Asi si budete mysliet ze som domyslava. No ked sa nad tym viac zamyslim, nedava to zmysel. V sobotu sme sa bavili s priatelom ze v nedelu sa posuva cas. Povedala som mu este ja ze o 3. Vcera siel robit fusku, ja som bola u kamosky. Poobede sme si pisali kedy prideme domov a zrazu sa na hodinu odmlcal, co nezvykne robit ani ked prave robi nieco. A na to mi napisal ze uplne zabudol na posun casu a ze to zistil az ked pozrel na mobil a zmenil sa mu cas..tvrdil mi to ako fakt, ze sa mu poobede posunul cas na mobile. Som mu len povedala, ze cas sa posuval rano a nie poobede. A on ze urcite nie, az poobede sa posuval. Neriesila som to dalej. Prislo mi to ako kravina. No teraz mi to vrta v hlave, preco mal potrebu klamat v takejto veci? Neviem co si mam mysliet
Mysli si ze je to blb.
Je to blbosť, defaultne ma mobil nastavene brať čas a datum od operatora, takže sa to zmeni automaticky. Jedine, že by si vypol synchronizaciu a uvedomil si zmenu času až poobede a sám si to prestavil.
Ale aj tak neviem, aký zmysel má váš vzťah, keď si musíte klamať už aj pri zmene času :D
o mozno to ma ako vlaky - ked sa meni cas tak na hodinu zmrzne uplne bez pohybu a o hodinu sa rozbehne akoby sa nic nestalo a ani si to nevsimne. ( otazne je co robi na jar)
@bublinka1426 po 30
@thirstymonk ja som mu neklamala..
My tiez nevieme, co si mas mysliet. Ale kravina to je. Ak ti budu vrtat v hlave zakazdym take kraviny, tak dlho to nevydrzi. A po 30tke nemas ani nahodou, zrele zeny take kraviny neriesia. Typujem mas polovicu z 30, teda 15.
Asi nechápem. Aj keby mal nejaký starý mobil, kde si ten čas musel zmeniť, akú súvislosť to má s tým hodinovým odmlčaním?
@gab1sol ze sa odmlcal prave vtedy ked sa mal akoze menit cas a ze si to neuvedomil ani lebo sa mu posunul cas na mobile. Nedava to cele zmysel
@oli18 dobre tak na mojom mieste co by si si myslela, keby ti priatel tvrdi ze sa mu posunul cas v mobile a nebolo by to tak. A este sa vyhovaral ze sa hodinu neozval lebo ho pomylila zmena casu? To som zvedava naozaj
On sa ti moze ozyvat iba v konkretnom case po presne danej dobe? Boze robi z teba kravu
A ty predpokladas, ze tu hodinu daco vystrajal, a potom to schoval za posun casu?
Este je tu moznost, ze si zmenu casu naozaj vsimol na mobile az poobede a je tak hlupy, ze si mysli, ze sa vtedy posuval. Ale to uz musis ty vediet aku ma inteligencnu vybavu. Lebo mudry dospely clovek po 30tke,ktory prezil uz x zmien casu ti nemoze tvrdit, ze sa menil cas v nedelu poobede....
Môj otec ma starý tlacitkovy telefón a čas sa zmenil sam ráno ako na ostatných inteligentných telefónoch. Zmenu si možno všimol poobede, ale nechápem prečo ta presviedča ze čas sa menil poobede
@really8 ide o to ze sme si pisali o tom kedy skonci a ci pride po mna, chcela som sa s nim dohodnut a zrazu sa odmlcal a nezvykne to robit proste, ked sa dohadujeme na niecom. To je cele
@sella38 mala som o nom inu mienku doteraz. No toto sa mi nezda
@alex49 neviem fakt neviem co si mam mysliet. Je to banalita no nieco sa mi nezda na tom. A vies aka je zenska intuicia..
@moonlight1210 no nemam z toho dobry pocit, ked mi tvrdi ako sa mu posunul cas a neni to pravda. Urcite si ten posun vsimol skor, kedze aj v aute ma hodiny a tie si musel sam prestavit
Ty predpokladas ,že je za tým iná žena?
Ak ma aferu tak ju ma iba 1x za rok precizne nacasovanu?
@nikita1109 ja neviem co je za tym. Ale nezda sa mi to, preco mal potrebu klamat
@martinmmartin ak ma aferu tak doteraz som na nic neprisla..az teraz mi to zacalo vrtat v hlave, ako mi zaklamal. Keby chcel, moznosti ma aj inokedy. No nikdy mi nic take nenapadlo..az doteraz vlastne
Ako dlho ste spolu?
Partner asi zažil zmenu času po prvý raz 🙄. V opačnom prípade si asi mysli (i) bud, že tieto jeho priblble argumenty mu u teba prejdú lebo si (v jeho očiach) z tých jednoduchsich, alebo (ii) ten chlap bude nejaké teliatko ktoré nechápe, že mu nezoženieš každú lož… Jedna alternatíva lepšia ako druha. Nebola u vás aj iná situácia kde ti takto trepal?
@nikita1109 rok takmer
@mirkam3 nespominam si na nic, alebo som to len prehliadla lebo som nepoznala fakty.
Autorka, nájdi nejaký obrázok, kde je znázornené, ako sa posúva čas.
Ak máš na to náladu, počkaj na ďalšiu byzardnosť a potom ho kopni do riti. Akože, ako môže niekto o takejto blbosti klamať.
Nemuselo to znamenať nič, možno mal veľa práce a preto sa odmlčal,že bol niekto z tej práci pri ňom,a ozval sa približne za hodinu,a s tým časom to len ti napisal ,že sa zmenil čas ,lebo on sám si ho neuvedomoval že sa zmenil ,asi netvrdil že práve vtedy sa zmenil
1. čas sa posúval v noci zo soboty na nedeľu, takže áno, klamal ti
2. čomu viac nechápem, je to, aký súvis má jeho ,,prechod" času s tým, že ti nezavolal, čo mu hodinu nefungoval telefón?
kolko mate rokov.