Ahojte, čo tým chlap sleduje, keď vám niečo sľúbi a skoro nikdy to nesplní?..že sa s vami stretne a z 10 pokusov sa to podarí raz..myslíte si, že taký človek sa dokáže zmeniť, keď ma 48 rokov? Ma to v povahe alebo to ma tak iba voči vám? Ďakujem za názory, skúsenosti a postrehy.
Asi mu na tom stretnuti az tak nezalezi. Pricin moze by XY, v kazdom pripade na takeho by som kaslala
Ja som najprv myslela, že hovoríš o ficovi.😂😂😂
@stanulienkat a vies, ze aj ja?
@stanulienkat
@viestta pripájam sa 🤣
Ale autorka je to proste charakter na debila..nič si od takého nesľubuj. Takému nikdy nebudeš môcť veriť.
Ak nie si manzelka,prec s nim, ak ano,treba si snim pohovorit,zvlast, ked su v tom deti
tazko povedat, ci bol predtym aj taky, ale pokial si na teba nevie najst cas a z desiatich dohodnutych stretnuti sa uskutocni jedno - nie si jeho priorita, mala by si zist z kratsej cesty 🙂
@martinkaxyz je zadany? V takom veku ma vacsina muzov nejaky zavazok. Mozno ani nie je volny a preto vaha, ci sa do niecoho vlozit. Moze byt pracovne velmi vytazeny?
@martinkaxyz Proste pre neho nie si priorita,ak by mal o teba záujem,tak ver tomu,že si čas nájde,aj keď by ho to malo stáť veľa síl..Takto mu je úplne jedno,či s tebou bude alebo nie a určite sa to nezmení,ak nemá záujem na začiatku,nebude ho mať ani neskôr..
@martinkaxyz Nie je to nejaký poslanec? :D Zjavne máš čo do činenia s veľmi nespoľahlivým človekom. Vek nehrá rolu.
Chlapa robia chlapom 2 veci - gule a slovo.
@martinkaxyz nie, nemá záujem
Chces ho menit v 48 rokoch???? Na to je uz stary cap. Je to jeho povahova crta. Nespolahlivych ludi priam neznasam.
nesleduje tým nič. Iba mu na tebe zjavne nezáleží
S veľkou pravdepodobnosťou nie si jediná v jeho živote. Macta ako zábezpeku, lebo sa nebojí, že ťa strati.
N3dam 10.moznosti, ale len dve. Prvú a poslednú.
Ináč tam je nezáujem, tak neviem prečo by sa mal dotyčný zmeniť.
@stanulienkat trápne
@mnamko co konkretne je trapne?
@martinkaxyz utekaj cim skor. Viem, ze to vyzera, ze je to prilis tazke, ze to sama nezvladnes, no taketo spravanie si nezasluzis.