Pracovné priateľstvá

15. júl 2023

Nevypomsti sa ak niekto ma priatelstva v praci? Ak sa priateli so sefom?

stihac
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
toskanka
16. júl 2023

Moje najkrajšie priateľstva vznikli v pracovnom kolektíve. Boli sme však mladí ľudia 20+ a zacinali sme spolu v novootvorenej veľkej firme, aj so šéfom sme mali priateľské vzťahy. Dnes som rada, že pracovný kolektív už nemám (ak nepočítam kolegov, ktorých len počujem online) a vystačím si s priateľmi, co už mám. Novým kontaktom sa nebránim, ale neočakávam už asi žiadne nové hlboké priateľstvá.

anketkarka
16. júl 2023

Ja som kedysi dávno bola kamaratka terajšej šéfky. Vtedy nám ešte šefka nebola a aj tak cítim teraz keď je šéfka, že všetci si na to pamätajú a nie je to príjemné. Za všetkým hľadajú kamarátstvo, ktoré tam už dávno nie je. Ale ja s tým nenarobím nič. A hlavne, ten vzťah ku mne nie je z jej strany ako ku kamarátke a vyžeriem si to z oboch strán. Nič príjemné, ale niet kam odísť.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
1gramofon
16. júl 2023

Nasla som si takto kamošku, už spolu nepracujeme a ani nechcem ďalšie priateľstvo v práci, lebo ak sa niečo stane je to veľmi osobné - snaha ovplyvniť iste veci ako napr. chuť odísť do iného zamestnania. Alebo keď som jej povedala o osobných záležitostiach a ona to do par minút vykecala. Ona by tiež mohla písať o nevýhodach

vilma7
16. júl 2023

Mne sa vypomstilo keď som kamarátku vzala ku sebe do práce. Nikdy viac.