam mohla vtrhnúť? Kam vtrhla? Ako teda vedela tak presne trafiť ten moment?
5 sekúnd na seba pozeráte, on sa potom usmeje a odvráti znak? To ako keby si z teba robil srandu.

rozculena
21. júl 2024

prázdniny sú smrrrrrrť

jaskolka
21. júl 2024

Koľko máš rokov? Lebo ak tak do 15, taj je to ok, ze toto riešiš, a ver tomu, ze ešte "takých" bude. Ak viac ako 15,tak skus takéto hlúposti neriešit.

monalisa1111
21. júl 2024

@rozculena 😂😂😂

miadi
21. júl 2024

Neznamena to nic mà oci tak pozera . Ale ty ho vlastne vobec nepoznas Tak si sa zalubila len do svojich vlastnych predstav o nom. Nehovor chlapcom ze si do nich zalubena to by mali oni hovorit prvy .A ahi ti nemusi znamenat nic len slova . Podstatne su ciny. Keby mal ozaj zaujem tak sa stebou snazi spoznat komunikovat Nie len pozerat . Mozno sa mu ani nepacis vsimol si ze ty si sa nanho zahladela prva ..

danica2711
21. júl 2024

@miadi možno si ani mladý netrúfa na nejakú akciu, to vieš, v 12 ešte nie sú veľkí hrdinovia...

si_mi_1
autor
21. júl 2024

@chrobak7 ja mam 14 a on a jeho sesternica tiež,a prebieha to v škole.Bohužial nechodíme spolu do 1 triedy,takže to prebieha na chodbe cez prestávku. A vlastne 1. a zatial aj posledný krát som s nim hovorila keď som mu povedala že sa mi páči

si_mi_1
autor
21. júl 2024

@sevrin ono môj brat ma počul s ako sa o tom chalanovi bavím s kamarátkou a potom povedal tomu chalanovi že sa mi páči.Čiže ešte v ten deň to vedelo vela ludí lebo počuli môjho brata že čo mu hovorí.(tak sa to dozvedela jeho sesternica)Takže on už to vedel len prislo lepsie keby som za ním prišla a normalne mu to povedala.A potom sa ma na to pýtala ako to vlastne je a povedala som jej že mam v plane že keď bude niak sám tak mu to poviem. A ked som išla za ním to bolo akurát keď sa skončila posledná hodina a počkala som ho pri skrinkách...
A kamarátka čo mi s ty tak niak pomáhala bola bff s tou sesternicou a ona jej musela povedať že idem za ním a vlastne že vtrhla akoby do "konverzacie" aj keď teda on nič nepovedal