Prečo chcú ženy hokejistov?

20. máj 2024

Vsade v okoli pocuvam, ze jeziiis hokejisti. Zeny su z nich roztecene :D same im naskacu do postele, maju nalepku-suknickari, takze je jasne, ze nebudu verni :D a aj tak skoro kazda by chcela hokejistu,futbalistu. Ja som teda po takom chlapovi nikdy netuzila uz len skrz tu neveru. Lebo sama som pocuvala rozne historky o tom, ako si chodia takito uzivat po hoteloch :D a zit s tym ze ma kedykolvek moze chlap vymenit za mladsi model, je hrozne :D aj taka sebestova. Mala futbalistov a obaja utiekli za inymi. Mne to pride, ze niektoré su nepoucitelne. Alebo fakt im ide iba o tie prachy?

kitycat
20. máj 2024

Este ze to pises anonymne, taka si odvazna, ze nechces 🏒 ci ⚽️

wolf_
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jaskolka
20. máj 2024

Prečo by mali skoro všetky ženy chcieť len hokejistov a futbalistov? Mne je úplne šumafuk, vlastne ani vôbec netuším, či a kde kto hrá hokej alebo futbal. Detto kamoška, minule sme šli po meste, zrazu šialený rev z rôznych zariadení že "goooooool". Pozreli sme na seba s otázkou, to dáky zápas dakde hrajú?

777januska777
20. máj 2024

Ja som napriklad hokejistu nikdy nechcela, ani futbalistu ani žiadneho profesionálneho športovca. Ale myslím si, ze hokej patrí medzi športy, kde muž musí mať velmi dobru kondičku a aj svaly a silu, takže si myslím, ze toto sa dievčatám a ženám paci. Budem stereotypna teraz, ale myslím si, ze z hokejistov vyžaruje taka ta mužnosť. Podobne ako z požiarnikov.

bublinka1426
20. máj 2024

pre mna su hokejisti sexi.
futbalisti nie.

jeltica
20. máj 2024

nemusia byt vsetci sportovci nevernici, no myslim ze by som takeho chlapa brala kvoli tomu telu 😀

sisa_s
20. máj 2024

Nechcela by som ziadneho profi sportovca, lebo by som nemala vlastny zivot, iba vsetko prisposobovat jemu + neustale stahovanie do zahranicia (v pripade futb a hokej)... a pri tych rozhovoroch mi nepridu ani nejaki inteligentni, slovna zasoba ako na zš 😀

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zojazoja
20. máj 2024

Aké ženy, ved to sú dievcence ešte. Sak aj hokejisti sú mladí chlapci😅😅 tiež som v pubertalnom veku naháňala hokejistov 🙂cele sídlisko baby sme tak robili. Krásne detstvo a puberta boli😃

petronellla87
20. máj 2024

@bublinka1426 hej, presne futbalisti sú také primadony 😄

guudy
20. máj 2024

Moj muz je matfyzak, sme spolu 25 r, nemenila by som za ziadneho futbalistu ani hokejistu. Sportovym smerom som pri vybere partnera nikdy neuvazovala, mne je blizky ten matfyz proste…

A teda doplnim, ze ziadnu taku zenu v mojej socialnej bubline nemam…

tanyan
20. máj 2024

Spomedzi populárnych sú futbalisti a hokejisti najľahšie dosiahnuteľní a je ich najviac. Vidina peňazí, slávy, pohodlia, prestíže, ilúzie moci...

medda_beda
20. máj 2024

Tak si nájdi plavca 😂.Tí nemajú čas na sprostosti, bojujú o sekundy, ale je oveľa ťažšie v tomto športe byť úspešný a bohatý.

naneta258
20. máj 2024

Na strednej som bola v športovej triede medzi kopec chlapcami, neviem nejako ma nebrali od začiatku 😀 Keď som pocula ich rozhovory o ženách, tak som hneď prišla na to prečo.

lenkakravcova
20. máj 2024

Tipujem, že je to kvôli tomu, že vyzerajú ako muži.
Silní,fyzicky zdatní, sebavedomí. Neobliekaju sa ako ženy.. proste asi z nich ženy cítia testosterón 😂

naneta258
20. máj 2024

@lenkakravcova alebo to prílišné sebavedomie 😀 😀

vyrovnanaosoba
20. máj 2024

Mne sa páčia futbalisti 🤔
A môj manžel ktorý robil na kamióne, tiež majú povesť tých, že na každej pumpe majú jednu šľapku a aj tak sa vždy vrátil ku mne 🤣

lianka123
20. máj 2024

Mam manzela hokejistu, uz teda “dochodkoveho”. Ma go kopeeec vyhod. Mam dvoch synov, sice malych ale lyzuju, korculuju, aj inliny, hraju futbal, florbal. Manzel s nimi robi vsetky sporty. Sport je disciplina a to co popisujes, vidno, ze do toho nevidis. Vyhodou pre rodinu je skory dochodkovy vek, peniaze, teraz si uzivame, cestujeme, sme spolu 18rokov.

nikaeli
20. máj 2024

Opýtaj sa tých, ktoré sú roztečené, že jeeežiš hokejisti. Ja také nepoznám a ani som do žiadneho hokejistu, futbalistu, či iného -istu nikdy nebola 🤷🏻‍♀️

denithestrange1993
20. máj 2024

Preboha kolko mas rokov? Toto mozu riesit fakt len pubertacky. Ved asi su im sympaticki ti sportovci. A tvoja dedukcia o podvadzani je usmevna.

vanilkovazmrzka
20. máj 2024

Ty mas ale problemy…

colsami
20. máj 2024

Po hoteloch si chodia uzivat okrem sportovcov aj obchodaci, spevaci, manazerikovia, riaditelia, hocikto.... 😉

Takze Ti odporucam nezamerat sa u chlapa na profesiu ale charakter. Tvoje zhrnutie je trosku absurdne tym padom.

lindous
20. máj 2024

Áno, v tomto obdobi často poviem na nejakého hokejistu, že je fešák, lebo odvšadiaľ na mna vyskakujú 😅 ale aby som si s niekým začala len preto, že je hokejista/futbalista alebo naopak aby som niekoho odmietla len preto, čím sa živí, to naozaj nie… podviesť či vymeniť ťa môže aj úplne najobycajnejší chlap

danica2711
20. máj 2024

ženy, čo sa na to pozerajú povrchne, ich chcú preto, že sú to statní, vyšportovaní chlapi alebo ("vyšší" level, keď hrajú aspoň extraligu) z čistej lásky k peniazom. Normálne ženy sa do nich zamilujú ako do ľudí, hokejista-nehokejista

simca06022011
20. máj 2024

?? kto kde??? neprehanas trosku?

marsmykkok
20. máj 2024

Mne sa páči ich postava, vyšportovaný vysoký muž je top. A možno aj tá "jednoduchosť" je mi do istej miery sympatická, mám rada čitateľných ľudí. Ale nemala som ešte tú "česť" a ani sa mi svet nezrúti ak už asi nebudem, neuháňala som ich nikdy. Ale keby bola príležitosť aspoň nejaký flirt skúsim a uvidím, či by to prerástlo do lásky.

autor
20. máj 2024

@denithestrange1993 aha, takze zabezpeceni muzi, ktori dobre vyzeraju maju taku istu sanvu ako ti priemerni? To je skor usmevne 😁 je to odjakziva, ze uspesni a sarmatni muzi maju sklon k nevere a ten, ci tvrdi, ze to tak nie je, klame sam seba :D muz, co ma vela moznosti urcite rychlejsie spadne do podvadzania, ako ten, co tych moznosti az tak nema.Staci si pozriet nas showbiznis. Jazne, su aj vynimky, ale nemyslim si, ze ich je vela :Dteraz sa nevavim o nejakych hokejistoch, co hraju v 3-4 lige

ariannazara
20. máj 2024

Ja osobne som nikdy nemala ambície zbaliť futbalistu alebo hokejistu 😂 minule som povedala svojmu trénerovi ue kebyže som vedela aká budem dojeb.na v 30ke😂 jak ma bude bolieť chrbát, tak by som chcela len fyzioterapeuta a maséra 😂🤣🤣🤣

simca06022011
20. máj 2024

kazdy muz, ci je to dokladac z tesca alebo ten hokejista ta moze vymenit za mladsi kus. ABsolutne to nema nic s tym ci je niekto uspesny a sarmantny. Vela uspesnych a sarmantnych muzov nema na take talafatky ako nahananie slecien cas, preto su uspesni ;) druha vec su celebrity, co ine nerobia len naozaj sa obzeraju okolo seba a podklada sa im kde kto... naivne je mysliet si, ze len uspesni sa napr. rozvadzaju kvoli nevere. Na kopu zien staci zazmurkat, par sarmantnyh viet prehodit, a nevadi im ze je to len taxikar, alebo hocikto...
@ariannazara toto som aj ja povedala, ze v dalsom zivote jedine po tychto profesiach budem pozerat, alebo po elektrikarovi :DDD

denithestrange1993
20. máj 2024

Autorka,mat prilezitost podvadzat a skutocne podvadzat su 2 rozdielne veci.