Prečo ma ničí človek ktorého milujem ? Vždy bol milý, maznavy, ukazoval mi lásku. A teraz? Nadáva mi aka som škaredá, vraj mám zdeformovanu tvár. Že som škaredá. Moje sestry sú vraj krásne a ja som čierna ovca rodiny .
Že som na zvracanie. Prečo mi toto všetko robí ?
@doriiis odišla som ale to čo mi povedal ma zlomilo
Nevadí.Zlomenie a pád na držku občas treba.Ok.Je to jeho názor.Nazor jedného človeka z 8 miliárd.Ignorovat,odpútať sa a žiť ďalej.
Je to len jeho názor, ktorým ti chcel pravdepodobne úmyselne ublížiť. Stojí ti za to zaoberať sa takým človekom? Koľko ste boli spolu? Zo začiatku sú niektorý samá pretvárka, divadlo...
To, čo ti povedal nič nehovorí o Tebe.
Práve naopak.
Spôsob, akým sa k Tebe správa je jeho obraz a očividne veľmi škaredý.
Tak si z toho nič nerob.
A prečo to robí?
Lebo je zakomplexovaný chudáčik s nízkym sebavedomím, ktoré si honí na Tebe.
Kľudne mu to napíš a hneď ho zablokuj a viac na neho ani nepomýšlaj. Blbeček.
Pogratuluj si, ze ten clovek uz nebude v tvojom zivote 🤡
Ničí ťa, lebo ťa nemiluje.
Lebo je to narcista
Keď ti povedal, že máš zdeformovanú tvár, mala si mu povedať, že nemá toľko chlastať.
on má zdeformovanú dušu
Lebo milujes cloveka, ktory ta nici.
Milujes toho nespravneho.
On ta nemiluje a chcel sa ta nejako zbavit.
Vôbec si ťa neváži ,tým pádom ťa nezaslúži
Ste stale v kontakte?
Prečo sa necháš?Robí len to,čo mu dovolis
otočme to: prečo ho miluješ, keď ťa ničí?
@kitycat Nie blokla som ho
@danica2711 Neviem prečo ho stále milujem, dával mi toľko krásnych chvíľ. Ale všetko zmizlo
Normalny clovek s trochou empatie ti take veci hovorit nebude. Takze o nic si neprisla. a tie chvile boli mozno krasne ale neboli skutocne, bola to pretvarka aby ta dostal. toto je jeho prava tvar. Myslim si ze uz nie je sanca s nim take chvile zazit. Takze spominat na pekne mozes ale uz ta s nim nic pekne necaka aj keby zajtra "zmenil nazor". Bolo by to dobre iba chvilu. Tam uz nic nie je, chod dalej.
Lebo je to magor, psychopat. Chorý človek. Je ako pavúk, najprv si obali muchu do siete a potom ju zožerie. Čo na tom nechápeš?
všetko krásne zmizlo, chová sa k tebe príšerne, tak ti je snáď jasné, že to robí preto, že je debil a takého sa každá zbaví s radosťou a bez zamýšľania sa nad ním. Choď od neho preč a neobzeraj sa
potreboval ta dourazat, ponizit, aby si odsila.. pravdepodbobne ma nejaku inu vo vyhlade. Vobec ani nemusi byt pravda to co ti vravel. Zabudni na neho.
@simca06022011 skúšam, blokla som ho a nevyhladavam ho
Lebo ho necháš,aby ti to robil.Kazdy človek si k tebe dovolí iba toľko,koľko mu ty dovolíš.