Presla som si, respektive prechadzam tazkym rozchodom. Bola som s chlapom od ktoreho som dostala take kopance, take podrazy a podvody, ze az. Napriek tomu som ho lubila. Podvadzal ma na kazdom kroku a nakoniec ma vyhodil o polnoci z bytu s tym ze je strasne unaveny. Na druhy den som si prisla po veci a uz tam bola ina zena, je s nou do teraz. Do teraz to spracovavam. O nasom vztahu vedelo aj okolie a casto sa stane ze niekto tu temu vytiahne, sice malo ludi vie ako to nakoniec dopadlo, pretoze som nemala energiu to kazdemu hovorit, ale je mi to neprijemne o tom rozpravat. Niekedy ho spomenu kamaratky, ze ho videli alebo sa ma niekto opyta ci sme este v kontakte, ci si piseme atd. Minule som bola na obede s kamoskou a vytiahla tuto temu, ze preco sme sa vlastne rozisli, ale ze vlastne nemam co lutovat lebo to bol magor. Ja som sa k tomu nejako nevyjadrovala a dala som jej nepriamo najavo ze sa o tom nechcem bavit ale aj tak sa k tomu stale vratila. Viem ze najlepsia moznost v takom pripade je to narovinu razne povedat, ale nechcem to kazdemu hovorit, ublizuje mi to vobec sa nad tym zamysliet. Je to pre mna velka rana. Ako by ste reagovali?
"dala som jej nepriamo najavo ze sa o tom nechcem bavit"... toto je problém, nemusíš hovoriť priamo čo sa stalo, stačí keď povieš priamo, že to nechceš rozobrať, nechceš na to myslieť, snažiš sa cez to dostať a zmeníš tému...
@autorka keď sa nechceš baviť. Tak jasne a jednoznačne treba povedať. Prepáč je to moje súkromie a nechcem sa o tom baviť
Nechcem sa o tom baviť, nie som na to pripravená, už mi ho, prosím ťa, nespomínaj.
"Toho mi ani nespominaj, lebo mi bude bude opat cely tyzden zle. Uz nikdny nechcem o nom pocut. Tak ako my ten ublizil, si nikto ani nevie predstavit. A tato tema je pre mna navzdy uzavreta." To povies par kamoskam a ono to rychlo prestane. Oni to nemyslia zle, su zvedave a chcu tiez pomoct. Tymto im primerane vysvetlis, ze uz tu temu nemaju viac vytahovat.
Ty sa hlavne spamätaj a nerúcaj sa kvôli debilovi. Čo z toho robíš taký vedu? By som odpovedala, že nemáš chuť sa o ňom baviť a si rada,že máš od neho pokoj.
@koniarova tak velmi ma to boli…aj ked si hovorim, ze to za to nestoji, lebo to nie je dobry clovek, no aj tak. Cely cas si velmi ziskaval moju doveru, nosil mi kvety, nastahoval si ma k sebe, spraval sa ku mne ako ku princeznej. A potom toto. Este na narodeniny…okruhle.
tak neviem, keď ťa podvádzal na každom kroku a utŕžila si pri ňom kopance a podvody, to nie je veľmi správanie sa k princeznej.... kvety boli len občasná zásterka na zalepenie tvojich očí... vieš, že to bol chuj, ale nechceš si to priznať.
povedala, že o tom sa nebavím a hotovo.