Baby ,žienky neviem či ma niekto pochopí 🙄 Mávam dni debil ,proste sa mi nedarí alebo mi to nemysli alebo si neverim..možno sa cítim niekedy tak menejcenne. A to potom akoby ľudí priťahovalo..akoby nestačilo že sa tak cítim. Moj muž ten vtedy mudruje čo ako robím zle a ako to má byť..svokor ten tiež si dovoľuje domňa viac ako moji rodičia. Neviem či ma pochopí niekto ,no neznášam to . Ja sa chovám vždy rovnako k ľuďom aj keď sa im nedarí v niečom a nedrbem ich ako v škôlke . Nemám 10 . Som dospela vydatá žena 2 deti
Nemáš PMS? Súhlasím s komentárom vyššie, že možno to v ten "deň blbec" viac vnímaš, inokedy by ti to tak neprišlo.
@h2 ano jedna klientka mi dokonca uprimne v praci povedala ze to takto mava pred MS, nemysli jej to, vsetko jej pada a nic sa jej nedari.
Ja som si to nikdy nevsimla na sebe takto vyrazne ze by sa to viazalo s MS ale asi zacnem. Ja som pred MS
a prvy den strasne unavena, stale by som spala 😃
A svokra razne uprac, premudrely drzy ujco vie byt este horsi ako svokra 😃
Áno jasne, mam to vždy pred MS 😂 akoby si o mne pisala. Ty mas ale okrem toho doma dvoch blbov a muzom by som zacala. Prehovor mu do duše a svokra posli do prdele alebo nech ide robiť bachara. Tam môže buzerovat koľko chce keď bude odvážny!
@svetlonos nemoze, vazni maju viac prav ako deti v skolke.
áno, tiež som taká, že všetko akoby ešte intenzívnejšie vnímam, keď mám zlý deň alebo pms. nemôžem si pomôcť, vtedy ma vie ozaj vytočiť aj obyčajná banalita, ktorú by som inokedy proste odignorovala.
Sú take povahy 🤦♀️ namiesto toho aby sa ťa opýtali čo sa deje, tak mudrujú, sama to nemám rada a svokrovi povedz milo, nech sa trosku nad sebou zamysli, ako sa sprava. Minule sme my boli u svokrovcov a povedali sme, že si dávame rok pokoj od alkoholu. /zvykli sme si sem tam dať pohár vina/ ale povedali sme si s mužom, že nebudeme piť. A môj super svokor na mna spustil, že to bol určite môj sprostý nápad, že nepiť pohár vina🤣 no taký bol chudáčik pohoršený. Ale som mu povedala, že keď sa mu to nepáči tak nech si to necha pre seba a nech nerobí zlu energiu okolo seba 🫠
@jaass hej ano povahy ..otras len ich pravda a ich zvyky
Ja to určite ináč vnímam. Aj v zrkadle sa vidím skaredsia. ;D Pripisujem to hormónom. Je to otrasne. Aj sa snažím byt v pohode, viac oddychovať, byt vnímavá k detom a venovať im čas, no som taká precitlivena, že ma všetko vytáča a nič sa mi nedarí.. Ako preunavene decko sa cítim.Príklad.. Buchcem sa a vrieskam. ;D Inokedy ani nvm, že som sa buchla…
@babulkomale
áno aj nie, zalezi od prípadu... Ale pointa bola v tom aby si dokázal otvoriť hubu na niekoho, kto by mu realne sprosto dal kontra.
A je hrozne, ze v mnohých škôlkach je to des. My mame nastastie dobré ucitelky a maly sa tam teší.
Ja si skor myslim, ze ked mas den-blbec, tak si z toho rozladena a v takom negativnom rozpolozeni si citlivejsia na spravanie okolia a inak si ho interpretujes alebo ti viac vadi.