Prebehla u vás povestná iskra?

4. jan 2024

Poprosim o nazor, tie co ste v stastnom manzelstve, ci u vas prebehla povestna iskra a tie co vam to nevydrzalo, ci to bolo bez iskry, alebo ci na zaciatku bola. Dakujem

jessx
6. jan 2024

Toto je veľmi všeobecne podané alebo možno ja príliš filozofujem ale záleží čo vnímaš pod tým že prebehne iskra.
Ak to myslíš tak či niekto sa dal do vzťahu s človekom ktorý sa mu napr nejak nepáčil ale keď ho lepšie spoznal zapáčila sa mu povaha a dali sa dokopy, čiže nebola žiadna iskra len ,,naučiť sa,, zamilovať tak za seba poviem že toto nepoznám.
Celkovo ja som taká a vnímam toto tak že niekto sa nám môže páčiť vyzorovo a inak nič, potom niekto sa nám môže páčiť povahou ale nie veľmi vyzorovo a v oboch prípadoch by som si povedala že partner ten jediný ma byt práve niekto kto bude spĺňať oboje a preto by to nemal byt niekto koho nájdeme lusknutím prsta ale oproti ostatným by mal vynikať oproti ostatným vo všetkom ( v našom subjektívnom vnímaní, pre iného človeka tak pôsobiť nemusí). A to pre mna zjamena neuspokojit sa s hocikým. Potom mi to príde že sú presne vzťahy kde ( poznám osobne kopec) Napr muzi sa stretavali s viacerými ženami niektoré sa im fakt páčili ale nakoniec si našli nejakú ktorú sami povedali že až tak ich neočarila ale bola dobrá, mudra .. další zase kde šli len po tom výzore , no ja neviem mne by tam vždy niečo chýbalo. A preto som s človekom ktorý najskôr keď som ho nepoznala sa mi páčil fyzicky ( a vôbec to nebol nejaký sexsymbol ale mna zaujal priťahoval ma niečim išla z neho taká charizma ktorú som možno vnímala len ja) a keď som ho spoznala ta povaha to ešte všetko viac prebila a nebolo o čom vedela som že toto je kombo všetkého a presne to ma byt môj partner. Sme spolu veľmi dlho a čo sa týka povahy a celkovo je to stále len lepšie a vyzorovo jasne že iskra nie je ako na začiatku ale stále sa mi páči a stále ho vnímam lepšie ako hocikoho iného každý mi oproti nemu príde horší 😃

mousegirl
6. jan 2024

S manželom sme mali blind date, hovorí, že sa do mňa zamiloval na prvý pohľad. U mňa to skôr boli sympatie na prvý pohľad, okamžite som cítila, že sme na “jednej vlne”.
Toto povestne preskocenie iskry som zažila jediný krát, to sa mi raz pri bare stretli pohľady s jedným mužom, ktorý sedel naproti(scéna ako z gycoveho amerického filmu😂) úplne mi vtedy prešli zimomriavky po tele. on to asi cítil rovnako, prezili sme pekný večer, no o pár dni som ho náhodne stretla na prechádzke s priateľkou… takže toľko k tým iskram 😜

autor
6. jan 2024

@jessx @mousegirl dakujem za odpovede.

minka201
6. jan 2024

Od prvého stretnutia mi bol sympatický, ale nič neiskrilo. Zaľúbili sme sa až po čase 🙂

autor
6. jan 2024

@minka201 dakujem za odpoved.

bytc20
6. jan 2024

My sme sa stretli v bare cez spolocnych znamych, iskra prebehla okamzite a od toho vecera sme spolu. Je to uz vyse 13r. 😍

mikadooo
6. jan 2024

Nie. Až keď som sa s ním prvý krát pohádala (boli sme spolu okolo pol roka), tak som revala ako malá a vlastne som zistila, že asi ho ľúbim a napriek (podľa mňa) veľkému prešľapu, ktorý spravil, sa s ním nechcem rozísť 🤷. Žiadnu iskru som ale nikdy nepocítila.

autor
7. jan 2024

@bytc20 @mikadooo tiez dakujem za odpoved.

trojnasobnamama
7. jan 2024

Keď som svojho manžela prvykrat videla hneď to zaiskrilo.Sme uz spolu 21 rokov a milujem ho viac a verim,že aj on mňa.

sono2
7. jan 2024

Jasne. My sme boli také prvé dva roky šialené zamilovani