Zdravim. Dlhú dobu neviem pochopiť, prečo neviem uplne vytesniť z hlavy bývalého partnera.
Áno, povedala som si, nepotrebujem si zámerne ubližovať myšlienkami na neho. Necítim k nemu nič, nechýba mi. Neviem, čo si o mne myslí, ajkeď z poslednej konverzácie to bol čistý hnev.
Snažím sa zamestnať sa, mám toho veľa tento čas, preto nechápem, prečo sa tie myšlienky vynárajú z podvedomia. Nejake typy ako to prekonať?
Ako jedna múdra slečna raz povedala:
"The best way to get over someone, is to get under someone else." 😉
Vždy pri takýchto myšlienkach si spomeň,prečo ste sa rozišli.
Ja si myslim,ze este nemas vsetko spracovane, ked sa ti to stale vracia. Pises o tom hneve, pravdepodobne nieco povedal a stale to v tebe vrie. Cize treba sa zamerat na to, co ta nahnevalo, preco ta to nahnevalo a najlepsie je to prijat, lebo vnutorny boj presne toto vytvara..a mozno sa nad tym zamysliet, ci nebolo nieco na tom kusok pravdy..vztahy nas vela ucia a vdaka nim mozme rast.
@pet888 Ten hnev som myslela z jeho strany.
a on ma dovod sa na teba hnevať? alebo je to hnev z toho, že dostal kopačky?
A co ta napadne, ked si nanho spomenies?
@magic08 Dala som mu ultimátum, možno len tak jeho ego utrpelo
@pet888 len si spomeniem, že taká osoba ešte existuje, možno na hádky...inak, že by sa mi moc cnelo nie
Tak v tom pripade je to uplne v poriadku, ze si nanho spomeniete, vsak bol nejaka sucast vasho zivota a je bezne, ze clovek si spomenie na rozne veci z minulosti. Ak vas nijako netrapi, tak sa ani vy tymto netrapte 🙂
Môj tip ako to prekonať je -prestať sa snažiť ho dostať z hlavy. No a čo, keď si na ňho spomenieš počas dňa ? Veď ste spolu žili,tak samozrejme, že ťa napadnú súvislosti .Po čase to prirodzene prejde.