Prečo muži dokážu vymeniť ženu za inú po dlhom čase? Takú ktorá by pre nich spravila prvé aj posledné...
Uvedomia si to vôbec niekedy ako si zvolili zle svoju cestu?
Netreba pre chlapa robit prve aj posledne, treba viac mysliet na seba😉
Niekedy si to uvedomia a niekedy proste len prestanú mať city k tej žene.Ani my nie sme dokonalé.Ak niečo vo vzťahu nefunguje tak sa ľudia vzdiaľujú.
kazdy si prve posledne vylozi inak, to co je tvojim jazykom lasky druhemu cloveku stacit nemusi, dokonca mu to moze vadit.. takze moze si to uvedomit a moze byt aj stastny ako nikdy predtym
Preto, že pre nich robí prvé aj posledné. Stavím sa, že tá nová to nerobí.
To čo si ty myslíš, že že je pre neho dobrá cesta, pre beho dobrou cestou vôbec nemusí byť... napríklad ich to prvé aj posledné dusí (preto som napríklad aj ja ukončila dlhší vzťah, keď som si pri niekom inom uvedomila, že sa dá aj dýchať)... a tá nová nemusí byť automaticky zlá.... áno, zabolí to, ale nie všetky vzťahy proste vydržia navždy
Možno si to uvedomí, ale možno vôbec nie. Treba sa s tým zmieriť, že tomu chlapovi to nemusí byť nikdy nejako extra ľúto. Inak tiež súhlasím, robiť prvé posledné pre druhého nie je dobré.
Ja by som dodala, že toto robia aj ženy, nie je to len výsada mužov.
Z mojich skusenosti muzi aj zeny odchadzaju /podvadzaju "velmi dobrych" manzelov/ky. Asi sa pri nich dusia, citia sa viac, vynimocni, nevazia si partnera/ku, ktora ani sama pre seba nema ziadnu hodnotu. Bola som rovnaka, ba az zavisla, vsetko som podriadovala jemu, moj zivot som mu stavala na oltar. To bol moj podiel viny na rozpade manzelstva. Co sa z jednej strany zda ako dobre, moze byt toxicke. Paradoxne som z toho precitla a z mojej "velkej lasky" neostalo nic a sama som bola schopna z takeho vztahu odist. A ci precitol? Ja si myslim ze nie, v jeho novej partnerke vidim presne to iste spravanie. Ja sa uz bojim tak velmi oddat "laske", svojho priatela milujem, ale stale som uz v pozore, aby som nesklzla do toxickej zavislosti na komkolvek. Vela mi pomohla terapia este pred koncom manzelstva.
Chcu mat rovnocennu vzrusujucu zaujimavu partnerku a nie zlomenu dodavatelku servisu ktory si , ked pride na lamanie chleba, vybavia aj sami.
Tiez si myslim, ze urobit prve posledne nie je spravna cesta. Nie kazdemu to imponuje. Vsak novych partnerov si hladaju aj zeny, je to normalne v zivote, ale obetovat sa niekomu nie je spravne. To si treba uvedomit, aj to, ze laska nie je povinnost, ten druhy nam nepatri. To su paradoxy lasky ☹
@autorka a myslis si, ze tie zeny, ktore robia pre muza prve aj posledne, si uvedomia ako si zvolili zle svoju cestu? podla mna bohuzial nie a pre toho eventualne dalsieho budu robit este viac...
Znie to velmi zufalo, ale ...
- sme nahraditelni
- vztah nie je o obete jedneho
- vztah je aj o respekte a tazko respektovat niekoho, kto si nevazi sam seba do takej miery, ze robi pre toho druheho prve aj posledne
Ale veď to isté robia aj ženy,nielen muži
Je ignorantské spomenúť, že to robia len muži, keď to robia aj ženy.
Ženy môžu podvádzať, páchať domáce násilie, atď.
poznám 3 prípady v okolí, priam identické. Uvedomili, priznali, prosili o návrat späť. Či skutočne úprimne, alebo zo zúfalstva, vypočítavosti, neviem. Dvoch exmanželky opatrujú na smrteľných posteliach. Chlap vo veku 50 rokov, na vrchole porevolučného podnikania, prekrvený rozkrok, odkrvený mozog. Krásne, mladé vlniace sa telo a sladké reči sú lákadlom. Milenka, rozvod... Krásny život, užívanie peňazí, cestovanie po svete, malý potomok... Až raz... po sfúknutí 60 sviečok na torte zaklopala na dvere nepozvaná pani Rakovina. Mladá kočička zo začiatku ukáže snahu, že jej na ňom záleží. Keď sa stav zhoršuje, prichádzajú obavy o budúce zabezpečenie a taktika ako získať majetok. (dom len na ňu a dieťa, firma, iný majetok...) Mladá kočička sa zmenila na nemilosrdnú hrabavú hydinu. Chlap v rozcítení podpísal. Dnes? Dvaja z 3 u exmanželiek na smrteľnej posteli, tretí býva u kamaráta z milosti. 🤷♀️
Samozrejme, že platí aj opačné garde 🤔
Láska nielen hory prenáša, ale hlavne majetky. (novodobé príslovie)
Robia to aj zeny.
Lebo im vsetko dala a je schopna dat. Muzom treba vzdy davat iba nejaku cast, musia byt neustale v strehu, vsimni si, ze zeny, co nedaju chlapom vydychnut a su na nich potvory v podstate, tak tam sa chlapi drzia ako kliest. Za dobrotu na zobrotu ako sa hovori.
To iste dokazu aj zeny.Je to laska,vasen,pritazlivost.Deje sa to obojstranne.
@luccija Veru, dievčatá, treba občas vystrčiť drapky, aby sa krásavec nestihol nudiť. To sú tie paradoxy, čím menej žena okolo chlapa behá ako handra, tým viac behá chlap okolo nej. Len pri niektorých témach na MK sa máme stále čo učiť. 😁😸
a prečo nie? a prečo by ťa druhá mala byť zlá voľba? 😀
Tá zlá cesta, asi bola tá žena, keďže ju opustili
Uvedomia ale nikdy nepriznaju