Čo je toto za divná doba, všetko- každý krok, všetko ľudia vešajú na internet. Mám 33 rokov, ale túto dobu nechápem.
Žiadne súkromné, už len fotky z wécka chýbajú...
Ja mám pocit, že ten najväčší boom zdieľania každého "prdu" je už práveže za nami...aspoň medzi mojimi priateľmi celkom upadlo zdieľanie každodenného života, skôr len sem tam nejaká pekná foto
No takto. Vešajú len tí, ktorí chcú vešať. To zďaleka neznamená, že sú to všetci. A prečo? No, pravdepodobne majú divákov, lajkovačkov... 🤷. Ja nevešám, ani nepozerám takže netuším, kto všetci čo všetko vešajú na internet 😁.
Lebo v dnešnej dobe sa žije z pozornosti a hodnota takých ľudí sa meria počtom pozretí a lajkov
Lebo je to cool a každá chce byť influencerka a zarábať na reklamách jak Plačková, tak nejako ten insta musia rozbehnúť, tak zdieľajú každú kravinu. Fb už nie je in, tam už sa toľko osobných vecí nezdieľa ako na insta, na fb už na mňa len Nuskináčky vyskakujú
Možno robíš chybu ty, že tomu venujes pozornosť. Ja mam len FB, a aj to tam chodím len čítať správy (nie bulvár). Insta, tiktok a podobne vôbec nemám a ani som nemala. Youtube pouzivam len keď potrebujem nájsť jedno konkrétne video na odvapnenie kavovaru, inak nič . Takže kto tam čo vešia je mi ukradnuté. Nestiham niekedy žiť svoj život, nie ešte sledovať život niekoho cudzieho 😅
tiez nechapem, chodim na MK, chodin na FB, na instagram uz malo. mam aj tam aj dost foto, ale su urcity sposobom zamerane, no napr tu som napisala snad len jeden pripevok. do skupin, tiez specificky zaeranych som ich napisala viac.
Ja sa zase cudujem, ze na to niekto pozera 😂
Presne. A potom si za divnu a nedoveryhodnu keď nemáš foto. Mňa už dokonca asi do 2 skupín neprijali pretože nemám profilovú foto. Naozaj chorá doba. Súkromie už pre nikoho nič neznamsna, ale čo považujem za vrchol, je uverejnovanie foto a videí svojich detí. Toto už naozaj nepochopím.
Aj ja som pyšná na svoje najkrajšie dieťa na svete, ale nepotrebujem ho vystavovať celému svetu a zbierať lajky pre svoj lepší pocit
Vždy , naozaj vo všetkom to platí, že sú aj ludia na opacnom pole...ja nevesiam nic, ani socialne siete nemam. Praveze sa pred tym chranim, aj svoje deti. Nedavam suhlas skolam so zverejnovanim fotiek a podobne...
Zrejme preto isté ako každý kto píše na sociálnu sieť, aj ten kto zakladá tému.. je to všetko o tom istom, či ide o fotku, alebo uistovanie sa v diskusiách.. človek chce udržať kontakt s inými a mať pozornosť - to je podľa mňa to čo ľuďom najviac chyba.. každý to však urobí inou formou..
Niekto potrebuje rozoberať v diskusiách aj svoje súkromné veci, niekto pridá súkromnú fotku.. nič nie je správnejšie..
Ja zas nerozumiem tomu, keď niekto blahoželá svojmu dieťaťu na fb. Prejdem do druhej izby a dám mu ruku darček a pusu. Prečo to píšu na fb??? Alebo ak je to niekto iný, zdvihnem telefón a zavolám. Alebo súkromné napíšem. Prečo o tom musia vedieť všetci na svete?
Mne je vždy tak ľúto tých detí, co sú nastajlovane s tou tortou a usmievaj sa nech to môžem zavesiť na fb. A napísať ako ti gratulujem.
Je to ich súkromie a čisto ich vec čo chcú zdieľať s ľudmi. Určite sú si vedomí aj následkov.
No lebo chcú,je to ich vec
@petamich presne. Ja tam tiež nič nevešiam. Soc. siete využívam na komunikáciu a súťaže a informácie, ktoré potrebujem. Nedávam žiadne fotky. Muž soc. siete ani nemá. Dcéra tam tiež nič nedáva, tiež iba komunikuje s kámoškami a vyhľadáva si potrebné veci. Čo robia druhí, je mi jedno. Nesledujem druhých.
Len mi príde smiešne, keď kámoška dá na net fotku ročného dieťaťa, ako ho majú radi, ako mu gratulujú a pritom to dieťa nemá o tom ani šajnu. Ale veď pre druhých. Neviem či potrebujú aby o tom vedel celý svet. Ale je to jej vec. Ako sa na to bude pozerať to dieťa časom,.....
Nesleduj to a nebude ťa to štvať. 😉
@ibatanecnica veru a este dietatu blahozelaju na socialnych sietach, ja som mala vzdy pocit, ze blahozelat sa ma oslavencovi, nei soc. sietam 😀
@autor lebo sa tak rozhodli. To mas to iste ako v realnom zivote - niekto ti za chvilu vyrozprava chorobopis a celu rodinnu anamnezu, o dalsom nevies nic, lebo si k telu nikoho nepusta. A, mimochodom, mnohe tu kritizuju spravanie na inych socialnych sietach a sem napisu uplne vsetko, mysliac si, ze je to anonymne a na nete nedohladatelne.
Presne tak.... lebo doma nemajú sledovateĺov a nie sú zaujímaví , na internete ten pocit nadobúdajú 😊
Niektorých ľudí mám rada a sledujem čo pridávajú ...ale to je len pár mamičiek .ostatní ma nezaujímajú .a väčšinou som 10 až 15 minút na sociálnych sieťach .viac času nemám
autorka, pridám sa do klubu. Isteže je to každého osobná vec, ale ja tomu nemusím rozumieť, ja žijem ináč
Nech si tam kazdy dava co chce, je to kazdeho vec.
Nevešajú všetko. Vešajú len úspech, šťastie, bohatstvo. Aby si ostatní mysleli, aký dokonalý život vedú. O tom to celé je.
Moja bývalá spolužiačka zo strednej toto robí.. zablokovala som si ju, nedalo sa na to pozerať .. takže teraz ju pozriem sem tam a denne sto fotiek kde bola čo robila ako si užívala... Chore
Mňa viac udivuje, prečo má niekto potrebu anonymne riešiť na verejnom fóre to, čo zdieľamu cudzí ľudia.
ja na internet vsetko nevesiam, moj manzel socialne siete ani nema 🤷♀️ na konci dna je to kazdeho osobna vec, co zo svojho zivota chce zdielat, nech si zdielaju co uznaju za vhodne aj ked ano obcas je to az vtipne