Prečo mu na mne nezáleží?

6. júl 2024

Aj ja chcem byť milovaná, aj ja chcem aby niekomu na mne záležalo, aj ja túžim byť pre niekoho jedinou. 😭 Prečo to tak nikdy nie je, prečo je mu absolútne aj teraz jedno, keby odídem, keby to skončím. 😭 Ja už snáď ani neverím, že je tam niekde niekto pre mňa.

koniarova
6. júl 2024

Našla si do len nesprávneho chlapa.

anajka266
6. júl 2024

Nikdy nebuď pre niekoho istota. Vtedy sa takto ľudia zvyknú správať.

zuzanita1609
6. júl 2024

Asi každý si tým prešiel,neopetovanou láskou. Keď chceš plakať, plač, keď sa chceš posunúť ďalej a k lepšiemu, choď. Nezaslúži si však,aby si na takého človeka míňala svoju energiu, čas,psychiku. Choď von , príroda je na toto najlepší liek a ešte čas. Tam niekde čaká niečo lepšie. Veľa šťastia 🍀.

pribinak
6. júl 2024

Asi zlý vyber chlapa, nevnucuj sa, skôr sa zamyslí že podľa čoho si vyberáš mužov keď nikdy nie si Number 1

anketkarka
6. júl 2024

Ked začneš lúbiť samú seba takú aká si, tak nebudeš potrebovať byť milovaná z vonku a potom môžno stretneš niekoho, kto Ťa bude ľúbiť tiež. Takto nevieš dosť ľúbiť, keď potrebuješ niekoho lásku z von. Bola by si na ňom závislá a nevedel by si Ťa vážiť. Začni si vážiť samú seba a milovať seba a svoj život.

januska12323
6. júl 2024

Odíď a nauč sa milovať sama seba, chlapi prichádzajú a odchádzajú.

mojemenonikto
6. júl 2024

Možno už aj teraz si pre niekoho jedinou a ani o tom nevieš 😉 Ak ťa vzťah nenapĺňa už teraz, tak čím skôr von. A skús sa možno cieľavedome pozrieť aj po iných typoch mužov. Zjavne ťa priťahujú takí, ktorí sa správajú ako popisuješ. Daj tomu čas a skús byť viac vyberavá. Ten pravý určite príde.

ukgirls
6. júl 2024

jednoducha odpoved- lebo ta nemiluje.. najdi si takeho kt ta bude milovat a kt pre teba spravi prve posledne no samzrejme aj ty pre neho .. niekto si pocka dlhsie kym ho najde ale potom to stoji za to ... nechaj ho ist aby aj on nasiel tu pravu ... chvilu to bude boliet ale casom sa nad tym pousmejes ...

rozculena
6. júl 2024

a prečo si vlastne s ním?

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
maryetta
6. júl 2024

Radsej sa budes dusit? Nieeee hrdo chod vpred novym zazitkom a prilezitostiam. Zivot je krásny a ber to tak ze nejaky chlap chce byt tiez milovany a chce milovať. Niekde čaka a ty si “zalezena”…. Vela stastia a lasky 😉

pralinka25
6. júl 2024

No vies ako jedni dvere sa zavru dalsie otvoria. Nemozes vediet co ta kde caka ked stojis so zavretymi ocami v tmavej komore.
Ako pisu zacni sa mat rada. Nauc sa zit. Mne by toto nestacilo

danica2711
6. júl 2024

a teraz na teba žiadne prázdno nedolieha? Neviem si predstaviť väčšiu prázdnotu než žiť s chlapom, čo na mňa kašle

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mojemenonikto
7. júl 2024

S nikým sa nestretávaš? Nemáš nejaký okruh priateľov, ktorí by ti mohli pomôcť? V práci nemáš nejakú blížšiu osobu, ktorá by ťa mohla podporiť? Chápem, že máš pocit ako by si bola v pasci, ale ver mi, každá situácia má svoje východisko. Okolo teba je mnoho ľudí, určite viacerí z nich sú skvelí. Nie si sama, neboj sa. Len si ich možno v svojich úzkostiach nevšímaš, lebo sa sústreďuješ na niečo iné. @anketárka mala na mysli, aby si sa viac venovala sebe. Čo keby si si niekedy nahodila na seba niečo pekné a len tak vybehla von, ideálne aj s nejakou kamarátkou? Pomôže to tvojmu sebavedomiu a vnútornej pohode. A keď sa ti svet bude zdať krajší, tak ľahšie nájdeš aj riešenie svojho problému.

anketkarka
7. júl 2024

A ako by si chcela žiť? Kde? Však nemôžeš sa pýtať iných. Musíš vedieť Ty čo by Ťa urobilo šťastnou. Čo Ti bráni byť šťastná. Začni vďačnosťou za všetko čo máš a aká si. Začni robiť v nejakom občianskom združení, ktoré pomáha ľuďom a tí ľudia Ťa budú mať radi za to, že im pomáhaš. Možno máš nejaký sen, tak si ho splň, alebo začni pracovať na to, aby si si ho raz vedela splniť. Ciest je veľa. Len si ich musiš dovoliť.

drago12587
9. júl 2024

Najdi si " panica" :D chlapa, ktory nemal pred tebou skoro ziadnu alebo ziadnu.. prva laska pre chlapa je vždy extra a nenesie si zo sebou sracky z minulosti.. chlapi " skuseni" životom a vztahmi už vztahy neberu velmi važne.. prinajlepsom je to spolunazivanie a benefičnost vztahu pre obe strany .. už nehladaju " lasku na cely zivot" . Samozrejme najdu sa vynimky..

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
drago12587
10. júl 2024

Je tu nejake vekove obmedzenie alebo co ? :D .. verejne diskusne forum, ktore ako jedine žije ..

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz