Ahojte zaujíma má názor …máte frajera s ktorým sle ešte nebyvate každý má nejake záľuby a jeho záľubou je tak futbal asi ako u väčšiny mužov trávi tým veľa času a v podstate mi ide o to že mi vyčíta že sme malo spolu ale nejaký plnohodnotný čas sa nedá tráviť lebo sa všetko preisposobuje futbalu tak si riešim voľný čas po svojom ako čakaním kedy mu skončí program ide o to,že nie raz mi tak zahlásil či ho večer budem čakať doma keď sa mu uraci prísť alebo či za ním prídem keď skončí svoje seansy… nemám problém s jeho koníčkom ale tým že sa cez víkend nedá nič robiť lebo futbal … a celkovo mi to príde drzé žiadať aby ho frajerka čakala doma ako poslušný pes keď on sa kdesi odpadli na vyše 10hodin ..a ešte sa čuduje prečo som neprišla a co je na tom zle … mám na to ja nejaký blby pohľad alebo co by ste mu povedali? Lebo takto zbehne napr sobota že je k dispozícii max do 11-12 a v nedeľu sa tiež pozerá futbal takze to sa tiež z domu veľmi nevzdiali…
Ako to máte vy ženy ktoré máte mužov takto futbalom posadnutych
Futbal trva 90min plus pauza plus predlzenie, tak ja neviem, to pozera 4 zapasy za sebou oba dni? Ak ano, asi by mu bolo lepsie slobodnemu…
Ja by som to v žiadnom prípade netolerovala, povedz,že ty máš od ,14:00- 22:00 telenovelu, ktorú musíš vidieť. Aj koníčky sa majú rešpektovať ale odtiaľ potiaľ
Teraz nemá na nič čas. Potom bude. Tak isto to bude až by ste mali deti to bude to iste a pokiaľ ON bude na futbale TY z deťmi doma. Takže všetko z mierou. Za mňa určite by bol bývali.
@karinka223 tak nech si hľadá rovnako zameranú ale ide o to prečo má ona stále čakať? Lebo futbal v telke je presnejší? Za mňa je toto cez ak to tebe vyhovuje v poriadku u mňa by to neprešlo
@karinka223 Už ho vidím ako pomáha s deťmi, keď je zvyknutý váľať sa pri telke a sledovať futbal. Títo chlapi si svoje zlozvyky ponechávajú, ďalej sa bude valať pred televízorom a rodinu bude ignorovať. Zamilovaný chlap jeho veku sa správa trošku ináč, ja by som ho nechala pred televízorom aj s ovládačom a dala by som mu zbohom.
@karinka223 no našťastie môj muž takéto koníčky nemá
@karinka223 môj muž má iné koníčky vysedávanie pred tv k tomu nepatrí, a aj keď sa venuje svojim koníčkom môžeme byť spolu
@karinka223 nie, o mňa sa nebiju. Ja som sliepka domáca, ktorá celý deň stojí pri sporáku a obsluhuje chlapa, ktorý sedí na vajciach a pozerá celý deň telku.
...asi by si mala sa zacat zaujimat o futbal. ;D
@karinka223
😘😘😘
Pravdepodobne máš takého exota doma, keď ho obhajuješ. Gratulujem k výberu partnera.🤣
Baby to skôr myslím že aspoň jeden deň od piatku do nedele je na futbale že tam vyycestuje trebárs aj pol Slovenska prejde a ten další deň sleduje v TV takze to nie je len 90min
Sama si musíš odpovedať či sa s tým dokážeš zmieriť a akceptovať to alebo nie. U mňa by to neprešlo.
Ja mam rada futbal, ale ak by bol v podstate cely vikend prec alebo pri telke, to by mi vadilo. To uz ty si musis povedat, co akceptujes a co nie.
Tak mne sa zda toho futbalu nejako moc, riesila by som preco tak dlho.
Asi som plavala v inych vodach, lebo nepoznam jedineho muza, kt by mal pozeranie futbalu ako konicek - tolko k vacsine muzov.
ALE je to v poriadku. Nevidim to ako problem, ale dohodnut sa. Od vtedy do vtedy budem prec, sprav si aj ty program. Ziadne take, ze cakat na neho a este vycitky pocuvat.
Napr. 'v sobotu idem na futbal, spravis si vtedy program aj ty? Celu nedelu budeme mat pre seba.' alebo nieco podobne
Na zalubach alebo uchylkach nieje nic zle, ale treba najst stred. Pozri my to takto mame s muzom napr. s hranim hier. Jednu CELU Sobotu sa hra on, ja som s detmi, uvarim a upracem, o tyzden sa hram ja a on urobi vsetko ostatne - to je len rada ako by to mohlo fungovat do buducna, to si ale vies odsledovat aj teraz, ked spolu nebyvate, ci by to fungovalo. Necakaj, ze sa to zmeni ako tu uz bolo spomenute.
Cize porozpravat sa a prehodnotit co je akceptovatelne a co nie. A ak sa ty vzdavas svojeho volneho casu kvoli nemu, ci je aj ochotny.
Ono to vyzerá ako banalita, ale takto to bude aj keď budete mať deti, ty unavená, nevyspata po pôrode, deti budú stále dačo potrebovať a on vyvaleny pred telkou. Ozaj by som ho vymenila. Môj muž futbal nemá vôbec rád, takže mne to len vyhovuje. Nepozerá v telke žiadne športy. Radšej ide vonku s deťmi alebo robí okolo domu. Koníčky sú fajn, ale zase odtiaľ -potial.
Kamarátka. Ale jej muz hraval futbal za dedinu. No, keď boli slobodní, chodila s ním. Keď prišli deti - nikde nechodili cez víkendy lebo mal zápasy. Po zápase vždy na jedno pivko a nedeľa fuč. Navyše mával aj tréningy cez týždeň. Myslím, že im to dosť pokazilo vzťah
@karinka223 joj keď prídu deti tak futbalu sa určite nevzdá. Keď prídu deti bude to ešte horšie a budeš z toho na nervy ze si na všetko sama. Ak mu to nedokážeš tolerovať tak si nájdi iného. Časom by to bolo ešte horšie. To bolo pre autora.