Baby, co je to za chlapa, nadštandardne zarobí, 3000-4000e mesačne, ale žena zbiera iba omrvinky. On si užíva, vyletíky, drahé autá nové každych 4-5 rokov, drahé veci do domu, restiky, stretnutia s partiou, ktoré vlaci aj domov, robí grilovacky, cudzim nakúpi, benzín do auta, porozvaza kamarátov a kamarátky, bordel doma len robí, absolútne nerodinny typ, a ona staraj sa aj s deckom ako vieš. Totálne sebecky chlap, este aj v sexe, nech ona na ňom skáče. Takéto hovado ma kamoška a mňa to serie aj za ňu. S ničím jej nepomôže a ani finančne. Chce od neho odísť, ale ako keď je na materskej. A on každé dva dni ruka hore, ze co bude doma robiť. Teda skôr výnimočne sa objaví aj doma. Prečo vôbec existujú takéto vadné kusy chlapov? Prečo vôbec robia deti?
A čo je to za ženu ktorá sa za neho vydala? Cista zlatokopka. Bolo jej jedno, aký je, že je hovädo, nerodinny typ, videla len peniaze. A tak aj skoncila
Tvoja kamoška pred deťmi nevidela, že je magor?Jáj, ona si myslela, že ho zmení.
Kamoske spadli dolu ružové okuliare? A čím ju tento pán očaril?
Nuž zariadenia pre matky s deťmi sú, môže ísť. Ak teda nemôže ísť k rodičom.
Ako jej najlepsia kamoska jej urcite vies pomoct aj viac, ako len ohovaranim jej chlapa na nete. Rozvedenych, slobodnych mam s malymi deckami je habadej a davaju to. Tak to moze dat aj tvoja kamoska.
ja by som sa skôr tej kamošky spýtala že prečo si s takýmto kusom dieta spravila? ja neviem, vidina peňazí? nechcem ju urážať, ale veď taký musel byt aj predtym… nuz teraz už je neskoro plakat, ma dieta, postaví sa na vlastne nohy, rodičia jej nepomôžu? keď na tom bude financne naozaj zle tak jedine do prace a pýtať vyzivne. bohužiaľ takto to dopadne keď si ženy spravia dieta s nedozretym kusom
🙄🙄🙄 trosku sa preratala, co?
Má čo chcela.
Si ho vzala, lebo čakala na dedičstvo? Kktom sa nestal zo dňa na deň
Kamosku zrejme ocarila vidina prachov. Moze vytlct aspon slusne alimenty.
Nic sa neboj, kamoske peniazky od neho nebudu smrdiet ani po tom ako od neho odide. Frnda jej dopomohla k peniazom, na to mala vtedy mysliet.
Tak ma doma pubertalne decko a nie chlapa. Zas su to jeho prachy a moze a nimi nakladat ako chce. Ja by som odisla od neho, ved ked jej financne nepomaha, tak asi si vie zivot zariadit aj sama. Alebo by som mu nechala dieta a isla na mesiac niekde do Thajska. A tym, ze nech sa postara.
To je tak, keď si s niekým pre peniažky, budeš sa drať za každú korunu… 🙂 viď ballerinafarm na tiktoku a mnoho dalších krásnych príkladov 🙈
kazdy clovek ma sancu s partnerom nejaky cas zit, idealne bez iluzii, aby zistil kto je...dieta si robim ked niekolko rokov s parnerom harmonicky fungujem a poznam jeho tieniste stranky (kazdy ich ma)..tak ako existuju vadne kusy chlapov, existuju aj vadne kusy zien, malokedy sa tieto vadne kusy spajaju, lebo by nevytvorili nic...niekde som zacula aj pojem "uzitocny k*kot", co zrejme tento kus je, v zmysle, ze zena sa pri nom v podstate nauci samostatnosti, ci chce ci nechce...bohuzial tazkopadne a s nasledkami...ono malokedy sa clovek "zrazu" tak zmeni, kto nevidel skor a siel do situacie, ze materska a uplna hmotna zavislost - nevyplaca sa to...potom uz zbytocne nadavat na druheho, ked ja nie som schopny sa o seba a dieta postarat a dobrovolne zijem s takym kusom...vela je takych pripadov, vela zien potrebuje tuto skusenost asi, bohuzial (ps: na matersku sa napr da aj vopred nasetrit aby v pripade nahodou toho ze sa z dotycneho "zrazu" vykluje debil, tak idem prec, ale to tiez malokto robi, ze?)
aha, a preco teda existuju vadne kusy? lebo tento svet ani priroda nie je dokonala...chvalabohu ale mame slobodnu volu si vybrat z nevadnych kusov
Nuž, čo ako kruto to znie, vadne kusy chlapov sú vo vzťahu len s vadnymi kusmi žien....
A z takýto rodín vychádzajú ďalšie vadne kusy, keďže vyrastať s patologickym rodičom/rodičmi dieťa silné poznaci...
Lebo sa zmenil až po čase. Jasné , skrátka si zle vybrala. On zarába dobre, nech si podá predbežné opatrenie žiadosť o rozvod a výživné aj na seba pokiaľ je dieťa maličké , keďže je na materskej tak bude mať zrejme bábo. A načo s ním ešte má sex? Aby sa pritrafilo druhé , však sa potom možno zmeni ? Kamarátka asi tiež nie je najostrejšie ceruzka však ?
@tiezjedna ja skor suhlasim s
@duunlo
Určite nežijú v nezariadenej garzónke. Mladá pani má určite výhody, len sa jej možno časom už mália. Rátala s 3-mi dovolenkami ročne v Karibiku a ušla sa je len jedna. K tomu je priviazana s dieťaťom na nohe. Neverím, že by sa chlap o nu nestaral. Kamarátka má už možno trošku vyššie nároky.
Pretoze existuje aj vadne kusy zien, ktore sa aj na taketo muzske nepodarky zlakomia. Kamoska nevidela co je on zac skor ako mali dieta? Jemu len tak zrazu preplo, vsak?
Asi sa takym nestal ze?Nelubi ju,nevazi si ju a zrejme bol taky vzdy len ona si myslela ze to bude po svadbe ine.Asi bola vona penazi a predstava zabezpecenej buducnosti silnejsia ako pripadne red flagy.
@mabenn ojoj...ze setrit si pred materskou.😂😂 (irony) A byt sebestacna. Zena, ty na com frcis?? 😂 (irony) A ze dieta az po niekolkych rokoch harmonickeho vztahu. 😂😂 Na koníku sa predbiehajú ženy, ktoré sa skôr vydali- po pár mesačných vzťahoch, maximálne po roku a sú pyšne na to že už majú päť !!! rokov krásny vzťah ( co je uplne nic)😁,ale nevedia že ešte ďalších 40 rokov je pred nimi.
@stanulienkat kazdy si urobi ako chce a je jasne, ze clovek zreje v podstate cely zivot...samozrejme sa nevyplaca vyssie spominana hmotna zavislost, toto uz maju moznost zeny v tomto storoci neriesit, ale tak ci tak, vsetko je nakoniec skusenost, kto si to vyberie - tak aj dost tvrda
este by som rada poznamenala, ze spominat plat dotycneho v prispevku je uplne irelevantne a zbytocne provokativne v zmysle tom, ze absolutne nic nehovori mnozstvo prijmu o povahe muza
@mabenn ale vyska platu hovori veeeeelmi vela o jeho charizme😂😂
@stanulienkat urcite su, a to nie len ze si myslim, ale viem, aj chlapi s bezne vnimanym vysokym mesacnym prijmom...spominat na MK tisice eur mesacne zbytocne prudi vasne zavisti, pokial priemerny SK zarobok je nieco cez tisic eur...cize dotycna uz len spomenutim sumy a majetku nakumulovala komentare zien ohladom zlatokopky...existuju na SK aj zeny podnikatelky a pod, ktore zarobia same daleko viac mesacne, ale bavime sa o priemere a suvislosti s povahou
Poznám takých manželov, žena večne nadáva (ale vulgárne) na svojho muža, aká je ona nešťastnica, stará sa o 2 deti a on nič atď. proste podobné ako v príspevku...raz sa jedna naša spoločna známa nahnevala a priamo všetko do očí vykričala tomu mužovi...a čo sa stalo? žena to zahovorila a ta známa z toho vyšla ako najhorší človek...muž tej žene zakázal sa stretávať so známou, poslušne poslúchla, oni si za ručičky vykračujú po meste, šťastne, úsmevne, veľká láska...a mne sa stále sťažuje 🤣 tak kde je pravda? prečo to tie ženy nevykríčia svojím mužom, keďže muži v nevedomky, že robia niečo zlé v tom pokračujú a ženy, ktoré sa sťažujú poza chrbát svojích mužov doma poslušne uspokojujú všetky potreby svojich manželov 😀
A pred tym bol isto stedry, laskavy a pozorny partner/manzel 🙂 a zazracne zo dna na den...
Preco vobec robia deti? Som sa pobavila, sam si to dieta nespravil, ze ano