Pravidelne sa mi sníva s inými mužmi

4. júl 2024

Prosim vás je toto normálne? Mne sa možno tak raz za mesiac sníva, že sa idem vyspať s nejakým iným chlapom, proste nie s tým mojim. A nakoniec to vždy dopadne tak, že sa nevyspim, lebo zacnem mať výčitky. A keď sa prebudim, neviem prestať na to myslieť, proste po tom zobudeni, keď to mám ešte tak čerstvo v hlave tak by som asi bola schopná to aj urobiť, ale asi by som to tiež stopla. Nechápem čo to je za divne sny a síce neverím, na význam snov, ale toto je už divne. Často sa mi snívalo aj s bývalým, ale to bolo o to , že robil zo seba čistého zúfalca a vlastne čím viac o mňa bojoval, tým viac ma odpudzoval ale tiež sa mi sny podobného typu snívali niekoľko rokov. Vlastne aj teraz, ale už nie tak často a už to nevnímam tak intenzívne. Myslite si, že to môže niečo znamenať? Že mi niečo chyba, alebo mi moje podvedomie niečo naznačuje?

sajmi
4. júl 2024

Ak ťa to poteší, mne sa bežne sníva s inými mužmi - konkrétne hlavne s jedným bývalým "friend with benefits" - a bez výčitiek sa s nimi aj vyspím 😂😂🙈 tiež mám potom dva tri dni z toho divný pocit, myslím na to, ale potom to prejde 🙂 ja to beriem tak, že možno u mňa nie sú 100% naplnené sexuálne túžby mojím mužom, ale v reálnom živote by som neverná nedokázala byť, tak si to užívam aspoň v snoch 🙈😂

milos81
5. júl 2024

🤮

k47
5. júl 2024

Mne sa snívalo, že mi vypadol zub, alebo vlasy, a nie preto, že by som chcela 🙈.
Možno je to len odrazom tvojho rozhodnutia byť verná. Že vnímaš, že by si mohla byť neverná, lebo sú okolo teba iní muži, ale nechceš.
V pragmatickejšej rovine, sny sú len polonáhodným prepojením konceptov, na ktoré si cez deň nemusela myslieť v rovnakom čase, plus fyzických pocitov. Čo z toho vylezie nemusí nutne dávať zmysel. Možno práve ovuluješ, tak mozog k tomu doplní prvého chlapa, na ktorého natrafí. A niekde cestou nájde aj ten koncept vernosti.

fido69
5. júl 2024

@milos81 Pánko je prudérny? Ešte sa mu nikdy so ženou nesnívalo? 🤔

autor
5. júl 2024

@sajmi tak som rada, že nie som sama 😂 mne sa sníva väčšinou s niekým známym, ale je to bizar vždy

autor
5. júl 2024

@k47 takto som sa nad tým nezamyslela. Ovuláciu určite nemám (dúfam😂)lebo užívam antikoncepciu, al

autor
5. júl 2024

*ale hormónmi to byt môže

milos81
5. júl 2024

@fido69 ale kde, nejde o puritánstvo, to tie myšlienky autorky:
@autorka: "...proste po tom zobudeni, keď to mám ešte tak čerstvo v hlave tak by som asi bola schopná to aj urobiť,..."

fido69
5. júl 2024

@milos81 Chceš mi povedať, že ty si tak morálne zasadový, že by si to neurobil, ak by bola príležitosť pomilovať vysnenú ženu?

Ján 8:7
Ale keď sa ho neprestávali vypytovať, vzpriamil sa a povedal im: "Kto z vás je bez hriechu, nech prvý hodí do nej kameň."

stanulienkat
5. júl 2024

Ano, nieco ti chyba....😉 a podvedomie pracuje.

milos81
5. júl 2024

@fido69 nepovedal by som, že ide o nejakú zásadu, ak som vo vzťahu v ktorom cítim z druhej strany lásku a rovnako ju opâtujem, kľudne môže prísť ktorá chce, trebárs aj nahá a nič nebude, nemám 15 rokov, aby som hazardoval so vzťahom na ktorom mi záleží, je to likvidácia dôvery a na tej je každý vzťah postavený. Navyše, ak by som bol vo vzťahu, nie je nič, čo by mi iná žena dokázala ponúknuť, čo už by som nemal, no nie ?
A o vinu tu nejde, v živote som mal 2 dlhodobé vzťahy, oba stroskotali na nevere ženy, prečo by ma malo zaujímať, že bola na vine žena, keď s ňou už nič nemám ? Odpustil som, ak ide o to, no hlavne kvôli sebe