Prázdne sľuby

martinkaxyz
18. sep 2024

Ahojte, čo tým chlap sleduje, keď vám niečo sľúbi a skoro nikdy to nesplní?..že sa s vami stretne a z 10 pokusov sa to podarí raz..myslíte si, že taký človek sa dokáže zmeniť, keď ma 48 rokov? Ma to v povahe alebo to ma tak iba voči vám? Ďakujem za názory, skúsenosti a postrehy.

fialova159
18. sep 2024

@martinkaxyz utekaj cim skor. Viem, ze to vyzera, ze je to prilis tazke, ze to sama nezvladnes, no taketo spravanie si nezasluzis.

viestta
18. sep 2024

Asi mu na tom stretnuti az tak nezalezi. Pricin moze by XY, v kazdom pripade na takeho by som kaslala

stanulienkat
18. sep 2024

Ja som najprv myslela, že hovoríš o ficovi.😂😂😂

viestta
18. sep 2024

@stanulienkat a vies, ze aj ja?

apolka77
18. sep 2024

@stanulienkat
@viestta pripájam sa 🤣

Ale autorka je to proste charakter na debila..nič si od takého nesľubuj. Takému nikdy nebudeš môcť veriť.

vorkola
18. sep 2024

Ak nie si manzelka,prec s nim, ak ano,treba si snim pohovorit,zvlast, ked su v tom deti

crazy_cat_lady
18. sep 2024

tazko povedat, ci bol predtym aj taky, ale pokial si na teba nevie najst cas a z desiatich dohodnutych stretnuti sa uskutocni jedno - nie si jeho priorita, mala by si zist z kratsej cesty 🙂

twinflame
18. sep 2024

@martinkaxyz je zadany? V takom veku ma vacsina muzov nejaky zavazok. Mozno ani nie je volny a preto vaha, ci sa do niecoho vlozit. Moze byt pracovne velmi vytazeny?

lucylaw
18. sep 2024

@martinkaxyz Proste pre neho nie si priorita,ak by mal o teba záujem,tak ver tomu,že si čas nájde,aj keď by ho to malo stáť veľa síl..Takto mu je úplne jedno,či s tebou bude alebo nie a určite sa to nezmení,ak nemá záujem na začiatku,nebude ho mať ani neskôr..

hugoboss1923
18. sep 2024

@martinkaxyz Nie je to nejaký poslanec? :D Zjavne máš čo do činenia s veľmi nespoľahlivým človekom. Vek nehrá rolu.

mandzula
18. sep 2024

Chlapa robia chlapom 2 veci - gule a slovo.

luccija
18. sep 2024

@martinkaxyz nie, nemá záujem

stanulienkat
18. sep 2024

Chces ho menit v 48 rokoch???? Na to je uz stary cap. Je to jeho povahova crta. Nespolahlivych ludi priam neznasam.

danica2711
18. sep 2024

nesleduje tým nič. Iba mu na tebe zjavne nezáleží

mantilka
18. sep 2024

S veľkou pravdepodobnosťou nie si jediná v jeho živote. Macta ako zábezpeku, lebo sa nebojí, že ťa strati.

vilma7
19. sep 2024

N3dam 10.moznosti, ale len dve. Prvú a poslednú.
Ináč tam je nezáujem, tak neviem prečo by sa mal dotyčný zmeniť.

mnamko
19. sep 2024

@stanulienkat trápne

stanulienkat
19. sep 2024

@mnamko co konkretne je trapne?