Ahojte. Po troch rokoch vzťahu som sa presťahovala k parnterovi, už teraz sme manželia. pár ľudí som tu spoznala, a vlastne aj kamosku som si našla, teda aspoň som si to myslela. Ako sme sa vzali, a dozvedeli sa všetci, že čakáme spolu bábätko, tak tá kamoška začala mať na mňa hlupe otazky.. ci by som nechcela pocut aj druhu verziu rozchodu sp redchadzajuceho vzťahu, ci by som nechcela ju spoznať, a podobne.. že riešia to poza náš chrbat v kruhu manželovych kamaratov"a otvorene mi to povedala .. clovek niekedy sa zamýšla, či to podaktorí majú pokope, a nechapavo som len odpovedala, že ja svojmu muzovi verim, spoznavam si ho a ozaj neptorebujem poznat jeho predchadzajuce vztahy, lebo mi stačí, to co mi povedal on.. proste som si všimla, ze ona to teda doma ružove nema, nema chlapa akeho by si predstavovala, ma takeho ktori si rad vypije, a nie ze za jeden ale zo 10 panákov pocas prvych piatich minút ... myslite, že si svoje nestastie chce vybit na niekom komu nestastie moze sposobit ? Je mi to až luto a som sklamaná z toho, aky niekto môže byt závistlivý, lebo ozaj sme spolu štastný.. len neviem niekedy správne reagovať, lebo ostanem z toho zaskočená.. ranilo ma to, aj priatela, lebo si to fakt nemyslel.. ze niekto taký ozaj môže byť.. ale za to, obhajila, ze je dobrym chlapom ...
mňa by zaujímalo prečo si automaticky myslíš, že ti niekto závidí a chce ti zničiť vzťah? očividne tvojho priateľa poznajú dlhšie a majú o ňom viac info ako ty. Ja by som napríklad chcela vedieť, čo také riešia poza môj chrbát, kľudne to môže byť niečo, čo by ma ovplyvnilo v rozhodnutí s tým človekom byť. Ty si zamilovaná a nie nadarmo sa hovorí, že láska je slepá... aby na teba potom nevyskočili jeho dve utajené deti, dlžoby, exekútor, trestné stíhanie, čokoľvek...
Možno len kamoška nechce, aby si bola rovnako hlúpa ako ona a neskončila s niekým, kto je úplne iný než ako ho vnímaš ty. Najmä ak je to tak podstatná vec, že ostatní na to nezabudli... Ja by som bola napríklad rada, ak by mi kamarátka takú možnosť ponúkla, vypočula by som ju a rozhodla sa, ako veľmi je to pre mňa dôležitá informácia.
Ja nerozumiem tomu tvojmu výlevu...čo ti akože závidí? Zase ďalšia, čo nemá problém, tak si ho začne vyrábať🙈
Závidí lebo ti chce ponúknuť niečo o čom nevieš? Zvláštne, že radšej budeš nevedieť. Nechceš si spraviť vlastný názor?
Nezavidi ti. Skôr si myslím, že ta chce varovať.
Pretože Slovensko je jeden závistlivý národ. Česť výnimkám.
Ale, je pekné, že mu veríš, no pre istotu by som si vypočula, čo ti chce porozprávať. Ty nie si ani len trochu zvedavá? Poznajú ho predsa dlhšie. Možno ťa vážne chce varovať.
Odstrihnúť úplne zo svojho života hlavne teraz keď si tehotná. Všetku zlú energiu na teba prenáša je to zakomplexovaný človek . Určite sa nezdvôverovat a neveriť normálny vyrovnaný človek sa takto nesprava. Chran si čo máš a tvoju rodinu ti nikto nezaberie len zbytočne hádky kvôli takým ľuďom vznikajú...
Ak by mala reálne informácie, snažila by sa autorku varovať už po nasťahovaní, prípadne pred svadbou.
Takže autorka, ja by som mala len jedinú otázku na dotyčnú a to, prečo také žhavé info neprezrádzala už dávno 🙃
Povedala mi ze je dobrým chlapom ... kamarati si ho aj obhajili ze by ma nebol schopny ani podviest a ja teda svijmu nuzovi verim .. takze nemyslim si , ze by ma pred niecim chcela varovat .. jej poznamky mi prisli skor take, ako keby ho ona chcela a nepriala nam vztah, naco sa staraju druhý do vztahov, ked si sami nehladia do vlastneho hniezda?
Nevravela mi typu ze on tamto toto robil kedy, povedala ze je dobrým a slušným chalanom, len by ju na mojom mieste zaujal nazor, aj z opacnej strany rozchodu, co mna teda nezaujima.. tiez by som sa asi blbo citila a uz by som svojej polovicke neverila keby si zistoval od mojho ex somariny .. udivuju ma vase nazory.
Preto si myslím, ze zavidi stastie naše, ktore ona sama nemá ..
Ja si nemyslim, že ma toto niečo spoločne so závisťou.
Ty si teraz užívaj tehotenstvo a príchod vášho dieťatka netráp sa a nenechaj si v tomto stave dávať chrobákov do hlavy od kamošky a uz vôbec nie na tejto stránke kde je 8 z 10 rad ako jediné správne riešenie rozvod, rozchod alebo okamžitý útek od partnera 😂
@pochod ved ja si to uživam, aj to ze sme spolu šťastný, ze je to medzi nami úprimne uzivam si vsetko, a teda tie reci ma vobec nejak neranili... skor ma ranilo , ze som mala pocit, ze mam kamosku a takto ma sklamala hlupimi poznamkami, a proste mam pocit, ze nam nepraje a závidí.. ale ocividne som tu nepochodila .. nevadi 🙂 idem si dalej uzivst tehotenstvo
Myslis, ze nevera je jedina zla vec alebo ta najhorsia, co ti partner moze spravit? Tak to este o zivote nic nevies…
Ja si stale nemyslim, ze je to z jej strany zavist. Ty si si ale prisla len pre suhlasne nazory…
dávaš protichodné inf.
v prvom riadku píšeš že ste manželia ...
v predposlednom že to ranilo aj tvojho priateľa...
tak potom ako...
@deti95060810 No očividne by chcela byť manželka, ale frajer sa k manželstvu akosi nemá😝
Nechápem prečo ťa sklamala poznámkami, ktoré vôbec nemusia byť hlúpe...ty si teraz zaslepena láskou a ona mala asi len pocit ti povedať niečo, čo všetci okolo vedia len ty nie. Lebo ti to ten tvoj úprimným priateľ/manžel zabudol povedať.
Ja to.vidim takto...A jej je asi trápne, že k tebe asi až taky úprimný nebol a nepovedal.ti to.
Na túto.situacou sa dá pozrieť z rôznych uhlov a ty si si vybrala samozrejme ten, čo vyhovuje tebe.
Véd raz sa to dozvieš a potom budeš rumazgat, že prečo ti to nikto nepovedal. Potom si spomeň na túto kamarátku.
A nezávidím ti. Prečo by mala????
Vieš ono na tehotenstve a manželstve (asi keď píšeš že je priateľ) nie je čo závidieť. Je to úplne bežná vec.
Neviem, prečo si niektoré ženy myslia, že nájsť si chlapa a mať s nim dieťa je vrchol, životného ciela a nič lepšie a doležitejšie sa jej už v živote, nemože prihodiť. A hlavne, jej patrične všetci na svete musia závidieť, čo dokazala
@anna777115 no asi preto, lebo nevidia asi iný zmysel svojho života 🙂
@vilma7 Vieš, ale prioritou ženy by mala byť ženskost, citiť sa dobre v roli ženy. Lebo, žiadna žena sa nerodí , ako matka, ani, ako manželka. Tomu sa postupne učíme. Spoločosť, alebo rodová línia ženám nadyktovala čo by malo byt jej poslanim, vydať sa porodiť deti, v dochodku este zabavať vnučence, lebo inak nie si dostatočne ceňná žena.
Je to čudné, že ti chce povedať niečo negatívne v tehotenstve. To by ma zaujímalo, či to vie už dlhšie. Ťažko povedať, či máš vedieť viac...lebo info z druhej strany môže byť zámerne prekrutene, aby ranilo. Možno by som si chcela urobiť vlastný úsudok, ale neviem či to všetko má zmysel. Nemyslím si, ze je dobré aby partneri rozoberali svoje predchádzajúce vzťahy. Dôležité je ako človek žije a posúva sa v danom vzťahu.
Su zeny, co povedia, ze by dali vsetko za to, keby ich kedysi ktosi vopred varoval. Aj keby mu neverili, urazili sa a rozkamaratili sa s nim preto. Ale mali by vedomost, a ked by sa to zacalo diat, boli by v strehu skor (alebo neboli, lebo clovek si dokaze neuveritelne tahat sama sebe medove motuzy pod fuzy a zatvarat oci).
Su zeny, co by boli radsej keby to nevedeli, lebo odvtedy maju cervika v hlave a v srdci.
Mozno ona zavidi, a ked nie je sama stastna, stve ju kazdy pohodovy vztah okolo nej. Chce sa ukludnit, ze ani tam to nie je take ruzove, ako sa zda (a tym padom si tahat tie medove motuzy pod svoje fuzy).
Mozno vie nieco, co by si mala vediet a dat si na to pozor.
Rozhodnutie je na tebe.