Ahojte žienky, je vás tu veľa, aj veľa skúsenejších, tak sa chcem spýtať, čo podla vás znamená, keď vám manžel začne vytýkať nezáujem, nešlo o nejaký rozhovor, skôr o drobné poznámky len tak “pomimo”…mala som podozrenie na neveru čo sa mi ale nepotvrdilo, možno som to stihla “stopnúť” v úplných začiatkoch akéhosi flirtu, neviem 🤷♀️ je pravda, že odvtedy sa k nemu správam chladnejšie, som viac uzavretá, viac ho sledujem ale nejak sa cez tie myšlienky neviem preniesť a uvoľniť sa pri ňom.
Vsak pomenoval tvoje spravanie, si k nemu chladnejsia, si uzavreta. Takze bud sa porozpravate a vysvetlis mu ako sa citis a mozno pochopi, alebo sa budes este aj za to, ze pomenoval veci tak ako ich vidi on urazat...
Komunikuj s ním. Veď mu povedz, že si ochladla, lebo si mala pocit, že ... (na tú neveru si asi mala nejaké dôkazy, inak by si nepochybovala)
Takymto spravanim ho zenies do naruce inej. Ak sa nevera nepotvrdila tak preco si nam taka?
Dáva najavo ako to vidí, teraz si na rade ty.
Co si nepochopila na tom, ked ti povedal, ze neciti z tvojej strany zaujem o jeho osobu, naklonnost? Navyse sama si potvrdila, ze to tak je. Mala si dobru prilezitost si to s nim vykomunikovat, ale nie, radsej budes ticho a nasrata za neveru, ktora bola asi len v tvojej hlave a nech sa muz citi ako hlupak, ze nevie, co ti je…
Neviem prečo ale hneď ako to vyslovil mi prešlo hlavou či len nechce zvaliť “vinu” na mňa, či to nie je nejaká forma obrany a snaha preniesť zodpovednosť na toho druhého 😳 alebo som iba paranoidna? Prešla som si neverou v predošlom vzťahu, som asi poznačená už
Ale, ak ti nebol neverný, tak týmto správaním to pokaziš.
myslím, ze keby ti bol neverný, tak posledné čo ti vyčíta, je tvoj nezáujem. Skor by ti vyčítal domácnosť, alebo by útočil na tvoj vzhľad, postavu. Nemusí sa za každým jednať o neveru.
Tak ty si ochlada, on to presne pomenuje, ale ty stále točíš o nevere? Chudák chlap...
Myslím, že keby bol neverný, tvoj nezáujem by mu len vyhovoval a ak by chcel útočiť, našiel by si iné veci ako je už napísané vyššie… ak si nesieš traumy z predchádzajúceho vzťahu, daj si to dokopy v sebe, ak treba, tak možno aj so psychológom, neprenášaj to ďalej, lebo si to sama pokazíš…
Napíš viacej. Ja si myslím presné to isté, čo ty. Že to chce len zvaliť na teba.
Ake mas dokazy o tej nevere? Lebo toto mi pride, ze si nieco dedukujes a formujes u seba
Buď k nemu chladná aj ďalej, to ho určite naučí, aby ti zostal verný.
Pozri ak je alebo nie je neverny je len tvoja domnenka. Spravaj sa k nemu chladne nadalej a on si casom najde inu. Alebo ho chcej ziskat spat a spravaj sa k nemu aspon 1 mesiac ako k idealnemu manzelovi nezavisle od toho ako sa sprava on a on sa nim stane 🙂
@morpheuss takže za poznamkou “pozri ako sa správaš k deťom a ku mne takto a takto” fakt nemusím hľadať nič viac ako to, že túži po pozornosti akú majú odo mňa naše deti?
nie som morpheuss ale podla mna ano
Uvar mu dobre jedlo a vecer ked deti zaspia ho poriadne pomiluj. Ak chlap tieto veci nema vo vlastnom manzelstve, skor ci neskor ich zacne hladat inde.
Chlapi nedokážu čítať naše myšlienky, ani náznaky. Sú proste jednoduchší a potrebuju veci pomenovať napriamo. Tak s nim začni normálne komunikovať, nech vie čo ťa trápi alebo hraj aj ďalej zdutu a sama ho od seba odpudis.
@matkamirko kým som ho nezačala podozrievať dobre 😅 neviem či si uvedomuje prečo som sa k nemu začala správať prvá inak, ale asi ani nie, otvorená komunikácia je u nás trošku problém odjakživa, nemáme na to povahu 🤷♀️
A čo sa čuduješ? Ak nenavaríš tak sa pôjde najesť inam. A to platí pre všetko
Ak by som ja bol obvinený z nevery pričom by to nebola pravda a do toho by priateľka bola ešte bola kvôli jej domnienke nepríjemná, chladná. Ja by som bol ten urazený
Ty si si niečo nahovorila, ty sa dojdi ospravedlniť.
Znamená to presne to čo povedal - chýba mu tvoj záujem, prejavy lásky... sama hovoríš, že si ochladla a uzavrela sa... neviem teda čo iné by to malo znamenať, otázka by mala byť skôr, že čo s tým robiť 😅... choďte na rande, nahoď sa pre neho, nájdite si čas len pre vás dvoch, porozprávajte sa... on vie o tom, že si to podozrenie mala a ňúrala si v tom?? čo ťa k tomu viedlo? to je presne to čo tu vždy hovorím, vernosť sa dokázať nedá a ak vo vzťahu niečo škrípe, tak to že žena na nič nepríde to zázračne nezlepší...