Prosim vás je toto normálne? Mne sa možno tak raz za mesiac sníva, že sa idem vyspať s nejakým iným chlapom, proste nie s tým mojim. A nakoniec to vždy dopadne tak, že sa nevyspim, lebo zacnem mať výčitky. A keď sa prebudim, neviem prestať na to myslieť, proste po tom zobudeni, keď to mám ešte tak čerstvo v hlave tak by som asi bola schopná to aj urobiť, ale asi by som to tiež stopla. Nechápem čo to je za divne sny a síce neverím, na význam snov, ale toto je už divne. Často sa mi snívalo aj s bývalým, ale to bolo o to , že robil zo seba čistého zúfalca a vlastne čím viac o mňa bojoval, tým viac ma odpudzoval ale tiež sa mi sny podobného typu snívali niekoľko rokov. Vlastne aj teraz, ale už nie tak často a už to nevnímam tak intenzívne. Myslite si, že to môže niečo znamenať? Že mi niečo chyba, alebo mi moje podvedomie niečo naznačuje?
🤮
Mne sa snívalo, že mi vypadol zub, alebo vlasy, a nie preto, že by som chcela 🙈.
Možno je to len odrazom tvojho rozhodnutia byť verná. Že vnímaš, že by si mohla byť neverná, lebo sú okolo teba iní muži, ale nechceš.
V pragmatickejšej rovine, sny sú len polonáhodným prepojením konceptov, na ktoré si cez deň nemusela myslieť v rovnakom čase, plus fyzických pocitov. Čo z toho vylezie nemusí nutne dávať zmysel. Možno práve ovuluješ, tak mozog k tomu doplní prvého chlapa, na ktorého natrafí. A niekde cestou nájde aj ten koncept vernosti.
@sajmi tak som rada, že nie som sama 😂 mne sa sníva väčšinou s niekým známym, ale je to bizar vždy
@k47 takto som sa nad tým nezamyslela. Ovuláciu určite nemám (dúfam😂)lebo užívam antikoncepciu, al
*ale hormónmi to byt môže
Ano, nieco ti chyba....😉 a podvedomie pracuje.
@fido69 nepovedal by som, že ide o nejakú zásadu, ak som vo vzťahu v ktorom cítim z druhej strany lásku a rovnako ju opâtujem, kľudne môže prísť ktorá chce, trebárs aj nahá a nič nebude, nemám 15 rokov, aby som hazardoval so vzťahom na ktorom mi záleží, je to likvidácia dôvery a na tej je každý vzťah postavený. Navyše, ak by som bol vo vzťahu, nie je nič, čo by mi iná žena dokázala ponúknuť, čo už by som nemal, no nie ?
A o vinu tu nejde, v živote som mal 2 dlhodobé vzťahy, oba stroskotali na nevere ženy, prečo by ma malo zaujímať, že bola na vine žena, keď s ňou už nič nemám ? Odpustil som, ak ide o to, no hlavne kvôli sebe
Ak ťa to poteší, mne sa bežne sníva s inými mužmi - konkrétne hlavne s jedným bývalým "friend with benefits" - a bez výčitiek sa s nimi aj vyspím 😂😂🙈 tiež mám potom dva tri dni z toho divný pocit, myslím na to, ale potom to prejde 🙂 ja to beriem tak, že možno u mňa nie sú 100% naplnené sexuálne túžby mojím mužom, ale v reálnom živote by som neverná nedokázala byť, tak si to užívam aspoň v snoch 🙈😂