Prečo ľudia nechcú zablokovať tých, ktorí ich už nezaujímajú?

3. júl 2024

Prečo ľudia nechcú zablokovať ľudí, ktorí ich už nezaujímajú ale naopak sledujú ich na sociálnych sieťach? Drží ich niečo prečo to nespravia?

ivka225
3. júl 2024

Ktorí ľudia?

klementinka58
3. júl 2024

ak ma niekto nezaujima tiez ho neblokujem, lebo ho mam na haku cize neriesim

minenkak
3. júl 2024

Daj tvoje meno na FB Instagram,zablokujem ťa

tinqua
3. júl 2024

Lebo to nemaju v sebe vysporiadane...jedna vec je fyzicky sa rozist a druha emocionalna väzba. To, ze stalkovanie exa a vsetkych jeho byvalych, sucasnych aj buducich partnerov nie je prave najzdravsie hobby sa ani nemusime bavit...ale zijeme v dobe akej zijeme a hrat sa na detektiva orieska nikdy nebolo jednoduchšie.

maca1984
3. júl 2024

Píšeš o sebe ?
Lebo ja napr.ľudí čo ma nezaujímajú nesledujem.
Ale ani ich nemám bloknutých.
Na čo ?
Akurát tu mám niektoré v " bloku", že nevidím ich príspevky na stene...

lindous
3. júl 2024

Frajer nechce bloknúť ex? Ja som tiež nikdy nikoho - pokiaľ to nie je nutné kvôli obťažovaniu napr. - neblokla, vždy mi to prišlo tak trošku detinské… niektorých ľudí, ktorí už v mojom živote nie sú som proste dala preč z priateľov/zrušila im follow, ale veľa ľudí stále na sociálnych sieťach mám, aj keď už s nimi nemám úplne blízky vzťah, medzi tým aj ten ex napr., čo to sme spolu prežili, rada vidím, že sa mu darí a má sa fajn, keď niečo také pridá, ale že by ma nejak extra zaujímal sa tiež nedá povedať

reanda
3. júl 2024

ked ich sleduju, tak ich asi zaujimaju 🙂 .. keby ich nezaujimali, nemusia ich ani blokovat.. blokujes jedine niekoho, kto sa nechcene zaujima o teba, aby si mala pokoj..

oli18
3. júl 2024

Mat tak tvoje problemy 🙉

januska12323
3. júl 2024

Blokovať je posledné štádium keď iné veci nezabrali. Neviem prečo by som mala blokovať ľudí len tak. Občas sa pozriem čo majú nové (tj. raz za pár rokov), možno si občas napíšeme k sviatkom alebo si vôbec nepíšeme ale nie je dôvod na blok.

jenny224
3. júl 2024

Tak ale blokovanie a nesledovanie z dôvodu nezáujmu sú dve rôzne veci. Prečo blokovať, to sa robí, ak ťa niekto obťažuje a výslovne nesmie vidieť, čo sa deje v tvojom živote, lebo by to mohlo teba ohroziť.

domkakvet
3. júl 2024

Ak ta niekto neblokne, tak to vobec neznamena, ze ho zaujimas.

dadka1997
3. júl 2024

So zvedavosti, čiže nikdy to nie je 100% nezáujem

vilma7
4. júl 2024

Lebo ich asi zaujimaju.