Prečo ho neviem dostať z hlavy?

10. apr 2024

Zdravim. Dlhú dobu neviem pochopiť, prečo neviem uplne vytesniť z hlavy bývalého partnera.
Áno, povedala som si, nepotrebujem si zámerne ubližovať myšlienkami na neho. Necítim k nemu nič, nechýba mi. Neviem, čo si o mne myslí, ajkeď z poslednej konverzácie to bol čistý hnev.
Snažím sa zamestnať sa, mám toho veľa tento čas, preto nechápem, prečo sa tie myšlienky vynárajú z podvedomia. Nejake typy ako to prekonať?

joesvk
10. apr 2024

Môj tip ako to prekonať je -prestať sa snažiť ho dostať z hlavy. No a čo, keď si na ňho spomenieš počas dňa ? Veď ste spolu žili,tak samozrejme, že ťa napadnú súvislosti .Po čase to prirodzene prejde.

yelena159
10. apr 2024

Ako jedna múdra slečna raz povedala:
"The best way to get over someone, is to get under someone else." 😉

koniarova
11. apr 2024

Vždy pri takýchto myšlienkach si spomeň,prečo ste sa rozišli.

pet888
11. apr 2024

Ja si myslim,ze este nemas vsetko spracovane, ked sa ti to stale vracia. Pises o tom hneve, pravdepodobne nieco povedal a stale to v tebe vrie. Cize treba sa zamerat na to, co ta nahnevalo, preco ta to nahnevalo a najlepsie je to prijat, lebo vnutorny boj presne toto vytvara..a mozno sa nad tym zamysliet, ci nebolo nieco na tom kusok pravdy..vztahy nas vela ucia a vdaka nim mozme rast.

autor
11. apr 2024

@pet888 Ten hnev som myslela z jeho strany.

magic08
11. apr 2024

a on ma dovod sa na teba hnevať? alebo je to hnev z toho, že dostal kopačky?

pet888
11. apr 2024

A co ta napadne, ked si nanho spomenies?

autor
11. apr 2024

@magic08 Dala som mu ultimátum, možno len tak jeho ego utrpelo

autor
11. apr 2024

@pet888 len si spomeniem, že taká osoba ešte existuje, možno na hádky...inak, že by sa mi moc cnelo nie

pet888
11. apr 2024

Tak v tom pripade je to uplne v poriadku, ze si nanho spomeniete, vsak bol nejaka sucast vasho zivota a je bezne, ze clovek si spomenie na rozne veci z minulosti. Ak vas nijako netrapi, tak sa ani vy tymto netrapte 🙂