Ahojte, názov diskusie je možno troška zavádzajúci ale vysvetlím. Mám 27 rokov a už dva roky som vdova. Mám 4 ročného syna - manžel dva roky dozadu umrel. Prvý rok som žiadnych mužov neriešila, dostávala som sa nejako zo smrti manžela, venovala sa dieťaťu, sebe a práci. Tento rok som sa rozhodla že skúsim aj zoznamku čo to dá reku. Aj keď to s niekým vyzeralo nádejne po pár týždňoch to začalo byť že pošli sexi foto, alebo nejaké sexuálne správy. Pritom som jasne každému napísala že hľadám vzťah ( najprv kamarátstvo) a žiadny sex na jednu noc. Takto "nepriamo" sa nemám veľmi ako zoznámiť, som v práci, potom do škôlky po malého, mám rodinný dom, zvieratá ...sem tam idem s kamarátkou niekam, ale to tiež nie je že by mi padol niekto len tak do nosa ako sa povie. Netlačím na pílu, viem čo má prísť to príde. ..láska dieťaťa je najviac , len mi už po tých 2 rokoch chýba také to objatie, pekne slovo, pohladenie od muža. Ja len či ste tu aj iné slobodne maminy ktoré si ešte niekoho našli aj keď zostali na dieťa samé, lebo niekedy mi to príde že sa chlapi boja toho že mám už syna. Neviem. Želám ešte pekný večer a adventný čas.
Opravim ta, chlapi na zoznamkach chcu akekolvek zeny na zoznamkach len na sex. Ci mas ci nemas dieta s tym nic nema.
Cest vynimkam
Nie chlapi sa neboja toho ze si slobodna matka, chlapi väčšina hlada sex😂, cize neposielat im ziadne take fotky, povedat veci narovinu a nestracat cas, zoznamky uz su v dnešnej dobe len odpad
@klotildabazarik no veď to áno, žiadne také fotky neposielam ani nemám záujem o nejaký jednorazový sex. Skôr by som už chcela normálny vzťah
S tými mužmi si akože pár týždňov len píšeš?
Takato otazka tu byva casto. Ja poznam dost zien, ktore si niekoho nasli aj s viacerymi detmi. A mam troch dobrych kamaratov, ktori si nasli mamicku s detmi a su velmi spokojni. Jeden z nich dokonca vyslovene chcel s detmi a nasiel ju prave na zoznamke. Dalsi dvaja sice s detmi priamo nehladali, ale deti im vobec nevadili a maju s nimi pekny vztah. Neboj su aj dobri chlapi na svete a nie vsetko, co je volne, je odpad.
Hlavne si s nimi nepíš dlhé týždne. Proste píšte si pár dní a potom stretnutie, lebo inak stratis more času vypisovanim. Veľa chlapom ide o sex, ale nájdu sa aj normálni chlapi. Ja som si tiež našla muža na zoznamke ako slobodná mamička, len tiež to trvalo dlhšie.
Par tyzdnov pisat... to akoze fakt? Ja teda nejdem po sexe prioritne, ale keby si denne pisem s babu, tak u mna je stretko po dvoch tyzdnoch tak akurat. Kedy si mam tyzdne vypisovat tak uz ta baba neni. Zbytocne strata casu. Stretko vela napovie a ukaze
Nehnevaj sa, ale uprimne si myslim, ze 2 roky pri strate manzela A otca tvojho dietata su nic... prvy rok si truchlila a druhy uz sa chces objimat a hned ist do vazneho vztahu...
Sice pises, ze co ma prist to pride, ale no... ponahlas sa.
Je mi luto 🩶
Sex chce každý normálny muž aj ten čo chce len sex aj ten čo chce aj vzťah. Ty potrebuješ toho čo chce vzťah. Sú muži čo chcú vzťah ale sex ich prevalcuje. Nie sú dosť trpezliví. A dieťaťa sa boja lebo sú mladi a nevedia si predstaviť svoje vlastné nie to ešte cudzie. Je to asi ťažké nájsť ale vytrvaj na svojich základných požiadavkách. Sex je až potom ako máte spolu nejaký vzťah. Nemusíš ho zas dlho odkladať ak zo vyzerá nádejne. Ale určite ti najprv musí ukázať že má záujem o teba. My muži sme v tomto hlupaci a neuvedomujeme si aké šťastie je mať mladú a milujucu ženu s dietatom. Jedno či vlastným alebo nie.
Ano, väčšina sprav mi chodila od sexuálnych maniakov a aj keď to zo zaciatku tak nebolo sa postupne vyfarbili az som to odinstalovala presiel cas nainstalovala som to znovu a bum uz sme spolu v nasom hniezdočku lasky