Prečo chlap ochladol a naša konverzácia upadla?

20. jan 2023

Dlho som si písala s jedným mužom na IG. Bolo to zábavné,
zistili sme, že máme veľa spoločného. Zrazu tak ochladol, konverzácia upadala a už si neprečítal ani poslednú správu.
Keďže som maliarka, pridávam veľa storiek a každú jednu si pozrie. Ja už nerozumiem ako si to mám vysvetliť a som z toho celkom smutná.

xsimonkax
20. jan 2023

Už ma druhý objekt záujmu, do ktorého investuje čas na písanie a tak. A ze si pozrie storku tvoju neznamená nič, ja ich kuknem rad za radom aj to len to preklikam 😆 takže nebud smutná, príde lepší alebo keď ho nový objekt omrzí ozve sa ale to už je na tebe ci budeš chcieť

dzulli1980
20. jan 2023

Zrejme si už píše s inou ...

lindous
20. jan 2023

Toto robia veľmi často aj ženy, veľa kamarátiek mám takých, čo si radi popíšu s niekým zo zoznamky a keď ich to prestane baviť, tak ignor a začnú si písať s niekým ďalším 😅..asi to nie je úplne pekné, ale zároveň je zvláštne niekomu napísať, že "prepáč, už si s tebou nechcem viac písať" a jednoduchšie je nechať to postupne ochladnúť.. Tebe sa to mohlo zdať super, jemu asi až tak nie.. Je prirodzené, že nie s každým s kým sa dáš do kontaktu to vyjde, sympatie nie sú vždy obojstranné..

maranco
20. jan 2023

Písali ste si DLHO a možno sa cieľ jeho písania neuskutočnil tak rýchlo ako očakával.

madeline1
20. jan 2023

asi ma priatelku, bola sikovnejsia

moonlight1210
20. jan 2023

Obvykle je za tym to, ze spoznal niekoho dalsieho, do koho teraz investuje vacsinu casu a usilia.
Keby si niekoho spoznala, urobila by si to iste. Venovala by si sa mu coraz menej, az by si to nechala uplne tak. Aspon v zaciatkoch vztahu. Ked prvy a posledny pohlad dňa na telefon je, ci sa tvoj objekt lasky ozval.
Ked tato faza preleti, moze sa zase zacat ozyvat.

janai1
20. jan 2023

A teba to nekonečné vypisovanie bavilo? Žiadne osobne stretnutie?

bajka16
20. jan 2023

Možno mu žena zakázala 😀🤷🏻‍♀️

ingush616
20. jan 2023

Lebo sú takí ako si sama písala… bohuzial kým chlap nedospeje…a máloktorý dospeje včas…
Česť výnimkám

melanta
21. jan 2023

Preboha tieto odpovede. Prečo by musel byť nedospelý či mať ženu či nájsť na písanie inú? Proste nebavilo ho vypisovanie a o dotyčnú ako o ženu nemal záujem, tak prestal. Ja som žena a tiež by ma nebavilo s niekým si dlho len tak vypisovať. Niektorí ľudia máme radšej realitu ako vypisovanie.

toskanka
21. jan 2023

Ani mňa by nebavilo si nekonečne dlho s niekým písat, z tohto som už vyrástla. Ak mám o niekoho záujem, snažím sa čo najrýchlejšie prejsť na telefonickú komunikáciu a čím skôr sa stretnúť.

danica2711
21. jan 2023

a čomu na tom až tak nerozumieš? No proste ho to prestalo baviť, začal sa nudiť, nikam to neviedlo. Čo iné chceš za tým hľadať?

toskanka
21. jan 2023

@danica2711 Tvoje odpovede sú vždy trefné, keď budem mať s niečím problém, ti asi napíšem 😂

danica2711
21. jan 2023

@toskanka som ti k dispozícii 🙂

vilma7
21. jan 2023

Lebo niekoho spoznal a je fér, že si nechce vypisovať s inými, venuje čas svojej vyvolenej.
Keď som bola na Badoo, tiež som si intenzívne písala s 3 chlapmi. Potom sa s jedným z nich stretla osobné, dali sme sa dokopy a jednoducho som sa odmlčala a z Badoo úplne odhlásila.

brembo
21. jan 2023

@bajka16 😂😂😂

krisbar
21. jan 2023

Typicky ghosting.

mirco50
Odpoveď bola odstránená
Zobraz