Prečo majú niektoré ženy stále potrebu dávať svoje fotky na Modrý koník?

11. apr 2024

Clovek si uz zvykne, ze urcite osoby tu davaju stale foto svojich deti. Chcu sa nimi pochvalit, aspon ja to tak chapem. Ale preco maju zeny potrebu davat svoje foto stale na konika? A nemyslim take krasne modelky, ale zeny 30-40-50 rocne s kilami navyse, take sede misky. A potom tie keci pod fotkami, ze kraaasna si, najkrajsia, no klamstva. Ja viem, ze kazdemu sa paci nieco ine, ale to nemozu pri tychto zenach mysliet vazne. A co vedie tie zeny stale pridavat svoje fotky sem na konika...

marseillefan
11. apr 2024

Všetky ženy sú krásne modelky ❤

loolaa
11. apr 2024

Prečo by to nemohli myslieť vážne? Krása je relatívny pojem, nikto nie je povinný spĺňať niečie subjektívne predstavy o tom, čo je pekné. Nechápem koho už len napadne riešiť čo kto komentuje a lajkuje, asi sa nudíš.

hefo
11. apr 2024

Nepáčia sa ti, tak ich nepozeraj.

viestta
11. apr 2024

A preco niektore zeny nechcu zverejnovat svoje fotky?

bessie12
11. apr 2024

Aby si mala o čom založiť tému 🤦‍♀️

lenka.25
11. apr 2024

Veď sa opýtaj konkrétnych dám ! Či na to gule nemáš?

angeli121212
11. apr 2024

Ja neviem ale mne sa teda nechce kukať ani na tie krásne modelky... A čo tým chcem povedať, čo ma nezaujíma preskočím a teda nevidím rozdiel v tom čo tu zverejňuje fotky, krásna modelka či ako ty vravíš šedá myška. Ani jedna nemá o nič väčšie právo na to ako tá druhá... Na svete inak nebehajú len dokonale uhladení krásni ľudia...

rusalinka
11. apr 2024

Prečo majú niektoré ženy (chlapi?) stále potrebu dávať anonymné diskusie na Modrý koník, v ktorých sa vyjadrujú k tomu, že niekto iný robí niečo na Modrom Koníku?

januska12323
11. apr 2024

Tebe ešte nikto nepovedal, že si pekná?

wishes
11. apr 2024

ja som nikdy nikde nevidela take fotky a komentare😃 asi preto, ze to nevyhladavam a nie som v rovnakych skupinach ako ty 😉

michaelam2
11. apr 2024

tak ja tomu napriklad tiez nerozumiem 😀 ale nerozumiem ani tomu ked niekto dava kazdu chvilku fotky svojich deti na socialne siete alebo tu na konika

sisamisaaa
11. apr 2024

Tiež tomu nechápem ale nemusím chápať všetko že? Možno raz pochopím, možno nie, je to každého osobná vec a nič ma do toho nie je. Veľa vecí som nechápala a pochopila neskôr.

ckocka
11. apr 2024

No predsa aby si mala nad čím rozmýšľať.

minka201
11. apr 2024

Asi preto, prečo si dávajú fotky aj na fb. Niektoré chcú mať kompletný profil, chcú byť identifikovateľné. A lajky a milé komentáre im dávajú milí ľudia, ktorí ich chcú potešiť... Ale mňa zaujíma, prečo niekto takúto obyčajnú otázku položí anonymne. Asi sa obávaš, že bude tvoj profil kritizovaný tak, ako to robíš ty, však? 🙂

flofi
11. apr 2024

Jaaj takze pravo pridavat sem fotky maju len tie pekne a stihle ano ? Tak sem hod svoj nick nech ti kazda pred uverejnenim posle fotku na schvalenie nech rozhodnes ci ju moze pridat ci nie..

zuzanka.zuzu
11. apr 2024

kde sa tu dávaju fotky? 😬

bloger
11. apr 2024

Nie sú to klamstvá autorka. Aj 30-40-50 ročne ženy sú krásne. Dokonca aj tie s kilami navyše.

lenkakravcova
11. apr 2024

Pretože majú nízke sebavedomie a toto im pomáha ho si zvýšiť. Nejaký typ psychoterapie dá sa povedať 🙂

majlo1234
11. apr 2024

Netusim, kde su tu fotky, chodim len do fora, nic ine tu nepoznam. Ale celkovo asi preto, ze sa tu citia komunitne a dobre, maju tu virtualne kamosky s ktorymi to zdielaju

zuzinka888
11. apr 2024

Presne to iste preco sa davsju fotky na fb alebo IG ci Tik tok. A Vy ste gdo? Vy ste gdo?!(🤣) Ze mozete sudit a urcovat ktora zena je pekna a ktora nie??

mimka1402
11. apr 2024

Neriešim, ale je pravda ze jedna tu mala 80 fotiek 9 dňového dieťaťa a to už je fakt príliš aj na môj vkus.😀 Ale pozriem a idem ďalej, nenapisala by som o tom status. I keď mi to už príde na odbornu pomoc.😀 A najmä keď to pribúda a pribúda a dieťa nema žiadnu možnosť sa na to brániť... Lebo tym tempom bude mať rok dieťa a 10000 fotiek na mk.

1ryba
11. apr 2024

A ktoré sú krásne, tie napichané kačky? Tie sem fotky môžu dávať? Ty máš koľko 15?

zmrzlinka2021
11. apr 2024

@lenkakravcova tak toto neviem, ako si na to prišla...

lenkasarka
11. apr 2024

@1ryba ktoré sú to tie napichane kačky? Ešte som tu takú nevidela.

emjee
11. apr 2024

Sede misky

katka700
11. apr 2024

Lebo je to v súlade s témou, napríklad v skupine o outfitoch?

katkami123
11. apr 2024

Autorka, ja ťa pochválim 🙂 si krásna !

loolaa
11. apr 2024

@emjee 🤣🤣🤣 presne

lucylaw
11. apr 2024

Aha takže krásne modelky ti nevadia,ale vadia ti bežné ženy,ktoré považuješ za tuctové? Ja sa zase radšej pozriem na bežnú mamičku ako na nastajlovanú modelku,čo ešte mne vadí,sú nemenované mamičky,ktoré si tu zvyšujú ego tým,že vkuse pridávajú fotky ako cvičia,pričom tie fotky vyzerajú na 99% rovnako a cieľ je,aby ich tu vychvaľovali..Prípadne nechápem,keď sem dá nejaká mamička nejaký citát a k tomu fotku svojej tváre,to je mimo môjho chápania..Ale v konečnom dôsledku to neriešim,pomyslím si svoje a idem ďalej,nepociťujem potrebu o tom zakladať tému 🤔

anos18
11. apr 2024

Krása spočíva v oku pozorovateľa. Asi toľko k tejto téme