Pekný večer, dostala som pozvanie na kávičku od jedného muža, problém je ten že strašne stresujem z toho stretnutia, úplne sa mi trasu nohy keď len pomyslím na neho, bojím sa že sa mi bude triasť hlas, budem červená a úplne mimo
Je veľký fešák a neviem či mám ísť / nie
Čo by ste poradili?
Trasu sa ti nohy ? Z chlapa ? 😆tak nechod aby si nespadla a nerozbila sa na chodniku. Trosku sa ukludni moc to prezivas. Je fajn ze je fešak ale to Snad nie je dovod aby sa ti triasol hlas . Vyzor nie je vsetko . Nebud z neho taka hotova. Popracuj na svojom sebavedomi. Keby si sa pacila sama sebe aspon z polovice toho ako sa ti paci on .. tak nehladas v sebe cervenanie trasuci sa hlas trasuce sa nohy . Nesud knihu Podla obalu . Najprv ju precitaj az potom zistis ci stoji za tie trasuce sa nohy,
@miadi vies o tom,ze kazdy clovek je iny? Ja som tiez taka,ze ked som sla s mojim na rande mala som stres. A nebola som z neho hotova 🙆 tebe sa to lahko hovori,ked nepoznas ake to je 😉
@petulda333 Nohy sa mi triasli ked som Isla na pohreb nie na rande ale kazdy sme iny . Chcem jej poradit ako byt nad vecou . A ty v tom vidis problem Lebo Mne sa to lahko hovori . Tak co jej chces poradit ? Ze mà byt v strese v krci a cakat kedy to prejde? Lebo tak to fungovalo tebe ? Ten chlap je len clovek ako kazdy iny. Nemusi mat z toho take silne emocie . Vacsinou si ludia ten stres robia sami. Takze Hlavne klud aj tebe prajem .
@miadi keď som išla na prvé rande s manželom, 2x som sa otočila na wc, a venovala pozornosť svojmu vzhľadu viac ako bolo treba+trochu nervy...áno je to normálne, záleží jej na tom ako to dopadne ;)
@miadi precitaj si to po sebe este raz. Ty si sa jej vysmiala,ze sa jej trasu nohy z chlapa. Pritom to vobec nemusi byt z toho. Proste su ludia co stresuju. A nie nema byt v krci.
No tak nechoď a čakaj, kým ťa pozve škaredý. 🤷🏻♀️
Daj si pár poldecákov na guráž, údajne to pomáha. Ale s mierou, aby si sa tam nedotackala tak, že ti okoloidúci budú musieť na nohy pomáhať.
@petulda333 presne neni to z neho akokeby, ja pracujem s ľuďmi a niesom hanblivá, práveže ukecana
Ale keď mám ísť na rande na ktorom mi záleží panikárim
Mne sa normálne potia aj nohy a ruky
Proste je to v hlave a neraz si poviem že o nič nejde .. a predsa sa mi to deje
Je to len káva , nie podpisovanie miliónového kontraktu. Nesľubuje si od toho príliš, nepretvaruj sa a bude to v pohode.
Sústreď sa na to, že si vychutnávaš tú atmosféru (kde ste, dobrá káva..), rozhovor, príjemnú spoločnosť... potom budeš viac prítomná v tej chvíli a menej zacyklená v hlave a premýšľaní
Ja som tiez robila v obchode a fungovala s cudzimi v pohode. No ist na rande alebo ine dolezitejsie stretnutie,mi sposobilo stres 😁 drzim palce. Alkohol doma vopred si nedavaj urcite. Mozno na rande pohar vina ci drink a uvolnis sa.
Je to milé 😊 Zažívam to isté pri každom rande 😂 ja dokonca šermujem rukami pri komunikácii 😂 ale vždy na to dotyčného človeka upozorním a potom sa na tom spoločne zabávame, keď vidí, že začínam šermovať, vie, že prichádza nervozita, stres a trocha situáciu ten muž odľahčí. No a samozrejme vždy pred rande ma preženie na záchod a strávim tam viac ako prípravou na rande, ale o tom už dotyčnému nehovorím 😂
Radu nemám, hoci sa to stáva aj mne a to už mám 37 rokov, nezbavila som sa stresu a nervozity. A je jedno, čo ten muž je pekný, škaredý, tlstý, chudý atď. proste stres tam je.
Tvar sa, a vsugeruj do svojej hlavicky, ze je ti to uplne jedno a mozete byt dobri kamosi. Presvedc sama seba o tom 😁 ze ides na rande s kamosom. Ulavi sa ti podla mna. Je to vsetko len a len v tvojej hlave. Pokial by ta neprijal taku aka si a ty by si sa musela nejako prervarovat, potom to nie je ten spravny
daj sem jeho fotku
mne sa už dávno netriasli nohy
Preboha, jasné, že chod. Neboj, neskôr sa uvolnis a budes sa cítil príjemne. Silno držím palce!
Neboj, prezijes, za chvíľu to potom prejde.
Urcite chod a pri priprave doma si daj na ukludnenie pohar vinka,opakuj si,ze si super,budes sa mu pacit,zabavite sa a keby to aj nevyslo,o nic nejde,pride niekto lepsi pre teba☺️Vsetko je presne ako ma byt☺️
@carrot_apple to by bolo určite príjemne tomu chlapovi, ak nádejná partnerka by pred rande vycapila foto na modry koník 🤪
@autorka tak si predstavuj, že o nič nejde a je to len obyčajné posedenie. Ak ten fešak za niečo stojí, tak Tvoju nervozitu ,,prežije" v pohode.
Daj si pozor mam skusenost ze pekny chlapci su aj ku.....ci
Keď ťa pozval a páči sa ti, tak nie radšej ostaň doma a rozmýšľaj aké to mohlo byť 🙈😅
On ťa pozval tak nestresuj, keby nechcel to neurobí 🙂 uži si to..