Prečo dokáže rodina niekoho vylúčiť?

26. dec 2024

Aké sú dôvody niektorých rodín na vylúčenie niekoho z rodinných vzťahov? Ak ide o človeka ktorý je slušný, pracuje, snaží sa?

fajnova
26. dec 2024

Veeelmi vytrhnuté z kontextu. Absolútne nič o tej rodine nevieme, čiže nemôžme mať na to žiadny názor.

svetlonos
26. dec 2024

Pretože slušný a snažiac sa vie byť len na oko, ze pracuje by malo patriť k normalu.
Môže mať debilne prible poznámky, byt pasívne agresivny, robi dobro len aby bol za chrumkaveho.... Toho by sa našlo tak na zopár A4riek.
Ide o teba?

deti95060810
26. dec 2024

dedičské konanie už bolo? na dedičstve sa rodina vie pekne "posekať" ...

tetapetra
26. dec 2024

Hod reč s mojím mužom, to budeš kukať

jozef1890
26. dec 2024

Mne sa to stalo, čím som bol lepší a keď ma požiadali tak som nikdy pomoc neodriekol len keď som skutočne nemohol a potom ma odkopli ako prašivého. Vedel by som o tom hovoriť. A poviem vám boli to dodnes. Mám svoje chyby, ale povedzme si úprimne KTO ICH NEMÁ?

luxus10
26. dec 2024

autor-ka, niekedy postaci presne to , co pises...nic viac netreba...staci, ked ti ostatni , co vylucuju, su ini, alebo to maju inak...

jozef1890
26. dec 2024

Vylúčiť niekoho z rodiny bez dôvodne je dosť primitívne hlavne keď ide o primitívnych ľudí a je ich dosť, prv využijú a potom odkopnú asi toľko k tomu.

dadka1997
26. dec 2024

Neda sa to zhodnotiť napiš viac, môže to byť žiarlivosť?

mamina7070
26. dec 2024

dovodov moze byt viacero napr ze nechce rodicom platit vsetky ich rozmary zatial co oni si valaju doma sunky
su rodicia co ich zivot bol postaveny na vyciciavani najprv svojich rodicov. a potom deti

katkaseiner
26. dec 2024

s tetou a jej dcerami sme mali fajn vztahy, preto ked som porodila a isla som sa vratit do prace (mala som pracovat doma) tak som hladala opatrovatelku...napadla ma sesternica. Zavolala som ju aj jej snubenca a predostrela plan aj s financiami. Nakolko ona nikdy nepracovala, nehrozilo ze mi odide... Odisla... podotykam ze odvtedy (12 rokov tomu) dalsiu pracu nemala ale mne vykricala ze za tych par drobnych ona ku mne chodit nemusi (davala som jej cely rodičák).
Ja som komunikativny tvor a nepytam sa veci zato aby som ich rozsirovala alebo zosmiešnila, skor zistujem aky su ludia... Co som spravila, netusim, nikdy som ju nekritizovala, len sa zaujimala... jaj a raz som sa jej snubenca spytala (kym bola ona na záchode) či sa nebudu brať...vraj som sa spytala za jej chrbtom ..
No a potom to uz islo dolu vodou...cokolvek som sa v ramci konverzacie spytala, tak obratila ze sa vysmievam a divnym pohladom na nich pozeram. Jej nazor bol ze ked sme stavali, tak sme mali byt doma a robit na dome - my sme boli v uk a posielali domov peniaze. Reku ja si neviem dovolit stavbu domu ak nebudeme pracovat obaja...
Tu niekde sa vztahy rozpadli, po polroku "pomahania" viac nedošla a aj ked sme presli popro nej autom tak otocila hlavu preč 🤦
Vztahy nas sa zrusili, tak isto sa zhorsili medzi nasimi rodicmi a teraz ako babka zomrela, tak uz po dedičskom uz končia kompletne.
A to som ja ta slusna co stale pracuje a ona je ta co vo veku 40 rokov nema 5 mesiacov žiadnej praxe. Sedi doma, pije kavu a pozera serialy. Cudujem sa ze snubenec je stale s nou... deti nemaju pretoze ona ku gynekologovi nepojde, nech sa v nej nehrabe 😆🤦 tak radsej deti nechce... Napriek tomu som ja samozrejme ta divna....To, koho oznacis z nas dvoch divnou necham uplne na teba...a vobec sa neidem hadat. Proste su ludia a ludia...

karolinakr
26. dec 2024

lebo je trafená? nema morálne hodnoty?
pokial si nezavraždila, má držat spolu..
a v tomto su cigani jedinečni, že este ked sa niekto vrati z basy za vraždu, beru ho medzi seba
ako hovori moja sesternica - život je krátky, dnes tu sme, zajtra nemusíme byt a potom si sypat popol na hlavu je už zbytočnost

ivka21
26. dec 2024

Veľa je príbehov keď ľudia také spravili lebo sa manžel zastal manželky alebo len proste ho potrebovali obrat o majetok.

karolinakr
26. dec 2024

no a prichod cudzieho člena zvonku - nevesta, zať - jeden človek dokaže za rok rozvrátiť 20 ročné fungujúce vzťahy

autor
26. dec 2024

@ivka21 ešte nám rodičia žijú. Myslíš že to už predbežne sa vedú boje o majetok? Nevylučujem to.

autor
26. dec 2024

@katkaseiner ty si odišla od bábätka do zahraničia pracovať na polroka a dieťa si nechala sesternici za 400€ mesačne deň noc? Zle som pochopila?

1ryba
26. dec 2024

Lebo opačná strana závidí, čo dotyčný dosiahol. Tak závistlivci sa prestali baviť s úspešnou rodinou. Pritom úspešní sa nijako nevyvyšujú, stále sa spravajú rovnako. Aj takýto prípad poznám.

katkaseiner
26. dec 2024

pisem ze som pracovala z domu...ake zahranicie?...sedela 2 metre odo mna a sesterka ju mala zabavat, uspavat, nic ine...za 6 hodin u mna to dieta realne 3 hodiny spalo a obed som jej davala ja + aj sesterka dostala. Rodicak bol vtedy menej, ale dostala aj viac...bavime sa o čase pred 12 rokmi

dory11
28. dec 2024

Veľmi málo informácií

gaborka28
29. dec 2024

Napríklad pre nesympatie voči tomu človeku a akonahle pochybí raz, utopia ho okamžite v lyžičke vody bez toho, aby vedeli alebo sa zaujímali, ako to naozaj bolo.