Ahojte, prechádzam rozchodom
Ahoj,neviem kto si , len dúfam že mi pomôžeš,mám problém veliký problem :( plačen,cítim sa na kolenách ako nikdy, o čo ide?muži 🙂,Spoznala som chlapca 31 rokov má....začalo to v januári,keď ma oslovil ohľadom práce,že má firmu na maľovanie a ja mám upratovaciu firmu tak stále písal, ja som to odkladala neriešila som to mala som skúškové(chodím na právnickú fakultu)
Potom sme si dohodli stretnutie a mne sa mi pokazilo auto,nikde nemali voľný termín,všade až o dva týždne, písali sme,volali, sme ja som mu že mám problém s autom všade termín o 14 dní atd on mi vybavil svoj servis,zo servisu domov a vtedy to proste prišlo, padol mi do oka,začali sme sa stretávať on začal ku mne chodiť ,zalúbila som sa,zalúbil sa aj on..trvalo to nááádherne 3mesiace, sem tam sme sa pohádali ale on sa uzval ,volal všetko sme si vykomunikovali všetko všetko....až prišlo 23.05....a tam to cele zhaslo.....milovali sme sa,a proste stala sa blbá intímna vec,ja som bola s toho smutná veľmi ale nevravela som nic,absolútne ,nerozprávala som sa snim celý den, volal ma von,furt pod láska von ja že nejde,on stále nevadí budeme sa milovať inokedy a stale a ja nič poker face..veče odisiel domov...neozval sa, pondelok rano dobre ráno atd akoby sa nič nestalo,potom odpisoval takže tak a tak ja osm na to nereagovala a večer som videl že je stále na nete ale nepíše nepozerá moje správy nič...tak som mu volala o pol noci....kričal po mne ja že laska sme spolu či čo sa stalo a on že po tom ako si urobiloa zo mna debila nerozpávala si sa somnu celú nedelu nic??odoovedz si sama...po hovore mim napísal písaali sme spolu,prišiel utork zas sme si pár krát napísali, zavolali on nezavolal keď povedal ale ja,,,potom sám navrhol že ci sa môže vo štvrtok zastaviť ja ze hej a on ze dobre,vecčer stvrok mu písem lubim ta laska chcem byť stebou a on ze deje sa nieco??aj ja ta lúbim krpcek neboj budeme,proste takto pekne písal..v noci naraz že cez víkend prebehne že má trápenie a chce sa porozpávať ja že dobre, už som neodpísala,zas sam rano napísal piatok..pýtam sa že odbehnem za nim a on že odbehne on ze sa chce somnu porozpávať že ho určité veci tažia...ale to písal normálne ani náznak rozchodu...piatok sme sa dohodli že o ol 2 hej končí že sa umyje a príde...nč..o 7mej hovor že zaspal....podľa mna to bol odrb lensa potreboval posilniť ..prišiel ukázal mi video šli sme sa prejsť a už to začalo,vrátil mi náramok čo mal strašne rád volal že je to jeho talizman..plakal ked miho dával...a začal vies..uvedomil som si za tie 3 dni čo sme spolu neboli že to nefunguje,že to takto emá byť,zo začiatku to bolo fajn ale teraz proste nie...a ja že ty ma už nemáš rad a on bol ticho....prosila som ho že budeme chodiť výlety všetko len som mala skúsky aby som bola snim po nociach som sa učila,rano firma,do 21.00 potom prisiel on ,,budik o 2:00 a učenie na skusky atakto som žila,,,,plakal že mi ublížil ale nechcel,že myslel si že to zvládne ale nezvláadol,prosila som ho o šancu že bude dobre že už posledná skúška aon stale nebude to fungovať...plakal...ja tiež...odišla som.zablokovala fb.----čakala že sa ozve na sms ,hovor a on nič nič nič....neviem čo sa stalo lebo aj ked som vravela minulý týžden že ma nelúbi len vravel patka robís chybu ja ta uprimne lúbim atd..nebola som nikdy na kolenách takto nikdy.,,,,neviem čo mám robiť hysterické záchvaty plaču mám,,nespím nejem,neviem čo sa mohlo stať že zrazu zmena..to je moj príbeh
Napíš Evite Urbaníkovej, možno ti to vydá a vo filmovom spracovaní si ťa zahrá Pauhofová.
@krpec201 omg. Strasne zle sa to cita... neverim,ze toto zo seba vysukala vysokoskolacka.
prepac ale ja tiez nerozumiem, hlavne ma zaraza, ze dospeli ludia sa spravaju ako 15-rocni tinedzeri - neodpisovania, blokovania a "oduvacky" a to ste spolu od januara - od zaciatku cele zle, pises, ze tri mesiace bolo dobre ale aj tak ste sa obcas pohadali? v zaciatkoch vztahu? za mna cele cudne - ale teda velmi sa neda rozumiet celemu tomu textu, prepac
neda sa to citat, nerozumiem tvojmu problemu
Co je blba intimna vec?
Akoby to prekladal Google prekladač, z nejakého zahraničneho love story z časopisu. Nedá sa absolútne pochopiť, o čo ide,už ten úvod je divný.
Bože môj celkom som sa v tom zamotala 🙂 No keď si to tak zhrniem, nestál za to. Asi to nemyslel vážne, keď sa ťa okáže takto rýchlo vzdať. Viem, že to asi bolí, no asi to takto je aj najlepšie
To by vydalo aj na turecku telenovelu s dvoma sezonami po 12 casti.
Obaja reagujete velmi nezrelo a viem, ze to nechces pocut, ale pokial su tam hadky a trapenia od zaciatku, kedy sa mate vznasat na vlne endorfinov, nestoji/nestalo to za to...
Studujes na pravnickej fakulte s takymto pisomnym prejavom? Pardon, ale nedalo sa to ani docitat, dosla som vsak az do polovice aby som pochopila, ze sice si dospelá telom, ale nie dušou... a na takeho si aj natrafila.
ako sorry ale toto je horsie nez nevydarena telenovela.
@rora Nuž, vysoká škola nie je zárukou vysokého inteligenčného kvocientu 😃 Moja kolegyňa sa tu pýšila titulom Ing. a rozprávala nám tu, ako jej práce musel písať muž 😂😂😂
Nerozumiem pomaly ani slovo,sorry ale toto mi pripada ako keby to pisal 10 rocny clovek
tak ty si ho blokujes, neodpisujes, nebavis sa s nim, a pritom cakas ze sa ti bude donekonecna prosit? Spravas sa ako nevyzrete decko takze chalanovi sa ulavilo 🙂
Chlap co place ako male dieta ked sa s niekym rozchadza po 3 mesiacoch, velmi slabosske v mojich ociach, nemohla by som byt s takym dietatom. Plus, vsetko vyssie. Taketo pribehy citaval Julo Virsik, plakavali sme nad nimi, ked sme mali 14!
Pos*ala sa, či nie? 🧐
vyzera to tak, ze sa s tebou rozisiel. mozno by sa to stalo tak ci tak, len by to prislo neskor. teraz to urychlili mozno tie dni, kedy ste sa zvlastne oduvali. ale ked studujes pravo a on ma 31 rokov, tak ste zrejme dospeli a bez dovodu by ste sa nerozisli. on uz asi dostal vsetko, co chcel, ste spolu kratko, asi uz nie je kam vztah posunut, zabudni na neho. clovek musi o teba stat, vtedy bude vynakladat aj usilie, aby bol s tebou, aby si bola stastna.
neplac na kolenach, boli ste spolu par mesiacov. zial, rozchody zazil asi kazdy z nas, po case to preboli, mas svoj zivot, skolu, pracu, kamaratov. casom to prejde, hlavne sa neutapaj, zamestnaj si hlavu aj telo.
nerozumiem celkom, ze co sa stalo? pretoze z tohto mam pocit, ze v ten vecer sa stalo nieco, co vas oddelilo, ale preco netusim 🙂
tak ja som to dočítala, blbá intímna vec zložila vzťah na kolená. Miesto partnerského rozhovoru sa odula najprv frajerka, potom sa odul frajer, lebo frajerka sa odula. Frajer to na základe vzájomného odutia vyhodnotil ako neperspektívny vzťah. Myslím, že má pravdu. Po pár mesiacoch by ste mali plávať ešte na ružovom trblietavom obláčiku a vy už riešite odúvačky. Myslím, že nič strašné, takto sa správa veľmi veľa ľudí, ktorí nemajú osvojené komunikačné zručnosti, ale dá sa to zmeniť! Držím palce.
Proste si dostala nečakane kopačky (možno prvý krát v živote) a si z toho úplne mimo. Je to normálne. Väčšina ľudí si tým prešla... aj ja, minimálne dva krát. Rada je jednoduchá - klin sa klinom vybíja - musí prísť niekto iný, do ktorého sa zamiluješ viac. Z toho, čo si tu opísala, by to nemal byť žiaden problém, ten chalanisko za veľa nestál. Aj ty potrebuješ dozrieť. Takže všetko chce čas, pár dní sa vyplač a potom sa otvor novým príležitostiam. Ten ďalší vzťah bude oveľa lepší.
Ja to skusim zosumarizovat.
Ona, Patka, vysokoskolacka s upratovacou firmou. On, maliar, tajomny automechanik/dohadzovac. Karmickym sledom udalosti sa autorke pokazilo auto, on jej dohodol servis a bola to laska na druhy (autorky) pohlad. Mali sex, pri ktorom sa nieco stalo, nevueme o kolky sex islo.. Ona bola smutna a nekomunikovala celu nedelu. V pondelok volala. Neodpovedal. V utorok hlboko v noci sa konecnecez media spojili, vykricali si tajomne udalosti onej noci... On sa tvaril akoby nic. Co ho ale vo stvrtok preslo a rozjodol sa intenzivny 3 mesacny vztah niekolko dni po 23.5 ukoncit vratenim naramku priatelstva.
Autorke zelam uspech v poslednej skuske!
@kitycat akurat som sa isla opytat ci ma niekto suhrn uvodneho prispevku. 🤭
@marseillefan na zaklade coho si myslis ze ten chalanisko nestal za vela? 😉
@lavender273 to ako sa s ňou rozišiel.. tiež si myslím, že nevie dobre vo vzťahu komunikovať. Ale dobrá poznámka, možno sa mýlim, možno je čudná len autorka, ktorá nedokáže komunikovať pri menších problémoch a chalanisko vlastne urobil dobre.
Ako ja som sa.to snažila dočítať do konca, ale som z toho jeleň a tiež šokovaná, že toto zo seba vysúka budúci právnik.
Alebo si písala cez slzy? Dôvod rozchodu som nepochopila, ale možno keby si to skúsila napísať pekne po poradí a zrozumiteľne, dočkaš sa aj nejakej rady, povzbudenia.
Ináč mi to príde tiež úplne smiešne, že takto riešia svoj vzťah dvaja dospelí ľudia.
Hore dole naťahovačky, blokovanie, ako tiež by som ako chlap nemala na takéto hry a vzťah nervy. A ukončila to veľmi rýchlo.
sorry,to sa nedá dočítať....hlavne sa ukludni