Náhodou som dnes videla viacej videí kde sa nejakým spôsobom rozoberala téma erotických pomôcok. Či už ako reklama alebo len tak v rámci humoru. A v prípade, že to video zdieľala žena, tak sa v komentároch vyliahlo strašne veľa pohoršených chlapov. Tak by ma zaujímalo, čo si o tom myslite. Pohoršuje vás to? Alebo ste s týmito vecami v pohode? Lebo ja fakt nechápem čo je pohoršenia hodne na žene, ktorá používa vibrátor. Vychádzajú mi z toho dve teórie. Buď pohoršuje malých faganov stredoškolákov, ktorí este nedorástli do toho, že sex je normálny. Alebo dospelých chlapov, ktorí nedokážu ženu poriadne vzrušiť a sa cítia byť dotknutí, lebo existuje niečo, čo dokáže žene spôsobiť orgazmus a miesto toho aby so sebou niečo urobili tak nadávajú ženám, že nevedia čo so sebou? Najviac ma dostalo, že to NEEXIST ABY JEDNA SLOBODNÁ MATKA 🤣 zaujíma ma váš názor. Prečo je to vlastne téma? Prečo to niekomu prekáža?
Tie nadpisy sa tu zacinaju podobat tie na tupkach. Sugestivna otazka, generalizacia a stipka bulvaru. 🗽
Ja si uprimne myslim, ze to celkovo nerobi dobrotu sa az takto otvorene bavit o intimnych temach.
Mňa to nepohorsuje
@oblaacik no dobre ale čo pre teba znamená otvorene? Opisovať čo kto robí pod perinou je moc, nikoho to nezaujíma. Ale rozprávať sa o sexe, robiť osvetu o rôznych témach je podľa mňa viac než potreba. Doteraz sa to dialo na úrovni diskusii v časopisoch, kde sa úroveň tem vznášala v duchu “robila som si to osemenenym ovládačom môžem byť tehotna?”
Lebo druhym radi lezu do spalne a do zivota. Vidis to aj na odpore voci muzom homosexualom (akoze nechapem co koho pohorsuje co si kam strkaju alebo ako ziju), na pohrdani slobodnymi matkami (decko treba najprv vychovat do jeho maturity a az potom mas narok na novy zivot, ked uz si si dovolila odist od muza) pohrdani ludmi co sa rozhodli nemat deti (katastrofa, urcite vymrieme! A to bude neuveritelna strata pre planetu...). Ved staci ze sa tu riesi tema sex a uz je tu vsetko fuj a uchylne, samozrejme vzdy to co robia ini 😃
@ahhola ešte mi to nestihli ani zmeniť, takže to beriem ako kompliment 😂😂 môžem uvažovať nad zmenou kariéry
Súhlasím s tebou, nemám proti tomu nič, rád sa o sexualite rozprávam so ženami, aj s mužmi, je to predsa úplne normálna téma, ktorá patrí k životu. Tak ako sa s niekým porozprávaš o varení, nevidím dôvod, prečo sa neporozprávať o sexe?
Vibrátor a ostatné pomôcky nepovažujem za zlo, ale za pomoc pri okorenení sexuálneho života. Nevidím dôvod, prečo by JEDNA SLOBODNA MATKA sa nemohla čas od času potešiť s vibratorom. Radšej s vibratorom, ako sa ožierať a kurviť kade-tade po diskotekach a kašlať na deti.
Je to každého osobná vec a na nadržaných pajácoch na sieťach sa treba vyprdnúť. MYslím, že tie dôvody si opísala úplne presne. Buď nevedia, že je to normálne, alebo sú sami neschopní ženu priviezť k orgazmu a závidia, že neživý vibrátor to dokáže.
Odhliadnuc od toho, ze riesit komentare trolov a anonymov z internetu je odveci… “pohoršuje stredoškolákov, ktorí este nedorástli do toho, že sex je normálny”? 😂 si si ista ze vies, co riesia stredoskolaci?
Neviem, mojho muza nepohorsujem 😂😂😂 a dalsi su mi u prdele 🙈🤷♀️😀
A nie že by som úplne riešila komentáre na internete. Len teraz som fakt videla strane veľa videí kde sa stretla veľká koncentrácia primitívnych kreténov a prišlo mi to ako fajn téma k diskusii
Neviem ti na to odpovedať, lebo mňa ženy s vibrátorom vôbec nepohoršujú, naopak to považujem za prínos modernej doby. Bol o tom aj film natočený, ako po vynájdení elektriny koncom 19. storočia nejaký lekár alebo psychiater liečil ženy z tzv. histérie. Pritom ich len uspokojoval vibrátorom a ony dovtedy orgazmus nezažili. Nie každá žena je schopná dosiahnuť orgazmus. A niektoré len s vibrátorom. Tak prečo si nepomôcť? A ako to môže mne ako mužovi vadiť? Veď ma ten vibrátor odľahčuje. Môžem sa venovať iným príjemným činnostiam a aktom pri milovaní vrátane klasického sexu. Ti muži čo sa pohoršujú možno majú predsudky, stereotypne názory, málo pochopenia, málo empatie. Ale keď im treba viagru, tak to je vporiadku. Vtedy je moderná doba ok.
Ja si myslím, že by bol svet oveľa lepší keby sa každý staral o seba a nie o druhých. Čo koho do toho čo robím v posteli? A z druhej strany, prečo by som to vytrubovala do sveta?
Netýka sa to len intimity. Aj tu sa každú chvíľu rieši čo robia iní ľudia (napr. vianočná výzdoba v novembri 🫨) a či je to normálne, kým to teba nijak neovplyvňuje nestaraj sa.
1. Je mi to srdečne jedno, hlavne čo sa týka výblitkov na sociálnych sieťach.
2. Zmeň spoločnosť, v ktorej sa pohybuješ, takto sa správajú len podchladené puberty a primitívi.
Problém bude asi v tom, že sú ľudia, ktorým vadí, že je spoločnosť čoraz viac dekadentnejšia, skrátka, že sa vytráca kúzlo intimity. Verejne sa pretriasa to, kto s kým chodí, kto sa s kým rozišiel, aký sex preferuje, kto je na chlapov, kto na ženy atď.
@hugoboss1923 ale spoločnosť je vždy dekadentné pre staršiu generáciu. Pre moju prababku bolo okázalé nosenie nohavíc, pre ich dcéry niečo iné a tak ďalej. Pre prababku mojej prababky bolo asi trúfalé aj rozprávať na verejnosti. Teraz je sex pred svadbou normálny, v podstate žiaduci, 50 rokov dozadu sa dievčatá minimalne tvárili, že su panny keď už neboli. To je ako sťažovanie sa na to aká hrozná, lenivá, drzá je tá mladšia generacia. To máš dookola v každom aspekte života.
No tak "ako je.ete" sme sa nebavili s kamoškami ani na strednej. S najbližšou kamoškou sme si povedali kadečo, ale nie týmto štýlom. Máš zaujímavý okruh známych.
@ina2405 nepochopila si. To nebol môj okruh známych. To boli práve tí chlapčekovia, či im to prišlo strašne vtipne. Proste ha ha, poďme sa rozprávať o sexe lebo je to smiešne. Ale je pravda, že slovo sexovat sa nepoužívalo za mojich čias. V akomkoľvek kontexte to bolo, používalo sa slovo jebať. Celkovo, nie len v mojej bubline
No úprimne, mne by to pripadalo dosť divné, ak by si moja kamarátka/sestra/mama/kolegyňa/suseda dávala na net videá či info o sexuálnych pomôckach alebo vibrátoroch...Veď nech si doma používa čo chce, ale načo je dobré vešať to na nos ostatným? Toto je dosť súkromná vec a žena, ktorá to má potrebu verejne nejako ,,rozoberať,, sa chce robiť len zaujímavá alebo je istým spôsobom zvrhlá 😁
Komentáre na sociálnych sieťach absolútne nevnímam ako nejakú relevantnú vzorku, čo si tak všímam, tam sa majú potrebu zozdrapovať väčšinou len veľmi špeciálne prípady, normálni ľudia nemajú čas sa hádať a rozčulovať pod videami na IG 😅