Prečo rozvedený chlap je odpísaní v očiach zeny??
Za mna nie je. Ale je rozvedeny a rozvedeny 😊. Pre mna je dolezite, ako je vyrovnany s predchadzajucim vztahom, ci na byvalu nekyda, ake ma vztahy s detmi a pod..
Zalezi na dovode rozvodu.. ak si tyran, mlatil si zenu a deti, podvadzal si ju a nedajboze alkoholik tak si nacisto odpisany 😉
To je snad jednoduche...jedine co o jeho vztahu vies ze nejaka ina zena pri predstave stravenia celeho zivota s nim radsej vzala nohy na plecia.....preto hraju rozvedeni na zaciatku vztahov so zlymi kartami
@martinmmartin mohla mat aj zena ine predstavy o zivote..frajera, ine ambicie, nebavi ju rodina.Mne sa rozviedol kamarat, lebo zena bola karieristka a deti vychovavali ostatni len nie ona.Tak sa radsej rozviedli ved nie je vzdy na vine chlap, ze to nefunguje
@martinmmartin ale svet nie je ciernobiely. Poznam pripady ked o rozvod poziadal muz a zo vztahu vysiel s cistym stitom 😉
preco by mal byt odpisany? Niekedy sa stava ze to nedopadne. Skor by som sa pytala co sa stalo a preco k rozvodu doslo - a nielen jeho ale aj ludi v okoli kt. ho poznaju. Aby to nebol nejaky suhaj kt. chodil vyplakavat do cudzich posteli a bude vemehementne tvrdit, ze dovodom rozvodu bola jeho zla zla ex manzelka.
Inak poznam muzov kt. opustila pre milenca manzelka a jednemu z nich dokonca aj deti nechala
Ak je debil, je uplne jedno, ci je slobodny alebo rozvedeny. Ak je normalny, plati presne to iste.
preco by bol odpisany?ja mam takeho a najlepsi manzel na svete uz 12 rokov
Odpísaný je každý chlap, ktorý je debil, je jedno či slobodný alebo rozvedený. Ak ovšem nenarazí na hlúpu ženu. Taká aj debila berie. Koník je plný takých príbehov. Môj muž je rozvedený a je to najlepší chlap, akého si môžem priať.
neni odpisany, ja mam takeho a je to fajn clovek, zijem s nim uz 14 rokov, ale je tam velke minus, jeho zavazok-dieta. Poviem tak, ze keby som vedela do coho idem, tak by som sla skor za tym, co nema deti. Ide o to, ze s takym chlapom nebudes mat dobre po financnej stanke, stale pojdu peniaze inde, roky rokuce, nielen do 18tky (ako som si myslela), ale je mozne, ze aj po 25 este budete posielat money (ako u nas). POkial este ma dobre vztahy s detmi, tak aj casovo sa im venuje. Kamoska mala ten pripad, ze stale sa jej partner prisposoboval jeho synovi, vsade kde sli, tak bol brany ohlad na chlapca. Za mna rovedeny ano, ale najlepsie ten bez deti a ked uz ma deti, tak zena by mala byt financne na tom dobre.
Skôr žena po rozvode ťahá za kratší koniec, starostlivosť o deti, domácnosť, škola, povinnosti atď. Nemá čas na osobný život, a ak aj ma partnera, vyčíta jej že sa mu nevenuje tak, ako by si on prial.
Nechápem,z prečo by mal byť odpísaný.... ma j ex má psychicky,fyzicky i finančne týral,vyhodil ma z domu uprostred korony a aj tak už má v dome nasackovanu,myslím že je to už 3 či 4, ženu...teraz má konečne bezdetnu,bo takej ľahšie nakeca bludy,že aký je on chudáčik a ja som bola najväčšia tyranka pod slnkom 🙂 informáciu,že počas celého manželstva ma vkuse podvádzal, samozrejme nepovedal 🙂 skôr ja mám problém nájsť si partnera,pretože ja mám deti,ja sa o ne naozaj aj starám a nakoľko jedno je v puberte,druhé sa ku tomu blíži,tak to každého normálneho muža odpudi hneď na začiatku (a ja sa im nedivím)...za to ma vkuse oslovujú ženatí muži...s rôznymi bachorkami o tom,že ako si v manželstve nešťastní....
Takže rozvedený muž určite u určitých typoch žien odpísany nie je 🙂
Vobec nie..moj manzel bol predtym rozvedeny... je ale rozdiel preco a celkovo aky ma charakter.zas bar akeho rozvedeneho by som nebrala😀
Odpísaný nie je, ale je to použitý tovar. Treba preskúmať prečo je rozvedený a byť obozretna na vady vzniknuté používaním. Chlap ako taký môže byť úplne v poriadku, ale ak ma záväzky, niekedy je to zdroj veľkých problémov. Nie každá zena je schopná preniesť cez jeho deti a naše (moje) deti. Takže dobra rad: Nehľadaj zúfalo akúkoľvek ženu, ale takú co ta prime aj s "vadami z predchádzajúceho používania"
ja by som takeho nechcela aj ked som pokrytec ale vo mne neustale rozvedeny muz (ten s detmi) evokuje ze chyba bude v nom lebo si myslim ze ziadna zena by sa nechcela rozvadzat s detmi a ostat sama pokial by ten chlap bol dobry clovek, je mozne ze sa mylim ale to mi zas hlava neverie preco by to daka zena robila 😃 vsetky slobodne mamicky vieme co je to za kriz byt sama s dietatom takze ma to tak podvedome odpudzuje, ale je mozne ze su vynimky nejake 😃
@w123 je to uhol pohľadu. čo ak ten, čo sa chcel rozvádzať bol muž. a žena to nechcela. ale chlap to už z rôznych dôvodov nemohol s ňou ďalej vydržať /aj po mnohých šancách/. netreba všetkých hádzať do jedného vreca. nehovoriac o tom, čo píšeš o matke s deťmi. poznám "matku" čo ani záujem o svoje deti po rozvode veľmi nemá. ale to je už o inom.
Nie je odpisany. Horsi je taky stary cap, ktorý si mysli ze ma 20, nikdy nebol ženatý ani poriadne zadaný, vetroplach, co bali 16-tky...takým sa treba vyhybat oblukom. Rozvedený tiez nic moc, ale vetroplach je des bes.
Lebo zenaty je predsa pritazlivejsi😁
@hankm tak taki su u mna odpisani😏a vlastne uz kazdy, ked mam manzela😀
Ak sa cítiš byť odpísaný, problém bude inde, nie v tom, že v kolónke na nejakých dokumentoch si píšeš "rozvedený".
@elizabet173 ja mam na mysli zenateho... takeho by som nechcela aj keby som slobodná...
Vôbec to nie je pravda. Neberiem rozvod ako zlyhanie. Aj ja som rozvedená a necítim sa menejcenne. Takisto chlap. Manželstvo nevyšlo z viacerých príčin nie preto ze ten chlap bol nemožný a všetko pokazil. Práve naopak u mňa sú takíto muži viac skúsení a viac vyzreti